Adamlar lgbt düşmanı lgbtye küfür ediyor dünyada sadece kadın erkek mi birbirine aşık olmak zorunda başka insanların tercihlerine hiç saygı duymayip lgbtye şiddet küfür tehdit eden hep erkekler erkekler neden kavgadan küfürden başka bir şey bilmiyor insanlara saygı duymak bu kadar zor olamaz yobazlık aşırı yaygınlaştı hep erkekler kavga ederek erkek olduklarını sanıyorlar lgbtye küfür eden erkek kadar itici erkek yok neden küfür ediyosun onun özel hayatı onun tercihi onun özeli sizene kadınlara küfür ederler lgbtye küfür ederler hayvanlara bile saldırırlar çok saldırgan bir ırk erkekler inanılmaz küfürbazlar küfür etmeyen erkek sayısı sıfır diyebilirim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet dunyada sadece kadin erkek bir birine asik olmak zorunda begenmiyorsan sktrrr git cehennemde kavusursunuz
Bu dünyada benim kadın kadına aşk yaşama hakkım var cehenneme Allah karar verir sen değil dolayısıyla insanların tercihleri yüzünden şiddet dayak yemesi hiç normal bir psikoloji değil sanane lgbtnin yatak odasından kadın erkek ilişkisi diye bir ilişki yok dünyanın hicbir ülkesinde sadece kadın erkek ilişkisi yok bütün dünya ülkelerinde lgbt var olacak
Ananin minda var olur ancak kodugumun lutlari lut kavminin bu zamana kadar hala eserleri duruyor. Sende katil aralarina
Allahla benim aramda olan bir şey seni ve diğer hickimseyi ilgilendirmez
Beni ilgilendirir. Toplumun ahlakini bozmaya hakkin yok.
Tecavüzcüler sapıklar kadın düşmanları kavgacı insanlar ahlakını bozmuyorda lgbtmi ahlakını bozuyor ahlakını yesinler senin
Sneinki ni bozmuslar iste mk kezvani
Ozmn sizide hapse atalim😘
Sizin gibi küfürbaz bir insanla aynı ülkede yaşamaktan utanç duyuyorum ülkeyi siz rezil ediyorsunuz kufurlerinizle küfür hakaret şiddet her şey sizde
O kadar kötü konuşmalarınız varki seviyenize düşümem küfürbaz insanları dinlemeye çeksin engelleyeceksin
Bunları yaparak ego kasiolar aşko ama dedgn gbi baydilar
Aynen öyle çok baydilar aşko
İslam inancına göre olmaması gereken işler. Bu nedenle ülkemizde sakıncalı görülüyor.
Herkes İslam dinine göre yaşamak zorunda değil Müslümanlar da dört dörtlük yaşamıyor dedikodu yapıyor şiddet yapıyor vs ayrıca insanlar bireyseldir herkesin kendi günahı kimse kimsenin hayatına karismamali
Bu toplumda kültürümüzde eşcinsellik yok. Siz bu topluma kafanıza göre yeni şeyler empoze edemezsiniz.
İnsanlar var olduğu günden beri eşcinsellik var dünyada insanın olduğu yerde her şey olur sen eşcinsellik olmamalı diyorsun ama dünyadaki herkes hetero değil bu yüzden insanlarin özel hayatına karisamazsiniz
Özel hayat falan değil, evlenmek istiyorlar, gözümüze sokmak istiyorlar. Lgbt gibi örgüt kuruyorlar. Bak seni tenzih ediyorum. Bizim hiç mi toplum olarak bir değerimiz kalmasın bunu mu istiyorsunuz? bir insanda istem dışı böyle şeyler gelişebilir, veya kafası karışabilir, müslümansa buna rağmen o işi yapmaz, bu onun imtihanı olur. Ama bunu topluma ilan edip evlencez dememeli. Aynı şekilde reşit olan ensest ilişkilere de karşı çıkıyoruz. Bazıları onlarda evlensin diyor. Seni katmıyorum bak. Küçücük çocuklara cinsiyet değiştirme amelyatı yaptırıyorlar, bir pskolog konuşarak bunları engelliyor. Lgbt denen örgüt toplumun düşmanıdır
Bak bende sana diyorumki neden saklanarak yaşayım bu benim hayatım değilmi neden şiddet uyguluyorlar insanlar bize bu yüzden lgbt düşmanları bile lgbtyi sevmeye başlıyor bir insana lgbt diye vuramazsin bu bir tercihtir neden saklansin bir insan lgbt bireyi diye niye ahlak bozsun sana zarar vermiyorki sana dokunmuyor seni zorla lgbt yapmıyor
Mesela sapik erkekler var kadınlara yolda yürürken dik dik bakan süzen erkeklerde var onlarada aynı tepkiyi veriyormusun merak ettim
Sokak ortasında cinsel ilişkiye giren kişilerinde bana hiç bir zararı yok. Anadan üryan çırılçıplak dolaşanlarında bir zararı yok, doğru mu? Bunları isteyenlere sen karşı çıkamazsın ama biz karşı çıkabiliriz. Zararı var, biz müslüman bir toplumuz. Herkesin müslüman olmaması bunu değiştirmez.
Çıkıyorum yanlış heryerde yanlıştır
Şimdi kadınların açık giyinmesi kadının nedenidir kadınlara kapalı giyin diyenler sapiktir erkeksen kadınları koruyacaksin şiddet uygulamayacaksin küfür etmeyeceksin bu şekilde kibar konuşacaksın
Bir kadın sana benim günahım benim bedenim istediğimi giyerim diyorsa senin kızında olsa başkasının kizida olsa karisamazsiniz erkeklerin kadınlara hükmettiği emir verdigi dönemler taş devrinde kaldı dünya değişti bunu anlayamıyor erkekler
Açık giyinen kadınlarda olacak lgbtde olacak farklı tiplerde olacak ateistlerde olacak kardeş kardeş yaşamayı ogrenirseniz gelişmiş bir ülke olabiliriz
Çıplak derken kadın erkek ayrımı yapmadım. Anadan üryan gezen erkek kadın diyorum. Açık giymek farklı çıplak gezmek farklı, çarpıtma
Sokak ortasında çırılçıplak sevişenlerde olacak değil mi Aslı hanım? (!) Böyle bir şey isteyenler çıkarsa destek verecek misiniz merak ediyorum
Sokak ortasında sevişmek güzel görüntü değil tabiki buna bende karşı çıkarım lgbt bireyi olmam demek herşeye onay vereceğim anlamını taşımaz benimde sınırlarım var
Açık giyinmek farklı çıplaklık ayrı açık giyinmek mini etek giymek şort giyinmek çırılçıplak soyunsunlar demiyoruz kimseye
Tamam ben de diyorum ki onların ne zararı var? Sen de öyle diyorsun ya. Senin sınırın var ama bizim sınırımızı beğenmiyorsun.
Senin sınırın sinir değil biz lgbt bireyleri sokakta sevismiyoruz dolayısıyla kimseye zararımız yok
Ve senin sınırın benim kendi cinsimle sevgili olmama karışamaz çünkü biz heterolara karismiyoruz
Tamam onlarda senin sınırını beğenmeyecek. Bir zararları yok sonuçta? her şey sizin sınırınıza göre mi ayarlancak sanıyorsunuz?
Tamam bana uyar isteyen istediği gibi soyunsun lgbt bireylerine de ağzınızi dahi acamazsiniz ülkede her şey normal lgbt mi ahlaksizlik sadece
Yok soyunmayacaklar anladın?
Biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum
Normalde küfür eden biri değilim ama lgbtye her zaman edebilirim xd aq lgbtnin ve destekcilerinin
İşte sırf bu yüzden hakliyken aşırı haksız duruma düşeceksin herzaman
Lgbt sana küfür etmiyor çünkü
Çok da s... deydi nerde ne kadar varsa destekçisi tekme atayım
Sen bu lgbtye olan küfürlerinden dolayı hiçbir kadın senin suratına bile bakmaz
Kufurbazsin sen
Konuştuğum kızlara gel sor bakayım öyle miymiş xd
Küfürbaz değilim ama böyle toplum yapısını bozan şeylere saygı duymam ve söver geçerim
Lgbt düşmanı olduğunu bilen siddetsever bir yobaz olduğunu kızlara şöyle senin yanından gecmezler
Puahaha diyorum sana konuştuğum kızlar benim fikirlerimi bilirler zaten ve hâlâ konuşuyoruz da? Ben yanıma, böyle saçma sapan şeyleri savunan veya saygı duyan kızları almam zaten yanıma. Hadi ikile şimdi
Tamam, git lez ol o zaman.
Olabilirim seni ilgilendiren konu değil
Bunları sadece erkekler mi yapıyor?
Erkeklerin lgbtye küfür edip şiddet gösterdiği ispatli ve kanıtlı aşırı şiddet severler
Tabii ki kanıtlı olur da bunun erkeği kadını yok ki bir çok kadın da var kendi hemcinse bile bacım deme aşalığında bulunan.
Oha ben oraya farklı bir şey yazmıştım KS otomatik bacım mı yapıyor 🫢
Abla tamam anladık lezbiyensin de sakin
Konunun hetero lezbiyenlikle alakası yok konu sizin lgbtye olan saldırgan tavirlariniz kadınlara olan saygısızlıklarinix
Yok odtulu ogrenciler lgbt bireyi saldiracaz dovecez okullara üniversitelere lgbt bireyleri giremez dislayicilik kızlar sizi bu yüzden itici buluyor beyler
Abla ben öyle biri değilim ama böyle saldırgan davranırsan tartışamam bile senle kusura bakma. Ha öyle olan kadınlar da var niye sadece biz suçluysak ilginç bir konu
Çünkü erkekler çok daha saldırgan kadınlara küfür edip tehdit edip kadınları kiskirtanda yine sizsiniz lgbt bireylerine top vs diyerek dışlayan ve küfür edip döven yine sizsiniz ama kadın dayanışması diye bir şey var artık lgbtye zarar veremeyecek erkekler
Benim kadın kadına opusmem sana zarar vermez seni ilgilendirmez
Off tamam ben senle tartışmak istemiyorum tamam git kadın dayanışmasına. Herkes öyle değil umarım anlarsın...
Kimle öpüşüyorsun mu yatıyorsun mu banane arkadaş umurumda değil
teşekkür
Hiç sorma
Ben keko seviyorum
Kekolar seni sevmiyor sorun orada basliyor
Yok seviyorlar