Gerçekten böyle düşündüğüne inanamıyorum. Bugüne kadar hiç böyle biri olduğunu hissettirmedi. Rahmimde kist var, her yıl kontrole gidiyorum. Bu yıl da gideceğimi söylediğimde erkek doktora değil kadın doktora randevu almamı söyledi. Resmen şoke oldum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açık konuşayım kadın doktorları beğenmiyorum. Hiçbir şekilde beğenmiyorum bir halta yaramıyorlar canları isterse düzgün tedavi uyguluyor canları istemezse uygulamıyor sadece daha güzelsin diye bile kıskançlıktan her türlü gıcıklığı yapabilir. Bu arada hastanede ölenlerinde hakkı pek aranamıyor hukuk bunları acayip savunuyor.
Erkek doktorların büyük çoğunluğu düz mantık bu yüzden adam akıllı tedavi ediyor arada bir kaç tane bacım. Pu çocuuğu çıkıyor ona maalesef yapacak bir şey yok.
Eğer sevgilim erkek doktor istemiyor deseydin o zaman sana o kimki derdim birde ciddiyemi alıyorsun derdim ama bunun söyleyen nişanlın veya eşinse biraz hak verebilirm yani kendi çapında haklı ama iyi kadın doktor bulmak zor. Aynı eğitimi almış olabilirler ama görevlerini doğru dürüst icra etmiyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılvallahi ben de kadın doktorlardan memnun değilim. özellikle jinekologlar. çok kendilerini beğenmişler.
- +1 yıl
Kuzenim hastanede çalışıyordu bir erkek anestezi teknikerinin uyuyan hastayı nasış olsa uyuttular ya gögüslerini ellediğini görmüş benim kuzende napıyon demiş izin vermemiş onu durdunca diğeri karışma marışma felanmı demiş bizimki olay çıkarmış işten atıldı.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin çoğu kabul etmiyor ama ben rahat hissetmek açışından kadın doktor tercih ederim. O adam kendine göre bir zihniyette eş bulsun sende, iki ayrı dünya bir araya gelmez nişanlı iken dön çünkü kimbilir daha ne gibi kısıtlamalara gider bu durum giyim kuşam nereye gideceğin kiminle takılacağın ne yapman gerektiği yani burada meseleyi herkes erkek doktor sanıyor ama değil iki taraf birbiri için yanlış kişi işte tüm mesele bu👌
20 Yorumla
+1 yılTıpta utanma olmaz ! Bizede hep kadın hemşireler iğne yapıyor, eee biz napalım erkek hemşiremi gelsin diyelim. Merak etmeyin sağlık çalışanı arkadaşlarımız kesinlikle kimsenin orasının burasının derdinde değil. Onların tek dertleri insanları tedavi etmek. Gerçekten yıl 2022 hâlâ böyle şeylerle karşılaşıyoruz!
10 Yorumla
- Sağlık konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılOrasını tartışma o haklı ama o da sen de neyin ne olduğunu bilmediğiniz için o yüzden tartışmaya gerek yok olaya sağlık yönünden bakacaksın sadece doktor iyiyse sana yararı varsa sorun yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
66Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet cahillik resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam haklı ya erkek doktor senın vajınanı kurcuklayınca erekte olursa ?
bi iğne narkoz bassa ne oldugunu anlamazsın ayıldıgında.
erkek milleti değil mi sapık hepsi , hele doktorlar günde 100 vajina görüyor doymuyor.
o goril yavrusundan usul ususl dinlene dinlene kaç , sana emeğine yazık . adam gibi adamlarla kişisel gelişimini tamamlamıs egıtımlı kısılerı hayatınıza alın.
bu tıp erkeklerın aılesındekı cevre ve akrabasındakı erkeklerde bu zıhnıyette acık bulsa kurcuklayacak tıpler olup kadınlarıda merdıven altında verecek tiplerdir , kişi kendinden bilir işi.
10 Yorumla
+1 yıl"Mecbur kalmadıkça, zaruret olmadıkça, kadın, erkek doktora muayene olmamalı, kadın doktora gitmelidir. Kadın doktor bulunmazsa ve hastalık tehlikeli veya çok ağrılı ise, (Zaruretler haramları mubah kılar) hükmüne uyularak nisaiye mütehassısı erkeğe de gidebilir.
Bir hastanede, dahiliyeci olarak hem kadın hem de erkek varsa, hastaya tercih imkanı vermelidir."28 Yorumla- +1 yıl
Evet bu İslam'ın emridir.
Açıkçası dini vecibeleri yerine getirmek isteyenlere "yobaz" deniyor. Ama bu arkadaşın sevgilisinin amacı kıskançlık mı dini emirler mi emin olamadım, yine de paylaşmak istedim pek kimsenin hoşuna gitmeyecek olsa da. - +1 yıl
Trol olabilir ama yaşanmayacak bir şey de değil.
Kadınlar her alanda var zaten, gittikçe de çoğalıyor bu güzel bir şey. Açıkçası hastanede işim olduğunda kadın doktor tercihim olur. Dinin emrini geçtim hemcins olduğundan rahat da ediyorum.
Bence de fazla uzattık şimdi soru sahibi gelip bizi kovmasın 🙂
- +1 yıl
Şu doğuma girme düşüncesi bir bana saçma geliyor sanıyordum, ne gerek? 😅😂
- +1 yıl
İnsani değerlerini yitirmemiş herkese saçma gelir.
20 senedir her yabancı aile filmlerinde, ya da pazar sabahı filmleri kuşağında benzer sahneleri koya koya bizim insanımız da bunu normal sanıyor. Bence evlilikten daha beter bir değişim. Bir erkeğin ürolog olması da kötü bu anlamda bence.. Neyse, saygı duyuyorum fakat anlamıyorum - +1 yıl
Biz saygı duyarız ama bize saygı duymazlar
Hayırlı akşamlar diliyorum ☺
Sağlık konusunda 994 cevap paylaştı. Ben şahsen islam düşmanıyım ve avrupalıyım ama hastaneye gittiğimde hemcinsim doktora muayene olmayı tercih ederim, sebebi ise daha rahat hissetmem hemcinsim doktorun yanında.
Böyle bir olayla karşılaşsam benim sürekli muayene olduğum özel bir hastane var orada karışık doktor kadrosu var oraya gitmesini söylerim ama gitmezsede sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılHerkes bi çağ dışı yobazlik deyip tutturmuş.. He eger ki gittin hastane de kadin doktor yoktur gider olursun. Ama kadin ve erkek varsa esiniz kadına randevu al dediyse bu kıskandığı içindir. Ve bundan önce insan kendisi rahat edemez. Ben şahsi olarak erkek ve bayan olan hastane de genelde erkeği tercih ediyorum. Birazda bu pencereden bakın.
Yoksa kimse demiyor ki kadın doktor yoksa asla gidemezsin diye kadın yoksa sağlık için erkeğe de gidilir.11 Yorumla- +1 yıl
Sırf bu yüzden Nisan atmayi dahi kafasından geçirecek birisini de ben asla istemem hayatımda. Cozum odaklı olun biraz hemen yakıp yıkma peşinde olmayın.
+1 yılToplum algısı herkes yobaz der ama ben demiyorum bu cok sevmekten kiskanmaktan ve doktorun acaba sapıklık durumu var mı endisesi ile yapiliyor ben bu konuda yumusak davransamda partnerinin durumunu anlayabiliyorum burdaki ortamda çırılçıplak gez ne guzel derler yine burdaki ortamda annem beni gece cikarmiyor disari de yobaz olursun ne yazikki boyle
00 YorumlaSağlık konusunda 421 cevap paylaştı. Erkek doktora gidebilir sprun değil, ama vajina sıkıntı bir erkek doktorda olsa bana sıkıntı gelir mıncırıcak falan sen nişanşının kadın doktora penisi çıkarıp oynadığını düşün aynı şey size kalmış tabi bize giren çıkan yok 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılzihniyete bak ya. yazıklar olsun.
- +1 yıl
Sanane canım bizim zihniyetten, doktorun kadını da erkeği de aynı ısrarla erkek doktora gidecem diyorsa gitsin ama erkek kadın üroloji doktoru a gitmek istediği zaman ooo aldatmaya meğilli kadın düşkünü vstan haini fetocu ovusbu cocu oluyor önce kadınlar kendi zihniyetini düzeltsin bizimki normal zaten 🙂
Bu yobazlık değil. Eğer kadın doktor varsa ona muayene ettirin. Mecbur kalmadıkça erkek doktora muayene olmamak gerekiyor. Bu tür özel durumlarda özellikle erkek doktora karşı ben rahat olamam. Diğerlerini bilemem.
10 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Nişan demek birbirini tanıma demek. Yol yakın iken dön demek. Böyle düşünmesi çok kötü çünkü hastaneler ve doktorlar hayatımız boyunca bizimleler. Allah korusun zor zamanlarda kadın doktor bul dediğinde saçma olur
10 YorumlaYeni evlendiğimizde eşimi doktora götürmüştüm üstünü soy dedi muayene edeyim. Eşim de sütyenle birlikte soymuştu bir anda göğüsleri ortada ve ben şok. Adma da bozuntuya vermedi muayene etti utandırmamak için.
00 YorumlaMesela acile gittiniz gittiginizde acilde bayan doktor yok ne yani muayene olmayacakmisin erkek doktor var diye bazi bolumlerde bayan doktor olmayabiliyor saglikta o kadar kiskanmaya gerek yok
00 YorumlaAy bu benimde başıma geldi hiç beklemiyordum ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü babam da bir sağlıkçı , hayatımda ilk dera böyle bir şey duymuştum! Sonra ailesiyle tanıştım ve sebebini anladım, lütfen ailesiyle bir an önce tanış çünkü aslında herkes ailesinin yansıması!
04 Yorumla
+1 yılDinen kadın doktor varsa onu istemek zorundasın. Bu yorumun altına isteyen istediği kadar yobaz desin, durum bu ve umrumda değiller.
12 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂
Ne kadar da büyütüyorsunuz sorun olmayan ilişkinizde sorun yaratmaya meyillisiniz. Biraz empati yap.
12 Yorumla
Soran+1 yılne empatisi. o kadın doktora gidebilir. benim için problem değil. kadın doktor işine yapıyor. onun bir tarafına bakmaya meraklı değil.
- +1 yıl
Evet kadın doktor işini yapar ama erkek doktor pek öyle olmayabilir. Şahsen benim nişanlım bana erkek doktora gidebilirsin deseydi ben ondan sogurdum. Kesinlikle yobaz degilim alanım da biyoloji seni ve ilişkini düşünmesen buradakiler gibi nişanlın yobaz diyerek sana gaz verirdim. Ama hiç aranızı bozmaya degmez nişanlının tepkisi gayet yerinde güzelim.
+1 yılBu gibi kıskanç erkekler seni erkek karasinekten de kıskanır. Kıskançlık elbette olacak ama aşırısı iki tarafa zarar verir.
00 YorumlaBoş konuşmasın. Kendisi de erkek doktora gitmeyi kabul edecek mi? Yoksa yan çizip kadın doktora mı gidecek? Zihniyetini si*ktiklerim.
00 YorumlaBu daha başlangıç evlen bak başına daha neler gelecek
02 Yorumla
Soran+1 yılben de evlenmem
Bi de yorumlarda bunu savunanlar var inanılır gibi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten şoktayım
Geri kafalı insan düşüncesi. Böyle insanlara tahammülüm yok çağ dışı kalmışlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim de yok, ayrılabilriim
Sen yine de kadın doktora gözük çocuğun gönlünü al bakma burada saçma sapan yorumlara
10 Yorumla
+1 yılAyrıl demek istemiyorum. inadına erkek doktora git ve tepkisine göre karar ver.
10 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. direk şutla böyle birini zira tıpta utanma olmaz ayrıca mevzu sağlıksa eğer kimseyi dinleme. ameliyat olcak olsan ne dicek peki? ameliyata sadace kadın doktor mu girsin dicek?
00 Yorumla
+1 yılUzatmayi ne cok seven var ya sende git kadin doktora madem bu imkan var sonucta
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendısı kadın doktor ve hemsırelere tedavı oluyordur ama 😂
Üzgünüm senin nişanlın cahil10 Yorumla
+1 yılOna yobaz değil medeni insan denir. Eşini kıskanmayan erkek domuzdur
00 Yorumla
+1 yılYobazlık tabı ne olcakkı adam ıcıne alet sokup bakıyor sadece ondan ne olurkı
00 YorumlaSağlık konusunda 490 cevap paylaştı. Nasıl bir erkek zihniyeti bu. saglugin ayıbı günahı erkeği kadını yok. yeterki iyilestirsinler.
02 Yorumla- +1 yıl
Ha Bi sstir la bu kadar da güzel kardeşim olma
- +1 yıl
+1 yılIsin zor. Nişanlı iken bunu diyor ise.. sonu allah kerim...
00 Yorumla
+1 yılDoğru söylemiş siz güzel kardeşim normal sahiplenmeyi yobazlık yapmışsınız vay aklınıza
00 YorumlaSağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu kafadakilerle sakın evlenmeyin kızlar. Evlenirseniz de sakın çocuk yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende istemem ki ben çok modern bir ailede yetiştim. Kadın doktor varken erkeğe giden kadına kızarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılniye şoke oldun erkek doktora giden binlerce kadın var malak mısınız kardeşim bende cildiyeye gittim kadındı napsın okumasın mı yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYobazlık değil, bayan doktora görünmen lazım. Dini açıdan da böyle çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYobazlık değil namusuna düşkün adam aldatmaz
010 Yorumla- +1 yıl
Namusu sadece kadında önemseyen adamda olabilir. Bu kadar saf olma üzerler seni
Cevap sahibi+1 yılYo saf değilim gav@t erkeğin geniş ilişkiler yaşayacağını bilecek kadar kurnazım.
- +1 yıl
Yok be sen de ne arar kurnazlık bildiğin enayisin
Cevap sahibi+1 yılEnayi gibi kullanılmışsın ki yaran var böyle oyşş ;))
- +1 yıl
Anonim olarak ne güzel sallıyorsun değil mi? Hem enayi hem eziksin 🤣
Cevap sahibi+1 yılEziklik ne alaka? Alaka olmadığı halde bir kelimeyi kullanıyorsan demek ki ezik olduğunu düşünüyorsun. Sitede isteyen gizli isteyen açık yorum paylaşır ikisi de parayla değil buna bile saygı duyamıyorsan eziksin ha sitenin serbest kıldığı şey sana giriyorsa siteden s olup gidebilirsin;))
Cevap sahibi+1 yıl;)) kadını biraz araştırdım da daha önce birinin sorusuna umarım herkesi patlatırlar yazacak kadar yaralı kullanılmış birisi
- +1 yıl
@lhateyouall deli misin sen sapık kız
Cevap sahibi+1 yılİnsan içinde en çok neyin eksikliğini taşıyorsa dilinde hep o dur. Demek ki içinde hep havalı olma eksikliği taşıyorsun ezik oluyorsun. :)) Yorumumun altından maydanoz gibi çıkman tam düşük bir durum aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle yobaz birinden koca olmaz derhal ayrıl nişanı boz yuzugude kafasına fırlat
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAwk ne kadarda canımsın her erkek normal mi her erkege musade ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam erkek doktoru tercih ederim daha iyi ilgileniyorlar bence kadınlarla etmek doktorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkandırma bizi şimdi bu adamın başka yobaz hareketleri de vardır
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle kadın doktorlar özellikle cerrahlar pek çekilmez
00 Yorumla
+1 yılSağlıkta haram yok ! Bu nasıl bir zihniyet cidden
00 Yorumla
+1 yılKizlar okumasın diye hunharca yaptırım yapıp eşine kadın doktor bakmasını isteyen o kişilerden
00 Yorumla
+1 yılböyle kafası yapısındaysa ileride artarak kısıtlamalar devam eder. Çok yanlış bir düşünce sistemi
00 Yorumla
+1 yılEvet bir de bana yobaz derler afyonun ilcesindenim diye bakin yobazlara
00 Yorumla
+1 yılDoğru diyo kadın doktor olmasa mecburen ama burada mecburiyet yok
00 Yorumla- Sağlık konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılEvlerden ırak erkek tipi 😄
20 Yorumla Nişanlın Arap galiba a*k.
20 YorumlaKimlerle takıldığını anla. Bence at nişanı
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım maalesef, atacağım galiba.
+1 yılEvet boktan bi adamla berabersin
01 Yorumla
Soran+1 yılcidden öyleymiş
Neyse ki daha yol yakın
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılkendini erkegin yerine koy
05 Yorumla
Soran+1 yılkoydum kendini yerime. kadın doktor onu muayene ettiğinde rahatsız olmam. çünkü doktorun derdi hastayı muayene etmek. onun orasına burasına bakmak değil.
- +1 yıl
kadin doktor ama erkek doktordan bahsediyoruz
- +1 yıl
iyi ki kadin doktorlar var simdi eskiden kadin doktor var miydi kadinlar erkek doktorlara muayenen ettirirdi o zaman sorun yok degil mi ama erkek kadin doktora muayene oldugunda sorun neden oluyor?
- +1 yıl
konuyla iliskili oldugu icin soyledim erkegin kadin doktora muayene olmasi neden yargilaniyor? kadinlarin erkek doktorlara muayene olmasi normal karsilaniyor? hic de normal degil
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinen caiz olmayan bir şey ve yobazlık diyorsun rt€ nin bi çözüm bulmasi lazim bu ise
10 Yorumla
+1 yılEvinizin duvarına mağara resimleri de çiziyor mu
10 YorumlaSağlık konusunda 803 cevap paylaştı. sapık bir sevgilin var
00 Yorumla- Sağlık konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHakli. Yobaz diyorsan ayril
00 Yorumla
+1 yılBana göre cahillik
00 Yorumla- Sağlık konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılİş sağlık olunca kıskançlığı bir kenara bırakmalı
00 Yorumla
+1 yılKadın doktorlar kocaya mı kaçmış da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedenki çokmu güzel fizigin var doktora biseymi olur
00 Yorumla
+1 yılKötü niyetli ve yobaz
00 Yorumla
+1 yılHayvanseveriz ama bu kadar da değil ya
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Devamını Gör (39)