Yeter harbiden bu kızlar nerde neden bana denk gelmiyor ya da benmi göremiyorum lan millet deli gibi flörtleşiyor ben ise ortadayım desem para üniversite öğrencisi olduğum halde aylık ailemin ve bursumla 14 k ya yakın para alıyor giyim olarak yüksek giriyorum 8 ayakkabım var en düşük fiyatı 950 TL üst giyimi saymıyorum tip desen orta düzey üstün deyim yav hangi kızla konuşsam kızarıyor sonra kaçıyorlar yemin ederim kız farksız yani güzellik algısını bile artık kaybettim sadece nefes alsın kıvamına getirdiler kendi şehrimde böyle değildi farklı şehirde üniversite okuyormuyum diye anlamadım nerdesiniz siz ya özgüven kaybından dolayı evden çıkmamaya başladım arkadaşa çevrenle takıl demeyin hiç birinden hayır gelmez hepsi para yiyici yok içelim yok araba kirala knk sen öde yok hesablar senden bu yüzden çok kişiye yol verdim bana bir çözüm yolu söyleyin 2 aydır bu sitedeyim ilkez böyle bişey soruyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Klasik karaktersiz insanlar şaşırmıyorum kendini kullandırma sakın
çok yiyici var karekterinde konuşmasından anlıyorsun onlara harcıyacağima giyim ve yemeğe harcıyorum
Iyi yapıyorsun enayi erkeklerden olma sakın o yiyicilerden bi b*k olmaz takılma bile
Yo en son 2020 de orta okul arkadaşım 7 yıllık beraber yipip içtiğim kişi ailemle tanışdırdığım kişi beni son 2 yıl kullandı o dönem benim sırf 34 bin TL paramı yedi yurt ücretini kitap parasını uçak biletini bile ben kesiyor dum ailem de yardım ediyordu çünkü babası yoktu takı arkamda bana sövene kadar kulağıma gelene kadar bana ilkez el kaldırdı dövmek için ben ise normal konuşuyor dum sonra ağladı ben hastayım sonra dedi pipolar mi ne sg dedim yalancı değişik bir durum ya ondan sonra kimseye yedirmedim şimdi en son duyduğuma göre sokakta serseri olmuş
Iyi yapmışsın akılanmışsın
İnsanları Dan uzak olmak en iyisi zarardan başka bir şey değiller
Ah ablam hiç sorma şu an tek önceliğim ailem ve sonra hayatıma giricek kişi iyi arkadaşlarım var ama dışarda eve girince ne yazarım ne sorarım dışarı bile çıkınca aramam kulaklık la gezerim işte bu yüzden doğru birimi bulmak istiyorum yaklaşıyor um utancından kaçıyor ya da karekterini belli edince ben uzaklaşıyor um tekin ayak değilse anlarsın
Abla demeseydin iyidi sjsjs
Seni anlıyorum bende senin gibiyim
Umarım ruh eşini bulursun
Profilinde yaş yazmıyor du olgun cevap verdiğine göre büyüksün diye düşündüm ve ayreten hiç böyle Allaha tatlı bir sitem yaptığın oluyor mu hayatına karşı
Söyle diyim ben dinsizim allahın varlığını bile tam olarak inanmıyorum
Ama sitemli oluyorum
Neden ki inanmıyorsun bende bir ara öyle polemiğe düştüm öncesinde bir kaç olay yaşadım ruhsal ama şu an inanıyorum ama sadece kalbim insanlara kırık olduğu için dine de bir soğuma var peki senin neden
Bu konuyla ilgili kafam çok karışık deistim ama son zamanlarda bunu düşünüyorum gerçekten var mı buda bi peri masalı mı diye
Ben islamı direk peri masalı olarak görüyorum araştırdım bana saçma geliyo
Yapma be üzdün beni ya yanlış araştırmışsın bence bak bende kırgınım ama bu kadar hiç vazgeçmedim
Araştırıyorum hala ama düşüncelerim değişmedi dinsizlik daha mantıklı geliyor
Senin le sabah kadar tartışırım bu konuyu sonunda ben galib çıkarım sende tövbe etmiş olursun 😂
Sjsjs istesen deniyebiliriz hocam
Tabi başkanım Instagram yazsam bana ordan yazsan olur mu yanlış anlamasan
Olur neden olmasın @rainbownighs hesabım sen yaz