Yardım edin kızlarrr?

4 yıllık ilişkim vardı çok seviyordu beni gerçekten bunu kalbimde hissediyordum Bende onu çok seviyordum sadece bir sevgili gibi değil anne gibi dost gibi seviyordum evlencektik bu yaz neyse bu sıkıldım senden dedi bıraktı gitti beni giderken söylemediği söz kalmadı yüzsüz gurursuz dedi her yerden de engelledi sırf ayrılmak istemiyorum diye.. ne kadar kalbim kırıldı anlatamaya kelimeler yetmez birde en çok güvendiğim şey sadakatiydi arkadaşlarlarinin hikayelerin de gördüm kızlarla şampanyalar kulüpler falan çok mutluydu bense bunlara bakıp ağlıyordum ağlaya ağlaya kendime geldim bu ayrılık benim dönüm noktam oldu kendime geldim özüme dönüm hayatımı yoluna koydum 2 ay sonra bana per perişan geldi yavlardi çok pişmandi gerçekten ayaklarıma kapandı yollarıma çıkmaya çalıştı ağladı sızladı ama istemedim 1 kere oturup konuştuk barışcak gibi olduk ben yine konuşmak için çaba sarf edince istemiyorum seni dedi anlamadım gerçekten numaramı falan sildi aradım kapat telefonu ya falan dedi oyle bir intikam almak istiyorum ki aklı başından gitsin.. kızlar yardım edin..
Yardım edin kızlarrr?