Çoğu zaman erkekler tarafından yalandan vaatlerle kandırılıyorlar ve manipüle ediliyorlar ayrıca kullanıyorlar obje gibi maalesef ve kızların olaylara duygusal yaklaşması buna açık kapı bırakıyor çok üzülüyorum kızlara 😢
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aslında haklısın. Kızlar uzun bir süre baya duygularına teslim olup yanlış insanlara inanabiliyor. Sonrada erkeklerin gerçek yüzünü anlayıp hayatının aşkını bulamayacağını düşünüp aşka küsüyo. Erkekler yazınca dalga geçerek gönderen oluyo bazılarında. Erkeklere saygı kalmıyo
Farkettiysen erkeklere kapalı görüşler. Çünkü gelipte yavş@klik yaptığımı söyleyecekler ben onları çok iyi tanıyorum aynı şeyleri bende düşünüyorum çünkü ama yanlış olduğunu bildiğim için baskiliyorum kızlara değer veriyorum ben
Bunu duyan çok kız olmuştur bu dediğine kimse inanmaz tek kötü harekete bakar değerin bitmesi
O ayrı kişisel meseleler onlar ben genel olarak kadın varlığına saygı duyuyorum ve değer veriyorum ama sizler kendi değerinizi bilmiyorsunuz
Madem öyle ne diyim hayatına giren kıza dikkat et herşeyiyle sev değer ver çünkü pek kalmadı bence böyle insanlar bazı kızlarda sütten çıkmış ak kaşık değil ama
Sorun şu ki kızlar şer@fsiz seviyor bu yüzden anlaşamıyorum kimseyle hatta uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum
O şerefsiz değilde kızlar biraz gerçekten erkek gibi davranan erkekler seviyor günümüz erkeklerinden daha erkeğiz biz be sadece delikanlı olsun yeter adam olsun tip falan ikinci plan Bizi her daim sevecek koruyup kollayacak erkekler isteriz. Ama artık öyle kalmadığı için bizde aşka küstük:)
Yooo öylelerine şans vermiyorsunuz cüzdan hesabı yapıyor bir çoğunuz boy 190 olsun bilmem ne 😂
Erkekler tipe göre seçiyo eee
Yoo ben güzel olsun şöyle olsun fiziği vs demiyorum bana denk olsun yeterli o ikinci plan mevzusu benim için
Ya varya ne desek olmuyor ne istesek ben ne zaman mutlu olsam Bi pürüz çıktı olmuyo bence sende inanma hiçbişeye ben sadece Allah'a bıraktım olursa kaderimdir benimdir ama şu an asla öyle şeylere inanasım yok
Mutlu olursun fedakarlık yaparsın ama sonra değmezmiş dersin
Hocam bende umut var olacak çünkü ben iyi biri olduğumu düşünüyorum iyi biri karşıma çıkacaktir muhakkak ve mutlu olup mutlu edeceğim
Bende öyle istiyordum hep ama maalesef olmuyo neyi istersen o olmuyo sevmenin ölçüsünü bilemedim hep sırtımdan vuruldum ve inancım kayboldu güvenimi bitirdiler
Kaç sevgilin olduki daha 18 yaşındasın
Bence çoğu erkeğin isteyeceği türden Bi kızım dış görünüş olarak orta boy sarışın saçlar beyaz ten ama olmuyo maalesef takılmak için istiyor günümüz erkwkleri
2 tane oldu
Bazen tipte başa bela oluyor cidden jdjs
Ve sadece aşk konusunda değil her türlü sırtımdan vuruldum
Bak ben dıştan çok soğuk biriyim yani öyle görüyorlarmis beni aynı zamanda kızlarla pek arkadaşlıkda kurmam en azından samimi olmam ama erkek ortamında durup dururken iltifat aldığım çok oluyor özellikle amcam abim dediğim kişiler övüyor çok hoş bişey chdjd
Sen fazla iyi niyetli misin acaba
Öyle ben baya soğuk görünürüm gerçekten öyleyim ama sevdiklerime kendim gibi samimi sbxnsbxns ve övgü almak en sevdiğim şey ahshhabd
Gözlerinde yeşil ise övcem seni söz😂
Fazla iyi niyetliyim galiba bencede öyle ama artık öyle değil pek
Gözlerim kahverengi ama ortalarda ela var bsbdnsbsjsbx başaramadık abi
Bu arada sen kaç yaşındasın be bana diyon
Yok be şakasına dedim zaten 😂
Ben 20 oldum yakın zamanda fhsnsj
Heee iyi iyi shshsjbds
Yks senen dimi
Mafeles
Ben hallettim o işi tam kafam rahat derken bil bakalım ne öğrendim
Ne sjbdjsgxks
Üni daha zormuş awk 😂
Gidiyomusun şu an
Skdbkshxkshx
Evet gidiyorum tabiki
Ya ben okul sarmadı açığa geçmiştimde motor sariyo sadece hayatta bide araba tabi ahshsjdjsbf
Sende gidiyorsun he
Hangi bölüm
Motor değilde araba sarıyor bugün full bendeydi fndnsn
İnşaat muh
Oooo güzel güzel
Okuldan atıldım aslında kendi tercihimle açığa geçmedim okulun önünde azcık magandalık yapmıştık lisede shhsjxhsjxhsjhxd
Hcjdjs hangi şehir
Nevşehir sen
İstanbul ben ilk kez Newşehirli görüyorum jcjdjjdjf
Yaaaaa fhsvdsvrsah
Hdjdjd öyle valla