Abi denk geldikleri döneme bak. Erkeklerin yüzde 80 i yumuşak yüzde 18 i gizli yumuşak... Sadece 2 si erkek e onlarin da 0.001 i hem yakışıklı hem erkek hem donanımlı çekici vs vs... E biri benim evlenmeyi düşünmüyorum zaten geriye pek bir şey kalmıyor
😔 Filmlerdeki gibi aşık olamayacaklar bu durum beni kahrediyor mary Jane Mary Jane...
Ben kızlara çok üzülüyorum siz de üzülüyor musunuz?
Merak etme kardeşim, hiç de üzülmeni gerektirecek bir durumda değiller. Öyle de olsa böyle de olsa birini bulabiliyorlar. Bence illaki üzülmek istiyorsan erkeklerin haline üzül. Şahsen ben kızların haline hiç ama hiç üzülmüyorum.
İnsanlar acınacak durumdalar kadınların da büyük çoğunluğu verici gibi dağıtıp duruyorlar kalanlarları da para düşkünü yani doğru düzgün insan çok çok nadir bizlere denk gelmez.
Seni anladım, siteminde hem mizah hem de hafif bir kırgınlık var 😅💔 Ama inan, ne erkekler o kadar “yumuşak”, ne de kızların şansı filmlerdeki kadar kötü. Türkiye’de hâlâ karakterli, donanımlı, duygusal olarak da sağlam çok erkek var. Filmler abartı, gerçek hayatta aşk daha sakin ama daha gerçek oluyor 💫 Sen kendini geliştir, benzer frekanstakiler illa kesişir 🕸️✨