• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Ev işleri kadının "görevi" mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Ev işleri kadının "görevi" mi?
İş Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yorumlardaki erkekler hayir falan dese de iş icraat konusuna gelince konustuklariyla yaptiklari birbirini tutmuyor. Turk erkegi kolay kolay ev işi, cocuk bakma, yemek gibi isleri yapmıyor arkadaslar.

Turk erkeklerinin lafina da guven olmaz. Yaparim, ederimler havada ucusur sonra her seyi kadin yapar yine. Durust olalim cogunlugu calismaktan baska sorumluluk almazlar. Gunumuzde bu yaptiklari tek sorumluluk bile yuk geliyor kendilerine. Calisan kadini da bu yuzden istiyorlar. Tek yuk bende olmasin, tek sorumlulugum olan oara kazanmayi da sirtimdan atabileyim, paylasabileyim diye.

Ben bu yuzden bosandim. Calisiyorum, evlilikte calisiyordum. Evlenmeden önce de konustum. Bende calisiyorum, sana maddi destek oluyorum sende diger konularda destek olacaksin yoksa ayrılırım dedim. Yaparim ederim vs dedi.

Ilk aylarda yaptı belki cicim aylari diye cunku o beraber yaptigimiz islerde gelip sirnasmasi, yoklamasi vs bitmiyordum bence bu tarz heyecanin hatirina yapiyordu ve biraz da benim söylememle falan. Sonra yapmamaya basladi. Kavga eder olduk, restlesme oldu.

Is cikisi ikimizde eve donuyoruz, ikimizde yorgunuz ve ben belki kadin olarak daha yorgunum. Kadinlar erkek gibi enerjiye ve guce sahip degiller. Kan kaybindan falan bazi donemler gucum, enerjim hic olmuyor zaten. Rest cektim, bende yapmiyorum dedim, kendisi ne yapiyorsa onu yaptim. Oturup dinleniyorsa oyle yaptim.

Isten sonra yemek yapmayı falan biraktim, tatil günümü temizlikle yemekle harcamayi kestim. (Bunlari yaptigim sira yine soyleniyor, islere dahil etmeye calisiyordum. Bazen zorla da olsa gelip yapıyordu. Yani adami hizmete alistirip sonradan sorun cikarma gibi bir durum yok. En bastan beri bu konuda nettim)

Arkamdan laf edende oldu. Biz de çalışıyoruz da evimiz temiz, aksam iki sogan patates yapmayi gozumuzde buyutmuyoruz diyenler de oldu. Eşimde abarttığımi soyluyordu bazen, baska kadınlarla da kiyasliyordu ozellikle kavga sirasinda.

Falanca calisan kadinlar her seye yetisiyorlar, cokta guzel yemekler yapip, temizligini de hallediyorlar. Cocuklari da var üstelik. Senin o da yok vs diye.

En sonu da tamam ayrilalim o zaman. O bahsettigin, sana maasli hizmetcilik yapacak kadinlardan biriyle evlen. Ben sana hem parami hemde hizmetimi yediremem. Benim sana tonla faydam oluyor ama senin bana zerre faydan yok. Evli kalmaya da gerek yok dedim ve bosandik.

Bu yorumlardaki erkekler koca bir yalan. Turk erkegi lafta her zaman iyidir cinsellikte de agzi iyi laf yapar ama icraati sıfırdir ya hani. Diger konularda da aynisi. Degisik bir sey beklemeyin yani.

Sansliysaniz iyi birine denk gelirseniz ortak bir hayat yasarsiniz ama bu topraklarda kadin ses etmeden, kendi kendine dusunup sorumluluk alacak, evi toplayacak, supurecek, cocuklara bakacak, cocuklarin ihtiyacini halledecek, karim yorulmustur yemek yapayim diyecek turk erkegini nadir bulursunuz.

Cogu bunu siz hastayken yaparsa yapar.(kimi hastaysaniz da yapmaz, umrunda olmaz.) Onun disinda diri, iyi gorundugunuz surece, calissaniz da calismasaniz da, kariyeriniz cok iyi olsada bunlar evet bu ulkede bunlar kadinin gorevi.

Bunu degisebilmesi icin 20-30 yila ihtiyaç var. Bu surecte de kadinlar hem disarda hemde evde calismaktan yipranmaktan baska secenegi yok gibi duruyor. Ya da bu sisteme karsi geleceksiniz. Evlenmeyeceksiniz, evliyseniz ve esinizin destegini goremiyorsaniz catir catir bosanacaksiniz. Ya da ozellikle calisiyorsaniz hem disarda hemde evde calismayi, tonla yukun altina girmeyi goze alacaksınız.

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben evleneyim esimde destek olur demek turk erkekleri icin bence hayal. Nadir de olsa denk gelirsiniz ama bu piyango hanginize vuracak? Sans oyunu oynamak gibi bir sey iste. Bosandim rahatim.

Ha bu arada maasinizi bakici, temizlikci gibi seylere harcamakta mantikli degil. Bana gore degil. Bu devirde hic mantikli degil.

Siz kadin olarak onca kariyeri, okuyup, sinavlari kazanmayi, onca emegi evliyken işi birakmak icin de vermediniz, bu emekleri ve maasi temizlikcinin, bakicinin falan eline saymak icinde vermediniz. Iki kisi kolaylikla halledeceginiz seyler icin disariya para harcamanin mantigi yok evliyken. Cok cok zorda kalirsaniz belki ama diger turlu mantikli degil.

Ben bir kadin olarak bu kadar emegi, okuyup calismayi evliligimde temizlikciye, bakiciya para saymak icin vermedim. Kendimi garantiye almak, istedigim seyleri kimseye yalvarmadan alabilmek, bir hayat guvencem olsun, ilerde emekliligim olsun diye verdim.

Cevremde cogu calisan evli kadinlarin parasi bu sekilde disariya gidiyor, esleri yardim etmiyor, kendileri her işe yetisemiyor. ne anladim o zaman para kazanmaktan falan. Iki kisi her seyi halledebilecekken buna direnc göstermeyi de anlamıyorum, her işi kadinin ustune yikmayi da anlamiyorum.

Yorumla
    • nesoracaktın78
      nesoracaktın78
      +1 yıl

Verdikleri sözler için tazminat ödeselsr sen ona güvenip evlendin sonuçta başta ev işlerine yardım edip sonra kaçtığı için tazminat ödemeli yüklü bir miktar

Yorumla
    • Maritimo
      Maritimo
      +1 yıl

@nesoracaktın78 O zaman sizde makyajlı halinizin ve makyajsız halinizin fotosunu koyalım, bakalım kim daha dolandırıcı 🤣🤣

Yorumla

En İyi Cevaplar

• HARLEY_QUİNN7
    HARLEY_QUİNN7 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 85%
    +1 yıl

Hayır, ev işleri sadece kadının "görevi" değildir. Ev işleri, bir ilişkide her iki partner arasında paylaşılan bir sorumluluktur. Geleneksel cinsiyet rolleri kavramını aşan modern bir anlayışla, ev işleri ve sorumluluklar eşler arasında eşit bir şekilde dağıtılmalıdır. Her iki partner de çalışma dışında ev işlerine katkıda bulunabilir ve ev işlerini paylaşmak, ilişkinin sağlıklı ve dengeli olmasına yardımcı olabilir. Önemli olan, eşitlik, karşılıklı saygı ve işbirliğidir.

0
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Mavililerin bazıları lütfen sallamayın ev işinde sorumluluk almayıp üstüne birde saatlerce çalışıyorum yoruluyorum diyerek üste çıkmaya çalışıyorsunuz hele birde çocuk varsa sorumluluk alıp kadının yükünü hafifletmiyorsunuz sonrada karınızın yaptığı şeyleri beğenmiyorsunuz eşleriniz sizin hizmetçiniz değil hayat arkadaşınız

0
    0 Yorumla
  • ƘıԼıCƘiƦAƝ
    ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır, ev işleri herkesin katkıda bulunması gereken bir sorumluluktur ve cinsiyetle ilişkilendirilmemelidir. Ev işleri eşler arasında adil bir şekilde paylaşılmalıdır, her iki taraf da bu konuda anlaşarak uygun bir denge kurmalıdır. Ev işleri, cinsiyete göre atanmış bir görev değil, ortak bir sorumluluktur. Ancak her şey görev değil ihtiyaç demektir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

46

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.

Hayır tabi k ide.. benim eşim olsa ben eşime yardım ederim her konu da.. ayrıca görev diye bir şey de yoktur.. meslek mi ki bu?

0
    0 Yorumla
  • zeytinciler
    zeytinciler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Maalesef evet
    Kadının görevi
    Direk görevi denildiğinde çirkin bişey gibi geliyor ama disiplinli bir görev dağlımı olmadığında zamanla kötü şeylere yol açıyor.
    Ben muğazzam bir aşk evliliği yaptım
    Hem hesap işleri bendeydi hemde evde eşime kıyamadığım için sürekli ondan fazla iş yapıyordum
    Aman sen yorulma aman sen incinme diye diye ne çamaşır serdirdim ne bulaşık dizdirdim
    Akşama kadar hayvan gibi elalemin işinde çalışırdım akşam birde eşimi gezdirir tzdururdum.
    İlk zamanlar sabah kahvaltı hazırlamak isterdi ben işe gitmeden
    Kıyamazdım sen yat uyu derdim puaçayla idare ederdim.
    Zamanla monotonlaştı
    Beni deli gibi seven kadın gitti yerine canavar gibi bişey geldi
    Sanki tüm iş benim görevimmiş gibi algılamaya başladı.
    Sonu ayrılıkla bitti
    Ayırlma sebebi ise aşırı rahatlık sendromu.
    Yani demem o ki bir iş dağlımı olmalı, erkek kadının kadın erkeğin işine karışmamalı.
    Üç yıl öncesine kadar bir kişinin eşine annesine babasına çocuğuna vs su getirmesine bile şiddetle karşı çıkardım.
    Şimdi ise diyorum ki, evet kadın erkeğine hizmet etmeli ki bir gayesi olsun
    Bir işi amacı olmayınca çok kötü sonuçlar doğruyor

2
    8 Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

Senin kadın işi kötüye sürdü diye herkes için bu geçerli olmaz. Kadının görevi filan değil, senin yaptığın doğruydu beraber birlikte hareket edilir ya da herkes kendi işini yaparsa sorun çıkmaz

Yorumla
    • zeytinciler
      zeytinciler
      +1 yıl

Sadece kadınlar özelinde değilki tecrübem.
      Yakınlık derecesi ne olursa olsun
      Aile iş sosyal çevre
      Gibi gibi her yerde iyilikten maraz dğuyor...
      Hiç akıllanmadığım bir konu olduğu için benden daha tecrübeli olamazsınız diye tahmin ediyorum
      Güzel insanlar elbette var, ve hep olsunlar.
      Ama iyi ya da kötü olsun insan beyni değişken ve evrilmeye zorunlu varlıktır..
      İmkansız dediğiniz şeyleri yapar, çok sevdiğiniz şeylerden uzaklaşırsınız
      Heran herşeye müsait olan insanı kontrol altında tutmanın tek yolu disiplindir
      Türk ordusu da yüzyıllardır gücünü buradan alıyordu.
      Her kışlanın içerisinde "Disiplinin olmadığı yerde kan ve gözyaşı vardır" yazıyordu

Yorumla
    • zeytinciler
      zeytinciler
      +1 yıl

of be ne dertlenmişim 😂

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

Ya ne büyük dert, ev içi işleri ta kışla disiplinine taşımışsiniz ohooo😅

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

Evet iyilikten maraz doğar bu konuda çok şey söyleyebiliriz bu yüzden iyiliği bırakıp herkes kendi işine bakmalı, son cümlemde söylemiştim herkes kendi işini yaparsa sorun olmaz yaşanmaz bu iyilik için değil sorumluluk için...

Yorumla
    • zeytinciler
      zeytinciler
      +1 yıl

Evet kesinlikle haklısın
      Herkes sorumluluklarını benisese zaten sorun kalmaz.
      Ama çıkmaz sokaklarda hız kesmemek için bir kişinin herzaman lider konumunda olması gerektiğini düşünüyorum.
      Eşit olunduğunda yol yürümek biraz zor

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

Zaten her konuda erkek kadından bir adım önde olmalı. Bu liderlik için değil üstünlük hiç değil olması gereken bu..

Yorumla
    • zeytinciler
      zeytinciler
      +1 yıl

keşke herkes sizin gibi olsa dicem ama genelde kadınlar bu şekilde konuşuyor ama uygulamaya gelince kendisinden bir adım öne geçirmiyor
      Sizi tenzi ederim 😁

Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı.

Ev işini yapamayan, yapamayacak erkek yok. Varsa zaten hiçbir işi beceremez..

Ancak erkek aynı zamanda rızkını da kazanmak zorunda. Eşi ve evlatlarının rızkını temin etmek erkeğin "en önemli görevi"..

Erkek bütün gün dışarda hatta bazen geç saatlere kadar rızkının peşinde olduğu için, ev işlerini aksatacaktır.. Bekar ve yalnız yaşıyorsa zaten ev işleri erkek için bir külfet bir yük olur..

Evlenince kadının "rızık getirme" gibi bir sorumluluğu YOKTUR! Hiç bir erkek de karısını buna zorlayamaz! Geçinemeyeceğini düşünen bir erkek de zaten evlenmeye kalkmasın..

Kadın çalışsa dahi, kadının kazancında erkeğin hakkı yoktur, hak talep edemez.. Kadın, kazancını kocasına vermek zorunda da değildir..

Bunun ışığında kadın eğer çalışmıyorsa ev işlerini yaparak sadece ama sadece kocasına yardımcı olur. Bu bir lütuftur.. ZORUNLULUĞU YOKTUR!

Kadın isterse ben ev işini yapmıyorum, temizlikçi tut da diyebilir..

#Vesselam

1
    0 Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek alın teriyle çalışıp yuvasına sahip çıkmasını biliyorsa kadında evine bakıp sahip çıkmasını bilmeli. Tabiki erkek evde olduğu zamanlarda hanımına yardım etmekten de geri durmamalı. Bütün işi yapsın demiyoruz ama en azından bir iki işin ucundan tutup hanımının yükünü hafifletmesi ona verdiği değeri gösterir. Kadınlarda eşlerini düşünüp çok israf etmemeli , zora sokmamalı kocasını

Mutlu ve huzurlu bir yuva isteyen bunları çok görmez

2
    0 Yorumla
  • Sıradan1Genç
    Sıradan1Genç Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Görev diye bir şey yoktur. Her insan yaşadığı alanı temiz tutmalı ve ihtiyaçlarını gidermelidir. Yemek yapılacak ortak bile yapılabilir. Erkeklerin de iki kolu iki bacağı vardır. Kadın ne yapıyorsa erkek de yapabilir. Yetenek mevzusu ayrıdır ama bir evin içinde nerede yeteneğe ihtiyaç duyulabilir ki? Sorumluluk almak istemeyen erkek bahanesidir görev.

1
    0 Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Şöyle bir bakınca siz kadınların istediği; ev işi yapmayalım, çalışmayalım, çocuk bakmayalım, lüks yaşayalım ve bu hayatı bize erkek sunsun. Peki siz ne işe yarayacaksınız. Nefes alıp verecek misiniz sadece. Bitki olsanız fotosentez yapar insanlığa faydanız olur.

0
    0 Yorumla
  • Az_mantıklı_konuşş
    Az_mantıklı_konuşş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Eğer öyle olsaydı peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) her işini kendi yapmaz ve eşlerine yardım etmezdi. Bu olay bi bizim toplumda var maalesef. Bütün erkekler böyledir diye genelleme yapmıyorum ama ben Erkeğim erkek adam ev işi yapmaz karımiyim lan ben diyenlerin sayısı da az değil. Kurban olsunlar 😂

2
    0 Yorumla
  • YeniBiriİst
    YeniBiriİst Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ev işleri evde yaşayanların görevı adı üstünde evin görevleri belli bir gruba iş koluna ayırıp ortaklaşa yapıcaksın ki kimse gerilmesin kimse gorulmasın kimse kimseye diş bilemedin hem bol vakit kalır of miss

0
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Kadının görevi değil desek te kadının eli daha yatkın oluyor tarihten gelen bir süreç sanki erkek gücünü dışarıda kadın becerisini mutfakta gösterir.

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Hayır asla, kimin görevi ya da değil bilemem ama benim olmadığı kesin. Dünyaya hizmet etmeye gelmedim kimseye, hizmet edilecekse o bana etsin ya da herkes kendi hizmetini görsün, ben yokum

0
    0 Yorumla
  • em8fb
    em8fb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ev işi kadının görevidir evin dış işleri de erkeğin görevidir tabii ara sıra ev işlerinde karıma yardım ederim

0
    0 Yorumla
  • Havadasuvar
    Havadasuvar Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Tabiki görev değil, biz kadınlar bakicimiyiz hizmetcimiyiz kolemiyiz o evde kaç kişi yaşıyorsa herkes kendi pisliğini pusurugunu silip süpürsün

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Erkek adam da bır ısın ucundan tutsun, hayat esın karsındakı incilerin dokulmez...

Hayatta bir yuku kım tek basına omuzlarsa o erken coker..

0
    0 Yorumla
  • Karga1993
    Karga1993 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Evde kimler oturuyorsa onların görevi. Kadını erkeği yok bunun.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır bazıları kadın kadınlığı için ev işlerini bilmeli diyor yani evde oturmuyorsa yapmıyorsa bile bilmeli diyorlar

Yorumla
    • Karga1993
      Karga1993
      +1 yıl

Saçma :) erkeğin görevi de sadece çalışmak mı o zaman

Yorumla
  • KaplanKral101
    KaplanKral101 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.

Normalde iş bölümü olmalı, yani kadın ev işleri, erkek işe gidip evi geçindirmeli. Ama müsait olduğunda ev işlerinde kadına yardım etmeli

0
    0 Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ben evlenirsem esimle beraber yaparim yani severjm usenmem usendim de bile frinda tavuklu patatez guzel olur

0
    0 Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı.

Evet,

Hayırsa kadınların görevi nedir,

1
    0 Yorumla
  • Γιατί
    Γιατί Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Onunla bir şey yapmak bana haz verir onun gorevi olsada beraber yapmak daha güzel bence.

1
    0 Yorumla
  • polili
    polili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Değil erkek de yardım etmeli

2
    18 Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Evi gecindirmek masrafları karsilamak kimin görevi

Yorumla
    • polili
      polili
      +1 yıl

İkisinin de

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Peki erkek neden altın vs yapmak zorunda kalıyor kız isteme sürecinde.

Yorumla
    • polili
      polili
      +1 yıl

Ne bilim ben adet o😂

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Isinize gelince adet isinize gelmeyince EŞiTiZ

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Kadının evi çekip çevirmesi de adet

Yorumla
    • polili
      polili
      +1 yıl

Tamamda bende buna karşıyım zaten

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

O halde evlenecegin zaman altın vs isteme hertürlü masrafa ortak ol evin bütün giderlerine yarı yarıya ortak ol. Işine gelince sen erkeksin yapacaksın deme

Yorumla
    • SoyPerfecto
      SoyPerfecto
      +1 yıl

o zaman sizde çocuk bakımından kaçmayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@SoyPerfecto bi de çocuk doğursun bi zahmet çünkü her şey yarı yarıya olacakmış ya:))

Yorumla
    • SoyPerfecto
      SoyPerfecto
      +1 yıl

adette olsunlar eşit olmak lazım ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@SoyPerfecto 😅😅

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Tohum olmasa boş tarlada mahsul alamazsın. Biz tohum atmasak çocuk bile doguramazsnz

Yorumla
    • SoyPerfecto
      SoyPerfecto
      +1 yıl

bilimle artık mümkün ama tarla olmadan tohum boş

Yorumla
    • polili
      polili
      +1 yıl

Bu çok sinirli ya tartışılmaz bununla dkjgjf

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Nerde ağır pis zorlu iş varsa erkek yapar ama eşitiz. Çok komik siniz gerçekten

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Sinirli değil gerçekler bunlar. Alismissiniz he tamam sensin denilmesine gerçekleri duyunca ısinize gelmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@İzmitlimm sözümüz tarla ve tohum değil o doğum sancından bahsediyorum eğer o sancıyı sen de çekebiliyorsan tamam eşitiz

Yorumla
  • kuralsız373
    kuralsız373 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 87%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.

Hayır erkeğinde eli değmeli ve kadının yükünü hafifletmeli

0
    0 Yorumla
  • builder
    builder Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 74%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

dışarı işlerini kadın görüyorsa elbet kadının görevi değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayır kadın çalışmıyorsa ve eşinin işi çok ağır bi iş değilse %70 kadın %30 erkek yapar
    Kadın da çalışıyor erkek de çalışıyorsa iş bölümü yapılıp yarı yarıya yapılır

0
    0 Yorumla
  • RedDragon97
    RedDragon97 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ben erkeğim bulaşık yıkayıp süpürge yapıyorum hayir

0
    0 Yorumla
  • nefessssu
    nefessssu Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

koca çalışıyor kadın çalışmıyorsa doğal olarak ona kalıyor

0
    0 Yorumla
  • Suatbeyy
    Suatbeyy Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kocasi işe gidiyorsa kadında bi zahmet ev işi yapsin.

0
    0 Yorumla
  • SoyPerfecto
    SoyPerfecto Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

öyle olan erkekleri tepenize çıkartmasanız sıkıntı kalmaz

0
    0 Yorumla
  • MUSTAFAZKN
    MUSTAFAZKN Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Kadın çalışmıyorsa zahmet olacak ama kadının görevi

0
    0 Yorumla
  • ᏝAVAᏁᏖA
    ᏝAVAᏁᏖA Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Evet kadının görevi, erkek çalışacak kadın ev işleri ile uğraşacak

0
    0 Yorumla
  • To_Be_Honestt
    To_Be_Honestt Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bence sadece kadının görevi değil ~☆😀

0
    0 Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

İki taraf da çalışıyorsa ev işi ortak olmalı ama kadın ev hanımıysa kadının görevidir

0
    0 Yorumla
  • Biturkiyemvar
    Biturkiyemvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Görev demeyelim de kadın yuva yapar eve gelince mis gibi yemek kokarsa o ev yuva olur gibi düşünüyorum birde eşine ve çocuklarına yapıcak sonuçta yabancı değiller

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Baba da yapabilir bunları

Yorumla
    • Biturkiyemvar
      Biturkiyemvar
      +1 yıl

Yardım etsin ama erkeği çok dişilleştirmeye gerek yok

Yorumla
  • infernoHeRo
    infernoHeRo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

ev işleri çalışmayan kimse onun görevi eğer iki kişide çalışıyosa işler ortak yapılır

1
    0 Yorumla
  • Kaan_Zengin_1
    Kaan_Zengin_1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Kadın çalışıyorsa bence ortaklaşa yapılır ev hanımıysa akşam adam işten gelince bi de temizlik yemek yapacak hali yok

0
    0 Yorumla
  • Yiayia190
    Yiayia190 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Bir işte çalışmıyorsa evet. Bir işte çalışıyorsa hem erkek hem kadının.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kendini bilen eş, tabi calismiyorsa kocasına iş yaptirmaz her ikisinde calisiyorsa zaten kocası ona kıymaz

1
    0 Yorumla
  • Nosad
    Nosad Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Ev işi kadını

1
    0 Yorumla
  • Rulet28
    Rulet28 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Ev hanımı ise, tabikide onun görevi

0
    0 Yorumla
  • johnrocco44
    johnrocco44 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.

yok erkeğin görevi...

0
    0 Yorumla
  • orkob17
    orkob17 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Çalışmıyor ise onun ama çalışıyor ise ortak

0
    0 Yorumla
  • İnflames2626
    İnflames2626 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Aa ben benim sanıyordum

0
    0 Yorumla
  • Meryliar
    Meryliar Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı.

Erkekte yardim etmeli

0
    0 Yorumla
  • Lalala344
    Lalala344 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır pek tabi yardımlaşarak yapılmalı

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Bir arada da olabilir öyle erkekler de var

0
    0 Yorumla
  • faydali_bilgin_16_08
    faydali_bilgin_16_08 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Çalışmıyorsa bi zahmet onu da yapsın

0
    0 Yorumla
  • tell-me-more
    tell-me-more Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.

EVET, feministleri linçlemeye bekliyorum

0
    2 Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Sen basit bir temizliği, yemeği yapmaktan acizsen çocuktan farkın yok demektir. O yüzden aklı başında bir kadın seni seçmez.

Yorumla
    • tell-me-more
      tell-me-more
      +1 yıl

@flawsome25 yoo neden yapayım ki , veririm parasını bir kadın gelir temizler. ben vaktimi daha degerli işlere ayırım ya da kendime ayırırım. evlilikte bulacagım herseyi cok daha ucuza temin edeibliyorum. haftada bir kadın gelip evi temizliyor ütüleri yapıyor.

Yorumla
  • NammıkKemaL
    NammıkKemaL Takip Et
    Yoda Yaş: 101 , eic 96%
    +1 yıl

Kadının işi tabi benim işim mi olcak

0
    15 Yorumla
    • clover0
      clover0
      +1 yıl

Evet.

Yorumla
    • NammıkKemaL
      NammıkKemaL
      +1 yıl

Bak şimdi, kadın çalışsa da çalışmasa da adı üstünde kadın o onun görevi yapmakla yükümlüdür.
      He arada rica eder yardımcı oluruz ama her zaman gel yardım et yok öyle bir şey..

Yorumla
    • clover0
      clover0
      +1 yıl

Kadın çalışmıyor olsa evet, çalışan kişi erkek olduğu için ev işlerini de kadın halletsin denebilir.
      Ama kadının hem çalışıp hem eve yetişmesi çok zor. Kadının görevi olarak görülüyorsa çalışmak da erkeğin görevi o halde.
      Ama şu an günümüzde kadınlar erkeğin görevine ortak olmuş durumda. O yüzden erkek de kadının görevine ortak olmalı. Ki bence erkeğin görevi kadının görevi diye bir şey yok, kendi aralarında paylaşmaları gerekir. Tek taraf her iki işi de yüklenemez.

Yorumla
    • NammıkKemaL
      NammıkKemaL
      +1 yıl

Yüklenecek

Yorumla
    • clover0
      clover0
      +1 yıl

Çalışan kadınlardan uzak durmanız sağlıklı olur o zaman jfdjf.

Yorumla
    • NammıkKemaL
      NammıkKemaL
      +1 yıl

Bekarken çalışıyorsa ve yapıyorsa , mecbur evlenince de yapacak. Öyle evleneyim rahatlayım diye bir durum söz konusu olamaz

Yorumla
    • clover0
      clover0
      +1 yıl

Mecbur değil ki. Ne rahatlığı? Ev işleri çok basitmiş gibi sanılıyor herhalde de anca eve yetişir zaten. Çalışmak zaten yorucu bir de evin tüm sorumluluğunu o yüklensin ne demek yani. Ev işlerinde paylaşım yoksa ancak bu şekilde olur.
      Senin görevin sadece çalışmak olsun ama kadın çalışmanın yanında yemeği, temizliği, çamaşırı, bulaşığı üstlensin. Bir sürü şey düşünsün.
      Adalet yok bu sistemde maalesef.

Yorumla
    • NammıkKemaL
      NammıkKemaL
      +1 yıl

Erkek olmak zaten en büyük sorumluluk o yüzden konu tartışılmaya kapalidir

Yorumla
    • clover0
      clover0
      +1 yıl

Ahahdjd kadın olmadan, yaşamadan bu durumu anlamak mümkün olmadığından konu karşılaştırma yapmaya kapalıdır diyelim biz ona.

Yorumla
    • NammıkKemaL
      NammıkKemaL
      +1 yıl

Siz hangi devirde yaşıyorsunuz

Yorumla
    • clover0
      clover0
      +1 yıl

Kadın olmak çok zor bunu gerçekten anlayabilmek için yaşamak gerekiyor. Erkek olmak da zor evet ama kadın olmak daha zor diyemem zaten. Siz de erkek olmak daha zor diyemezsiniz. İkisini de yaşayın öyle karar verin ama böyle bir şey mümkünsüzzz

Yorumla
    • NammıkKemaL
      NammıkKemaL
      +1 yıl

Bir önceki yorumunuzdan ötürü sizi kınıyorum kadınlara ulaşabilmek vs gibi kaba kadınlari hemde Hemcinslerinizi obje yerine koymak gibi sözler doğru değildir. O yüzden sizinle daha fazla konuşmak istemiyorum

Yorumla
    • clover0
      clover0
      +1 yıl

Ulaşabilmek mi, konu belli. Cümlelerim açık. Hemcinslerim hakkında fikirlerim ortada. Düşünceleri kötü olanlar beni yanlış anlayabilir tabi. d
      İyi günler.

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

Kadın çalışıyorsa erkekte ev işi yapar.

Yorumla
    • NammıkKemaL
      NammıkKemaL
      +1 yıl

Benim kadınlara karşı ön yargilarim yok zaten olamaz. Kadın ve Erkek eşit değildir. Kadınlar erkeğe olduğu gibi erkeklerde kadınlara mecburdur. Erkek daha iri ve aileyi koruyup kollayan olduğu, eşini çocuğuna ölene kadar bakmak korumak, canı pahasına da olsa onlar için yaşamalidir ve bu yüzden kadın erkek eşit değil diyoruz. Diğer şekilde kadınların her zaman söz hakkı vardır. En basitinden ağır bir nesne düşünelim bunu kadının tasima kapasitesi, dayanmasi hiç bir zaman bir değil ve yakında değildir. Zaten kadınlar narin bir yapıya sahip olduğu için böyle işler onlara yük bırakılmamalıdır.

Yorumla
  • Apartmançapkını
    Apartmançapkını Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 38%
    +1 yıl

Hayır bence paylaşılmalı

0
    0 Yorumla
  • Erricahs
    Erricahs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Normal şartlarda evet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Evet diyenlerin ben aq

1
    1 Yorumla
    • Emretsci07
      Emretsci07
      +1 yıl

Bnde senn🤭

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çalışmıyorsa evet

0
    0 Yorumla
  • _ArSe_
    _ArSe_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 126
    +1 yıl

Görev gibi gösterildi hep ama değil.!

1
    0 Yorumla
  • Dertlikız42
    Dertlikız42 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • Barbarosakman
    Barbarosakman Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Dedemin görevi

0
    0 Yorumla
  • Benburadadeğilim
    Benburadadeğilim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Kesinlikle hayırr

0
    0 Yorumla
  • Jdnenwjdjd848
    Jdnenwjdjd848 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21
    +1 yıl

Hayır tabikide

0
    0 Yorumla
  • Darwin63
    Darwin63 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

paylaşılmsaı gerektiğini düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • JackRocker
    JackRocker Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Görevlendin

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

değil mi?

0
    0 Yorumla
  • Yalnızkadınn06
    Yalnızkadınn06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Değil.

0
    0 Yorumla
  • fatihankara06
    fatihankara06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

yoo hizmetcilerin

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ev işleri kadının "görevi" mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ev işleri kadının görevi mi? 68 cevap verildi
Ev işleri kadının görevi midir? 194 cevap verildi
Kadının ev işi yapması onun görevi mi? 52 cevap verildi
Sizce ev işleri kadının görevi midir? 64 cevap verildi
Kadının evde görevi nedir sizce? 21 cevap verildi
Ev hanımlığı eziklik değil mi? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨