Arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşim gece vardiyasnda bende ailemin yanına geldim dün eşimle ufaktan tartıştık bugün de 1 kez mi 2 kez mi telde konuştuk kısa kısa basım ağrıyor dedi Demir işinde çalışıyor bende gece yemeğe çıktı zaman aradım bakmadı sonra iş başı saatinde aradım bakmadı bende endişelendim merak ettim iş yerini aradım eşime ulaşmak için bana uyuyor 5 dk sonra arayın dediler bende tamam dedim kapattım eşim aradı konuşurken söyledim bana tepki gösterip benim bir ağırlığım var sen kimsin arıyorsun dedi hayatımda ilk defa böyle bir şey dedi bana çok kırıldım çok üzüldüm gerçekten sizce ben mi yanlış yaptım merak edip işyerini aramakla onca aramama rağmen açmadı bende iş yerini aradım bana simdide mesaj atti ajanmisin polismisin kimsin kim yarın birgün birinin kulağına gitse ne diycem ben dedi bende karım diyeceksin dedim karı kız arıyor gecenin vakti diyecekler dedi Allahım sanki ben bişey yaptım. Lütfen yardımcı olur musunuz bana ☹️
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
valla sende ne meraklı se cıktın adam seni müsait olunca arar polis bile 24 saat gecmeden kayıp kisiyi aramıyo sen 2 saat sabredemedinmi
Bu sinire kırgınlığa iyi gelen bir yorum teşekkür ederim çok teşekkür ederim güldüm sayenizde
:)))
İş yerinde gerçekten böyle laflar oluyor eşiniz ondan tepki göstermiştir. Mazur görün
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim
Ama karı kız aradı diyecekler diyince bende ben karı kız değil ben senin eşinim diye tepki gösterdim
Ya oradaki insanlar dalga geçer eşim diyecek tabi ama bu seferde sen yengeye hesapmı veriyon ya amma korkuyorsun gibi dalga konusu olacak yani işyerleri maalesef böyle
Bunu düşünerek bu şekilde bana bağırıp tepki göstermesi ne kadar doğru peki efendim sen kimsin kim tepki
Tabi kide bağırmasını doğru bulmuyorum orada haklısınız. Ona lafım yok yani sonuçta eşisiniz kelimeleri dikkatli seçmesi gerekirdi
Kaba bir eşten bu kadarı beklenir ne bekliyorsam bende merak ettim diyorum etme beni merak diye bağırdı bende kırıldığımla incildiğimle kaldım
Evet genelde bayanlara oluyor erkekler daha fazla ani patlamalar yapıyor belki pişman oluyor ama iş işten geçiyor
maalesef öyle yorum için teşekkürler iyi geceler
Ben teşekkür ederim iyi geceler
Ne alakasi var merakdan aramisin sevinmesi gereken yerde isyan etmis
Ay bu erkekler hep aynı üzülme
Biz kadınlar çok değer veriyoruz ondan sanırım ama birgün yedircem o lafı ona intikam soğuk yenilen bir yemektir intikam almayı kin tutmayı hiç sevmem ama bu lafı yedirmek zorundayım
Bende eşimle bozuğum
Aman hiç takma diyecem de yıpranan hep kadınlar oluyor zaten
Haklısın yazacaktım da gizlisin
İstek attm kabul edersen
Çok boş yapmış boş ver takılma
Ben merak ettim endişelendim kendisi böyle tepki vereceğini hiç düşünmedim ben sadece aradım halde bakmadı dönüş yapmadı paydos saati bitti hala dönüş yapmadı diye aradım ama böyle bir kırgınlık yaşadım
Haklısın
Teşekkür ederim yorum için
Ricalar
Adam haklı. Bekleyecektin.
Haklı sebebi nedir
Sonuçta başım ağrıyor demiş ve kapatmış daha ne diye arıyorsun.
Saatlerinde aradım ama iş başı saatinde aradım bakmaynca bişey oldu sandım
Ben aradım da o laf ona yakıştı mı peki
Adam haklı uzatmak istemiyorum.
Peki teşekkürler yorum için.
👍🏻
Bosan bnce
Ne kadar kolay bekara boşanmak çok kolay
Kıymetini bilmiyor senin sen slkmisin. Yoksa kör mü
Bak burada haklı olabilirsin kıymet bilmiyor olabilir kaybedince bilir o zamanda dönüşü olmayan ayrılıklar girer araya.
Konsmk istermisn
Hayır
Srn bilirsin