Yardım edin Kızlar?

Arkadaşlar Merhabalar ben 24 yaşındayım bu benim 2. Evliliğim lütfen yargılamayın biz eşimle birbirimizi severek evlendik ama onun pek durumu yoktu herşeyi ortak yaptık evi beraber kurduk şükür borcumuz felan yok. 4 5 aydır evliyiz ama maddiyattan çok sıkıntı çekiyoruz karnımız doyuyor ama ekstra hiç bir şey yapamıyoruz ne biyere gidebiliyoruz ne üstüme başıma bir şey alabiliyorum dişlerim ağrıyor dişçi 11 bin para istiyor onu yaptıramıyorum paramız olmadığı için kendisi de sıkıntı çekiyor maddi konudan ama benim çalışmama izin vermiyor ben çalışmak istiyorum destek olmak istiyorum asla diyor ama kendi çalıştığı da yetmiyor ailesi zaten destek olmuyor hiç sormuyorlar bile şehir dışındalar hep benim ailem destek çıkıyor sağolsun çok bunaldım artık maddi konudan da eve hapis gibi yaşıyoruz evimiz kira arabamız da yok evlenmeden önce ben senin herşeyini yaparım herşeyini alırım felan diyordu bu kadar kötü duruma düşeceğimizi tahmin etmedim sizce ne yapmalıyım çalışmak istediğimi söyleyince de başka erkekleri görmek için mi istiyorsun diyor çalışınca onu aldatacağımı düşünüyor bunalımdayım

Güncellemeler
+1 yıl
Siz Ne Yapardınız
Yardım edin Kızlar?