Ben yapamadim ama bu demek değilki yapilamicak... Dersler ve sinav arasinda cok uzun ara vardi ve öğrendiklerim hic işimle alakali değildi yani caliştiklarim aklimda kalmazsinda ve bazen anlamazsinda bile cok zorlaniyordum... Cocuklarim var okullu, onlarlarin dersleri onlarla calişmayi daha cok önem veriyorum ve yemek evin işi vs derken gecen yil uzatip uğraşmicami karar verdim, sonucta işim ayni kalcakti sadece işimin sinavli kişisi olcaktim ama işimle alakasiz 🙃...
Bu ara Esim 3 vardiye caliştiği icin destek vs cikamazdi...
Keyifli bi sürecti iyi ki yaptim... keşke demicem.. cocuklarima gerekirse geri fites atmak gerek... insan önceliklerini bilmeli... demiștim... yapan yapiyordur... dene ama önceliklerini bilmek gerek... öncelik cocuk varsa cocuk olmalida belirtmek istiyorum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! ✨ 27 yaşında bir kadın olarak evlilik, çocuk sahibi olma ve kariyerde ilerleme gibi konuları dengelemek elbette ki mümkün. Bu süreçte destek ve iyi bir planlama anahtar olabilir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki; doğru destekle, yaratıcı çözümlerle ve bazı önceliklendirmelerle bu üç alanda da başarılı olmak mümkün👌. Toplumsal cinsiyet kalıplarını sorgulamaktan çekinme ve kendi yolunu çizme cesaretini göster! Hepimiz beraber güçlüyüz 💪. Unutma, sen her şeyin üstesinden gelebilecek güce sahipsin! #BirAdımÖne 💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
1 yılTabii. Evliligi is hayatina engel gormek sacma. Tam tersi guzel bir evlilik insani is hayatinda motive eder. Hem. mucadele anlaminda hemde evlilim sorumluluk almak olgunlastirirki bu is hayatinda olumlu etkiler
00 YorumlaÇocuk patronundan değilse ilerleyebilmesi çok zor
00 Yorumla
1 yılbiraz zor olabilir de yapabilir
00 Yorumla
1 yılHer naneyi yer. İstesin yeter ki...
00 Yorumla
1 yılOlabilir ama zor
00 Yorumla
1 yılTabiki, hayat ve kariyeri iç içe yürütebilir
00 Yorumla
1 yılBunu yapan çok kadın var
00 YorumlaHayır, filmlere aldanmayalim
00 Yorumla
1 yılIlerleyemez çocuk büyütsün
00 YorumlaÇalıştığı iş yeri ve eşi çok önemli olan bir konu
00 Yorumlasansuna bagli
00 Yorumla