Kızlar yardımcı olun bir kızı çok üzdüm galiba?

Kızlar merhaba.. ben bu sitede tesadüfen bir kızla tanıştım yaklaşık 1 ay yazıştık, onun sevgilisi varmış kötü davranıyormuş onu dinledim yardımcı oldum, sonra o çocuktan ayrıldı gerçekten de haketmiyordu bunları, bende iş yerinde aşık olduğum kızla ilişkim yürümemişti 5 senedir unutamıyordum, ama karşıma çıkan bu kız o kadar iyi bir insandı ki beni etkilemişti kalbi temiz çok saf bir kızdı, kararsızdım yine de artık kendime haksızlık edip aşktan uzak durmaman gerektiğine karar vermiştim,.. uzun süreli konuşmalarımızdan sonra karşılık beklemeden güven oluştu aramızda, bana daha çok güvenmesi için özel bilgilerimi paylaşıyordum devamlı..''banka numarasını'' bile verirdim o kadar güveniyordum, fotoğrafını göndermişti fotoğrafıyla uyudum bir gece..çok sevimli bir insandı çünkü, normalde son 5 senedir hiç bir kıza yakınlık duymadım, ben kariyerli biriyim piano çalıyorum profesyonel hobi olarak, lüks kürk ve pırlanta mağazasında çalışıyorum satış temsilcisi ve g. koordine. bugün neler yaşadın diye sorduğunda, kendimden bahsederken iş yerinde yaşadığım şeylerden ya da piano hakkında konuşurdum o da dinlerdi benle konuşurken huzur bulduğunu mutlu olduğunu söylerdi hep,.. hatta piano videolarımı gösterdim ona, iş yerime ait fotoğrafları vb. .. Birde dövüşcü kulübüne üyeydim antrenorlük belgemde var, en son benden dövüş kulübünden bir fotoğrafımı atmamı istedi, sunucu kızlarla çekildiğim fotoğraf vardı ona bunu göstermek istemedim kıskanırsın dedim peki dedi, o zaman dövüşürken bir fotoğraf at dedi ve bir fotoğraf attım, bu sen olamazsın! bu kadar nazik biri bu tekmeyi atamaz demeye başladı, elalemin fotoğraflarını bana niye atıyorsun diyince...
Güncellemeler
+1 yıl
soğuk suya girmiş gibi oldum bütün güven ortamı yıkıldı çünkü daha önce kimseye kendimi kanıtlama ihtiyacı duymamıştım.. Beni kırıyorsun farkında olmadan diyince sen beni yanlış anladın ilk görüşte inanamadım sadece diyerek manevra yaptı fakat ben soğudum nedense bir anda. Bana güvenmeyen kızla neden konuşmaya çalışayım ki. Bir kız benim duygularımla oynadı sende biraz oyna birşey olmaz gibi saçma bir cümle kurdum, o da buna kızdı beni kendi kırıldığından daha çok kırdın ben çıkıyorum dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
anlık refleksle tamam artık görüşmeyelim seni engelliyorum dedim, fakattttttttttttt dayanamadım çok tatlı ve masum bir kızdı, engeli açıp birşeyler yazmak istedim ''hesabını silmiş'' ):... ben bu kızı çok mu üzdüm şimdi kızlar ''buket yazımı görüyorsan lütfen ulaş bana.. ben ona nasıl ulaşırım lütfen yardım?
Kızlar yardımcı olun bir kızı çok üzdüm galiba?