Kızlarım lütfen hemcinslerime sesleniyorum
Bi konuda bana yardımcı olur musunuz konuyu söyleyeceğim yorumlarda galiba aldatılıyorum😔
Bi konuda bana yardımcı olur musunuz konuyu söyleyeceğim yorumlarda galiba aldatılıyorum😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ona gidip sorma inkar eder ve seni deli çıkartır benden söylemesi, kendince kanıtlarını topla derim, sonra çak totosuna tekmeyi yolla köyüne
Ben de öyle düşünüyorum adımı deliye çıkarır ama kanıtları nasıl toplarım bilmiyorum işte napcam
Tek tek erkek arkadaşının o kızı takip ettiğini kanıtla, o kızın onu takip ettiğini, takip listelerini vs. ss al ve bir yere yedekle derim, asla tek bir yerde durmasın.
Kıza da yazsan kız acaba kaşar mı yani biliyor mu? bilmiyor mu? ondan da emin değiliz bu da alınabilir bir risk değil sanki walla bilemiyorum.
Biraz izle derim..
Profile tarih koy desem ya da yarın gidip telefonu bir anda istesem olur mu
Çok dikkat çeker istemen, ha arada mutlu bir anda bir şakayla karışık işte bir reels gördüm şöyle böyle diye bir bahane uydurup bakabilirsin o başka, ki aldatmışsa, bana kalırsa veriyorsa zaten temizlemiştir.
Tarih koydurabilirsin, birtanem vs. gibi karşıdaki kadın için iğneleyici sözler kullandırtabilirsin. Veya mümkünse beraber foto koyun veya hikaye atın.
Zaten böyle bir şey yaptığı için koyamaz adi herif ne dediyse yaptım bu kadar adi olmaz Bi insan aldattığı ise köylü ve baya ucube Bi kız zaten tarihimiz vardı silmiş onu
Walla kanka ne köylü kızlar diye eziklediğiniz kızlar gördüm, kapalısından açığına, şehirlilere bin basarlar, arada çıkıyor yani bir iki tane bil diye söyledim : D
Öhm konumuz bu değil tabii. şu an emin değilsin o yüzden kesin adımlarla bir tavır alıp ilerlemek yerine yavaş yavaş emin adımlarla ilerle. Avına iyi bak, intikam soğuk yenur
Mesele nedir
Benim sevgilim hiç kimseyi takip etmiyor kız olarak fakat Bi kız onu takip ediyor ve kızın profilinde m harfi var ve tek m ile ekli olan erkek benim sevgilim ve kızın takip ettiklerinde Bi çocuk var Batuhan diye o çocuk sevgilimle beni görünce gülmeye başladı ben sinir olmuştum gitti susturdu onu çocuk benle alay eder gibi gülmüştü ve bu kız köyde kalıyor ki tesadüf ise erkek arkadaşım ormancı ve onun idaresini aldığı bir köy burası ama kıza yazamıyorum istekleri kapalı bunu nasıl açığa çıkarırım delirmek üzereyim çünkü
Sakinliğini koru ilk önce. Erkek arkadaşının telefonuna baka biliyor musun?
Evet bazen veriyor mesela yarın gitsem istesem hiçbir şey belli etmeden ama silmiş olabilir çok cin birisi
Buyrun
Teşekkür ederim Benim sevgilim hiç kimseyi takip etmiyor kız olarak fakat Bi kız onu takip ediyor ve kızın profilinde m harfi var ve tek m ile ekli olan erkek benim sevgilim ve kızın takip ettiklerinde Bi çocuk var Batuhan diye o çocuk sevgilimle beni görünce gülmeye başladı ben sinir olmuştum gitti susturdu onu çocuk benle alay eder gibi gülmüştü ve bu kız köyde kalıyor ki tesadüf ise erkek arkadaşım ormancı ve onun idaresini aldığı bir köy burası ama kıza yazamıyorum istekleri kapalı bunu nasıl açığa çıkarırım delirmek üzereyim çünkü
Nasıl yani
Oluyum
Çok teşekkür ederim şöyle söyleyeyim benim erkek arkadaşım ormancı
Orman bekcisimi
Ve hiçbir kızı takip etmiyor fakat Bi kız onu takip ediyor kızın takip ettiği m ile başlayan erkek sadece benim sevgilim ve kızın profilinde m yazıyor ve bu kız Bi köyde yaşıyor ki sevgilimin idaresini aldığı köy burası
Ve kızın takip ettiklerinde Bi oğlan var Batuhan adında ben o oğlanı sevgilimle birlikte gördüm beni görünce gülmeye başladı sonra gidip susturdu çocuğu fakat kızın mesaj istekleri kapalı istek atamıyorum nasıl açığa çıkarcam
Valla çok birsey anlayamadım Q yetmedi sanarim
Benim sevgilim hiç kimseyi takip etmiyor kız olarak fakat Bi kız onu takip ediyor ve kızın profilinde m harfi var ve tek m ile ekli olan erkek benim sevgilim ve kızın takip ettiklerinde Bi çocuk var Batuhan diye o çocuk sevgilimle beni görünce gülmeye başladı ben sinir olmuştum gitti susturdu onu çocuk benle alay eder gibi gülmüştü ve bu kız köyde kalıyor ki tesadüf ise erkek arkadaşım ormancı ve onun idaresini aldığı bir köy burası ama kıza yazamıyorum istekleri kapalı bunu nasıl açığa çıkarırım delirmek üzereyim çünkü