Biriyle de konuşmuyor bildim bileli kimseyi istemiyor çıkanı da beğenmiyor kezbiyen vs demeyin olsa bana yavşardı kaç senedir dbdhshsh normal mi hiç mi hayatını biriyle idame ettirmek istemez bir insan? Ben kendimi bildim bileli hep bana destek olan biri istemişimdir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskisi gibi değil artık, insanlar düşünceler hayaller değişiyor, 44 yaşına gelip hiç evlenmemiş kadında var, ya da 20 yaşında evlenip 23 yaşında çocukla boşanmış kadınlarda var şimdi ki evlilikler gerçekçi değil gibi hissediyorum ve çocuk olursa boşanmalarda onlar çok etkileniyorlar, bence toplumdaki şu 30 yaşına geldim evde kaldım kafasından sıyrılmak gerekli.
014 Yorumla
Soran+1 yılAma 35 sonrası doğum kadınlar içinden çok riskli zaten maddi olarak zorluktan dolayı insanlar evlilikten de soğudu gerçekten allah herkese kolaylık versin. Ama bişey söyliyim mi belli bi yaştan sonra daha da zorlaşıyor her şey birini bulmak falan dahada zorlaşıyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekçi konuşalım, söyledikleriniz doğru olsa bile kötü şartlar altında olan ve hızla batmakta olan bir ülkeyiz, yani birşeyler hissedip birşeyler yaşamak istediğimiz için bu kötü şartların karanlığın içine bir çocuk yapmak bence pek mantık işi olduğunu zannetmiyorum, kötülemek gibi olmasın ama ülkede eğitim berbat işsizlik zaten söylemiyorum bile TL her saat kuruş kuruş değer kaybediyor bu vasat ortamda ben nasıl çocuk yapıp ona diyeyim ki oku ilerde çok iyi hayatın olacak, çok mutlu olacaksın vs. bize söyledikleri yalanları bende devam ettiremem.
Soran+1 yılAma evlilik gayet güzel bişey neden böyle düşünüyorsunuz bir anne için çocuk ne kadar aksi olsa bile can yani evlat ne kadar seviliyor bence her kadın anneliği tatmalı. Evlenmeden nasıl tadıcaz?
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın, ancak söylediklerimin doğru olduğunu sende biliyorsun eminim, bana, sana geçerli bir cevap verdirtmeyen bu devlet utansın.
Soran+1 yılEkonomi cok zor. Benim nişanlılık süreci çok ağır geçti. Allah herkesin yrdımcısı olsun. O yüzden bişey diyemem ama istekte olur insanda benim hep vardı mutlu bir yuvam olsun uslu bi çocuğum olsun süslenip püslenip ana kız gezelim hep böyle hayallerm vardı inşallahta nasip olur
Cevap sahibi+1 yılUmarım hayalini yaşarsın ama o hayalindeki çocuk vasat ortam yüzünden hayata isyan edip psikolojisi bozuk, hayattan zevk alamayan biri haline gelirse o zaman şaşırma, bu sözleri hatırla.
Soran+1 yılEee hayat bu kim normal ki? şu an bile kimse normal değil maalesef ama ne yapalım kimse üremesin dünya yok mu olsun
Cevap sahibi+1 yılBen kimse üremesin dünya yok olsun demedim, vasat ortamdan bahsediyorum, bizim ileri dönük düşünerek batan gemiden nasıl sahile çıkarız? Sorusunu önce kendimize sorup, cevabı bulup, cevap üzerinde çalışıp, yılana değil, kayalığa sarılmamız gerekiyor, yani önce kendini kurtarmalısın ki senden sonraki senin ne yaptığını anlasın, sana minnet duysun.
Soran+1 yılBu devire gelirsek, kimse çocuk yapmaz o zaman. Yapcak bişey yok sevgi içinde büyüsünler doğruyu yanlışı bilsinler gerisi kendilerne kalmış önemli olan iyi yetştirmek. Bunları fazla düşünme işin içinden çıkamazsın
Cevap sahibi+1 yılBu senin için yeterli gibi geliyorsa bir şey diyemem, ancak ben kendi yaşadıklarım ve kendi deneyimlerim yüzünden bunları düşünmek zorunda hissediyorum, kaliteli bir ortam yoksa ne evlenmenin ne de çocuk yapmanın hiç bir anlamı yok, Herkes yaşar nefes alır ama herkes yaşayamaz.
Soran+1 yılÇocuğa da mı karşısın?
Cevap sahibi+1 yılBence farklı frekanslarda konuşuyoruz, ben hiçbirine karşıyım demedim, sadece kalite yoksa, anlam yok diyorum, yolun ilerisinde ışık yoksa yolu boşa yürüme diyorum.
Soran+1 yılBu devirde ışık yok diyosun garanti yok diyosun ne zaman çocuk gelecek? Devir dahada kötğye gidiyor😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu yolda ışık yoksa başka yolda ışık ararım, oysa bende isterim bir kadını sevmek, bir kız çocuğum olsun, büyüdüğünü göreyim, hayal ederim, ama eğer yol karanlıksa o kadınıda, o çocuğuda yanımda karanlığa götürmek istemem.
En İyi Cevaplar
Normal bir ma l için normal. Parayı mezara götürmeyecek. 30-35 de evlenip bir cocuk yapip sonra ger zek depresyona girecek. 4-5 ay yatip cocugu dogurup sonra 6-9 ay mecburi bakip emzirip kafasi trilyon olacak. Sonra ay dogrrmasaydim rahatttim istedigimle eglenip yatardim. Of bu hayat zor diye kilo alacak. Sonra o kilo ile buku yiyecek kafayi oraya takicak esiyle kavga edecek. Sonra tekrardan bakici is spor derken yetisemiyecek. Kisacasi iyice bir hiyar olacak.
Sonra gelde bunla yasa. Çünkü paso esine patlacak. Cocguk karinima vuruyor. Cocuk agliyor. Sicti emzirmek kotu. Gobek var gutun buyudu. Sosyalligi ozledim. Derken offf hele bunu 40 da yapsa iyice hayati buk olacak. Akli varsa zaten hayatina bakar. İş hirsi para karoyere değil. Çünkü onu seven çürümeye mahkum olmaz cekip gider. Ama hem sevip hem sevilip hemde kariyer yapabilir. Sadece bunu yapmaya gec kalacak gibi bu kafayla
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim dediğimi binevi onaylıyorsun değil mi? Tam anlamadım ne yzdığını ama
Soran+1 yılEvliliği kötülemişsin Onu anladım ama son kısımda sevmsevil falan demişsin çözemedim yani evliliğe mi karşısın?
Soran+1 yılEvlilik derken sorum yanlış aslında ilişkiyide kastettim soruda bahsettiğim kariyer mi evlilik mi değil. Yani kariyer tamam da insan hiç
Mi bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymaz? Buydu.- +1 yıl
Evliligi kotulemedim ben.
Kadinin yaptigina hata dedim.
Şimdi kiz hep is kolik sen sevgilisini gormedin. Lezde degil dimi.
1. Bunu etkileyen erkek olmamistir is koliktir.
2.:bu birini sevmistir gercekten olmamistir.
3. vardir biri herkesten saklar. Cinselliginide karsilar.
4. kimseye guvenip inanmazhayatinda gorduklerinden. Kiz degilse jiglo kulaniyordur. Kendini hep ise odakliyordur.
Bir cok sebep olabilir. Vs vs.
Bunlar hic biri önemli değil. Ben hepsinide gördüm bildim. .
Hata bu kisi sevgili yapinca ya da aile baskici cart curt yahut duygusal olarak cocuk isteyince.
İliside onu bogar evlilikte cocukta.
Ha iyi iliski evlilik olmaz mi olabilir ama bu cok az ihtimalle.
Kısacası sen onun tam herşeyi ne hakim degilsin.
Bu yüzden gercekten sirdas ve dost olsaydın dsha kolay şekilde onu anlardın ve halleri hakkinda kafanda soru işareti olmazdi.
Bir çok isine düşkün ve erkekleri cinsel ihtyac icin fukbady hayati yasayan kadin var. Buyuzden boslip rshat rahat hayatina bakiyorlar. Bu sekildede olabilir ve bu u en yakinina bile anlatmaz. Çünkü sir vermek kendini dusuk gormekte olabilir.
Umarım anlayabilmişimdir
Soran+1 yılYa duygusal biri değil. Ona vuruyorum.
Soran+1 yılGenel anlamda öyle sevgi arayışı yok çünkü.
- +1 yıl
Bak duygusallik diye bir şey. İnsanların içinde ki her şey değişir. Zamanla yasadiklariyla. O aşık olacağı adama denk gelmemis gelince. 2 günde sen kimsin seni taniyamiyorum dersin. Ah ah gençliğim olacaktiki onu 1 saate tavlardim. Ortam zaman hiç bir şey önemli. Değil insanın o kalbine vurus önemli bunuda herkes yapamaz. Biriyle olmak için olunmaz mesela bende 5 yıldır kimse yok. Sirf laf olsun aman sevgilim var ya da cinsellik olsun diyede gidip biriyle cikmiyorum. Çünkü sevgi ask güven ayrı şeyler bunu bekliyorum. O kadın çıkınca hissederim bunuda biliyorum. Bu yüzden uzak ve yanlızım. Evet eksiklik var her konuda ama iste laf olsun diye cikmak sacma ve vakit kaybi. Arkadasini anliyorum ama hata ediyor çünkü o bir kadın ve sevgi dolu bir adam illaki görmüştür tek sorun o sevmeyi istememistir
+1 yılBen de 26 ysşındayım ve benim de planımda yok uzun süredir de yalnızım şu an kariyerime odaklandım. Sevgi konusuna gelince de çok istiyorum en çok sevmeyi özledim. Ama bu insanlar benim gibi düşünenler, duygularını kontrol eden insanlar. doğru insanı seçebilecek zekaya da sahip oldukşarı için acele etmiyorlar. Doğru olduğunu düşündüğü biri çıksaydı zaten hayatına alırdı. boş insanların yalan sevgilerine de karnı tok oluyor. Bakış açısı biiraz da farkındalık insanı böyle olgunlaştırıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bahsettiğim bu hedefin kariyer olabilir onu anlayabilirim evlilik düşünmezsin insanlara güvenmiyosundur onuda anlayabilirim ama nebilim hiç mi yaslanıcak bir omuz iyi gününde kötü gününde yanında olan seni seven biri istemez insan? Ne bilim bana değişik geldiği için sordum yani haytında sevgiden yana hiç derdi yok ilginç geliyor
+1 yılKendi kariyerini geleceğini düşünüp evlenmek istememesi kadar normal bir şey yok. Birileri evlilik ister birileri kariyer başarı. İnsanların seçimine destek olmak gerekir tıpkı onun sana yaptığı gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılOnada ben ilginç geliyorumdur emin olmdüşüncelerimiz tamamen farklı çünlü😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik delisi değil belliki. Daha idealisttir mesleğini yapmak istiyordur. Artik.30 u bulmadan evlenmiyor çoğu bayan. Önce meslek edinmek daha mantıklı. Evliligin garantisi yok sonuçta..
01 Yorumla
Soran+1 yılAma yaş ilerledikçe çok zor. İşinde garantisi yok para hırsı para hırsı nereye kadar haytta sevgiden daha güzel bişey yok.
Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. En iyisini yapıyor misal ben birini aramam öyle evlilik falan icin nasipse olur derim arkadaşında öyledir genelde benim gibiler onc3d3j aşkla ilgili bi sorun yaşayıp inanmiyoda olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılYok tam tersi hiç yaşamamış ki. El ele bile tutuşmadı öyle söyliyim son sevgilisi 9 sene önce oldu.
Soran+1 yılBelli bir yaştan sonrada evde kalacak ama ya neden evde kalsın daha onun bilincinde değil
Soran+1 yılBakalım görücez ilerde
+1 yılBen de hoşlandığım hanımları hep tek başına hayatı dolu dolu yaşarken hayal ederim. 😂😂😂 Bir insan nasıl mutluysa saygı duyulmalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bana ilginç geliyor. Bunları hayatında biri varkende yapabilirsin. Bi insanda hiç mi istek olmaz? İstemiyorum diyip duruyor duygusal biri değil belkide ondan bilemedim
- +1 yıl
Yalnız tıkır tıkır işleyen bir düzeni oluştuysa kolay kolay keyfini bozmak istemeyecektir. Bir yerde mutlaka sıkılır ama...
Soran+1 yılBeklentileri yüksekti ben onu bekle bekle daha çok beklersin diye düşürdüm şimdi nefes alsa yeter modundasın diyorum gülüyor ediyor iş yerinden çıkmam için evlenmem şart diyor ama bir kere ağzından ay biri olsada öyle olsa böyle olsa dediğini duymadım kız hayatından memnun banada ne bileyim ilginç geliyor hadi eskiden bişey demezdim de nerdeyse 30 olucak senelerdir sevgilisi yok konuştuğu yok acaba dillendirmiyor mu çözemedim ama belli bi yaştan sonrada çok zor oluyor ailemde var çünkü.
Napacan olm arkadaşın evlenince kocasına mı sulancan
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle yaptın heralde
Yaptığı çok iyi, bu tarz insanların başarılı olma ihtimali her zaman diğerlerine göre çok daha yüksektir.
00 Yorumla
+1 yılBoyle tanidigim bir kız vardı. Gizli, günu birlik, cinsellik uzerine iliskiler yasiyordu. Ustelik bir cok erkekle birlikte oluyordu. Arkadasin boyle yapiyordur demiyorum. Fakat bu sekilde yapan bir kiz vardi tanidigim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok onun erkekle işi yok
- +1 yıl
Sen öyle san
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen evli misin?
031 Yorumla
Soran+1 yılBen evliyim😊
- +1 yıl
Güzel. ☺️.
- +1 yıl
Bosvermislik olarak demiyorum bunu ama, insanların bakış acilari değişiktir, yasadiklari ve yaşantıları degisiktir. Bu sebeple arkadaşının durumu üzerinde düşüncelerini çok yoğunlaştırma derim.
Soran+1 yılYa arkadaşım zaten soru amaçlı sordum. Yoksa oturup kafamı ona yormuyorum hoş. Onun gibi olan var dedim yoksa istiyorda bana mı söylemiyor bilemedim
- +1 yıl
Kafa yormuyor oluşuna sevindim. Var olduğunda veya istediğinde sana soylememesini de takma bence. Peki senin aklında neler vardı, böyle esinlendi?
Soran+1 yılYa dün konu geçti de hep mali müşavirlik sınavından bahsediyor dedim hiç mi biri yok falan yok dedi falan hep işten bahsediyor bende ona dedim yaş 28 oldu 30 dan sonra zor bulursun falan alındı ben mi zor bulucam x dedi😂😂😂 yaş gittikçe seçicilikte artıyor o ha diyince bulucam sanıyor heralde ne bileym habire bilezik alıyor çeyiz yap çöpün bile yok diyorum hiç o taraklarda bezi yok😄😄😄
- +1 yıl
Gayet iyi anlıyorum. Tabiki ha deyince bulamayacak. Hem güzelim Hem kariyerliyim , istediğimi bulurum diye düşünüyor olabilir lakin , insan her istediğini her an bulamiyorken bazen basit bir konuda bile , evlenecek insanda öyle kolay bulunmuyor hele ki seçicilik arttiktan sonra. Ayrıca belki , k3ndine destek olanlar yoldaş olanlar , ve duygu acikligini kapattığı birileri oluyordur hayatında
Soran+1 yılBencede öyle düşünüyor. Gerçi kısmet bu işlerde. Bi düşüncede olması lazım yani. Erkek olarak yok ona eminimde hep zaten iş spor aile takılıyor bir de arkadaşı ben varım işte.
- +1 yıl
Evet. Tabiki kısmet vardır bir kısmeti ve kısmetinin zamanı. Düşünce mutlaka vardır ama muhtemelen öncelikleri arasında değildir. Bu düşünce öncelikleri arasına girdiği zaman be beklediği sürede olmaz ise yoksunluk hissine kapılır ve bunu hissedersin. İki durum var. Gencim güzelim elimi sallasam ellisi düşüncesi. Bir diğer durumda şu. Hırslı biriyse kendine koyduğu hedefe ulaşıncaya kadar kendine ikinci bir hedef koymaz. Doğru mu? Bence değil ama kendi tercihi
Soran+1 yılHırs kesinlikle var acayip hırsı
- +1 yıl
Spor için salona mi gidiyor , kendisi serbest spor mu yapıyor?
- +1 yıl
Anladım, bu sebeple olabilir. Bilemiyorum belki yaşanmışlıkları varsa , evliliğe tereddütlü bakiyorda olabilir
Soran+1 yılAikidoya gidiyor
Soran+1 yılYok ya duygusal biri değil o yüzden ben neysem oda tam tersi ama uyumludur
- +1 yıl
Anladım.
- +1 yıl
Evet , genelde böyle olabiliyor. Kendisi ikizler burcu mu
Soran+1 yılYayburcu yükselenide başak. İkiside duygusal değil😂😂😂 benimle anlaşma sebebide heralde ay burcunun yengeç olması😂😂😂
- +1 yıl
Olabilir 😃😃. Belki duygusal olarak olmasada ilişki yaşadığı birileri vardır
Soran+1 yılYok kimse yok o yüzden soruyu sordumya😂😂
Soran+1 yılEn son 3 sene önce görücü usulu biri vardı sosyal medyadan iletşime geçti bunun aldığı aylığı küçümsedi diye çocupa yolu verdi😂😂😂😂
- +1 yıl
Hımmm anladım bence doğru olanı yapmış. Bir erkek kadının maaşına yönelik beklenti içine girmemeli zaten
Soran+1 yılay o kadar merk ediyorumki 2017 den beri arkadaşım kimse ile görmedim olursa nasıl olucak😂
- +1 yıl
🤣🤣 sanırım sen ondan fazla heyecanlı olacaksın 🤣🤣
Soran+1 yılBi kere dedim kaç senedir arkadaşımsın şu karşıma birini getiremedin dedim senden önce erenin görmesi lazım diyor (eren eşim) 😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣 neden eren in görmesi gerekiyor dedi 🤣🤣
Soran+1 yılHeralde kıskanç diye ya da erkek ya erkekten anlar diye😂😂😂
- +1 yıl
Erkekten anlar kısmını anladım ama , kıskanç kısmını anlamadım. Eren bu durumda arkadaşını mi yoksa seni mi kıskanacak?
Soran+1 yılBeni kıskanıcak tabiki ben çocukla tanışacağımda o aferin diyecek😂😂😂
- +1 yıl
Hımmm anladım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Adam haklı tabi
- +1 yıl
Hem naif duygulu , ince , hassas bir kadını var hemde sadece erkeklerin değil. Arkadasi lezbiyen olsa direk atlayabilecek güzellik ve etkileyicilikte kadınlar tarafından bile cezbedici olan muazzam muhtesemliklere sahip bir kadını var. 😉😊. Öyle değil mi?
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal cok insan var böyle
023 Yorumla
Soran+1 yılİnsan birine hiç bi ihtiyaç duymaz ya?
- +1 yıl
Niye duysun :)
En son kimin yardımına ihtiyac duydunda muvaffak oldun mesela :)
Soran+1 yılÖmrüm boyunca hep manevi anlamda benim yanimda olacak birine ihtiyaç duydum
- +1 yıl
Ailedir eee var
Soran+1 yılÖyle olmuyor aile farkli o farkli sende bilmiyorsun ya da duygusal biri değilsin
- +1 yıl
Iste bakin gereksiz anlamlar bunlar bilip bilmemek değil
Soran+1 yılİşte yaşamadan bilemezsin sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu
- +1 yıl
Eeee sev sevil gene bunda ne gariplik var o da sevecek sevilecek belki herkesten mutlu olacak yani ne için acele etsin :)
Soran+1 yılNerden biliyosun? Acele ile ne alaka bunun menepozu var şeyi var 35 den sonra kadın için riski.
- +1 yıl
Neede menopoz dur bakalım
35 vs isleri çoktan bitti 40 ve sonrasi doğal hamilelikte dolu :) insan yasadigini bilir abicim arkadasin Gayet normal sende anormalsin demiyorum bu tercih ya hepsi bu
Soran+1 yıl40 sonrasi doğal hamilelikle dolu? Abiciğim kadın bedeninden hiçbişey bilmiyosun:(
- +1 yıl
Bence senin dünyadan haberin yok :)
Kadin bedenini değil tüm anatomiyi anlatirim sana :)
Neyse size mutluluklar
Soran+1 yıl40 tan sonra kadınların doğurganlığı zayıflıyor çocuğun düşük veya rahatsız doğma riski çok yüksek o yüzden hemen tüpbebeğe yönlendiriliyor artı olarak 40 tan sonra neden çocuk bakayım? Kafa kaldırmıyor yaşlıyken. Bence bişey bilmiyosun bari konuşma senin yaşının 3 katı kadar çevremde kadın var.
- +1 yıl
Cocugum bu kızın tercihi
50 yasinda cocuk ister
60 yasinda ister
Bu dünyada ister tup ister doğal 40 ve üzeri gebelik saglikli doğum oranlarına bak :)
Sen 20 de cocuk istersin o 50 sanami soracak klasik hayatim yasayacak nasil bir zekan var :)
Kadin konusuna gelince sen kendini bile bilmiyorsun at gözlüğü devam :)
Soran+1 yıl50 yaşında çocuk sağlıklı mı? Tercih diye çocuğun hayatını karartmaya ne gerek var hiç evlenme daha iyi 50 den sonra çocuk yapcak annesiz büyüycekse olmasın daha iyi bunufs ben mi düşüneyim tıptan anladığında yok abiciğim
- +1 yıl
Ahhhhh neyse senin durumu anlayabilme ihtimalin yok birde burnunu sokma derim bu zeka ile dahasi olmaz geçti çocuğun hayatına:)
Bende hala anlatıyorum:))
Soran+1 yılYani bana ilginç geliyo ne bileyim herkes benim gibi duygusal değil ki ya
- +1 yıl
Bu duygusallık degil tercih
Sen böyle istersin o başka hayal planlama içindedir
Bunu bilemezsin insan mutlu olduğu hayati yasar bu kadar basit
Soran+1 yılAma sen makara diyosun ama annesi babası yaşlı adamla evlendi babası öldü diye hep annesini suçlayan arkadaşım var bu travma gerçekten yaş mevzusu önemli yani
- +1 yıl
:))))) kotu ornek emsal değildir
Neyse sen mutlu ol
Kolay olsun gunun kalani uslubum kızdığım anlarda haddini astiysada kusura bakma
Soran+1 yılMesela bak şunu örnek veriyim ben bebek çok severim herkesin bebeğini bide benim bir tane yeğenim var o kadar seviyorum ki iki gün görmiyim özlerim onunda yeni yeğeni oldu bebeği seviyor ama benimki gibi değil telefonunda videosunu soruyorum göstersene diyorum olsada sevsek diyorum ablamla kavgalıyım yok diyor ben olsam göremesem çıldırırım ailemden alırım yani
- +1 yıl
Mutlu ol hep insallah :)
Soran+1 yılHahah sağol abiciğim
Akıllı kızmış
00 Yorumla
+1 yılherkesin kendi tercihi
00 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki kendine yetiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum doğru olabilir
Cevap sahibi+1 yılTek başına olmaya alışmıştır yalnızlığı sevenler daha güçlü oluyor zaten kimseye ihtiyacı olmuyor. Tek kalmayayım diye bomboş insanlarla takılmasından iyidir
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu anlattığın kız sensin sanki
011 Yorumla
Soran+1 yılBen evliyim kamil
Cevap sahibi+1 yılKıskanıyorsun onu bence
Soran+1 yılNeyini afedersin de😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılZeki kız
Soran+1 yılAhhahaha alemsin yaaa kariyer derdinde derken yapmaya calisiyor anlaminda dedim kariyer sahibi demedim😂
Cevap sahibi+1 yılEn azından uğraşıyor yan gelip mi yatıyor helal olsun kıza
Soran+1 yılOrasi oyle anonim😂
Cevap sahibi+1 yılBu arada evlenmek zorunda değil kimse kimseyi sevmiyorsa niye evlensin derdine ne belki travması var birine ihtiyacı yok veya ihtiyacını sevgili yaparak karşılıyor
Soran+1 yılKardeşim anlamıyosun bari yorum yapma boş yere
Cevap sahibi+1 yılAptal mısın aq herkes sen gibi evlenmek zorunda mı
Soran+1 yılSenin gibi canım evlenmesin mümkünse😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanane bundan?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim o arkadaş tanıştır beni zoru severim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılNormal akıllı kız
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapıyor
00 Yorumla
+1 yılAkıllı kızmıs
00 Yorumla
+1 yılAkıllı çünkü
00 Yorumla
+1 yılOnun hayatı sanane
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 28 yaşına gelmiş kız arkadaşım hala kariyer derdinde, evlilik gibi bir planı yok. Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler