Sevgilimle iki hafta önce ayrıldık beni her yerden silmiş ciddiydi annesiyle tanıştırdı vs sıkılmış kavgalardan gitti bu adam geri döner mi yazar mı lütfen yardım edin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kavga ilk defa olmamış belliki seni çok kezde uyarmış. Ailesiylede tanıştırdığı halde böyle yaptıysa gerçekten bıktırmışsın. Üzerine gitme ilişkiniz biraz uzun sürmüş bir ilişkiyse sakinleşince yazar sana ama üzerine gitme bence
Tam olarak öyle oldu ilgisizmişim sınav var diye ilgilenemedim çok yalvardım istemedi
Şimdi susuyorum ne yapmalıyım doğum günü var ayrılalı iki hafta oldu yazayım mı bekliyim mi
Lütfen akıl ver kardeşim
Doğumgünü nezaman? Bence yazacaksan özlü bişey yaz özürse özür ve bunu yapma nedenin olsun. Kafa şişirecek derece yüklenme yazma arama
Hiç yazmadım iki hafta oldu çünkü yazınca soğuk yaptı on gün sonra yazarsam ego yapar diye korkuyorum açıkçası sevdiğimi çok belli ettim ağladım vs en son istemiyorum dedi
Yazmasam daha iyş değil mi
Diyorum ya ilk baştada okadar yazıp yüklenmesen iyiydi. Ama masum bir kaç cümle ile yazsan o kavgacı tutumunla değilde durulmuş hatasını anlamış bir eda ile belki bir şans verir. Çok uzadıkça iyice bitecek
Yok yazmam artık ama onu. Yazması daha iyi sanki
İlişkiniz nekadar sürelik bir ilişki içindekiler neler? Kısaca anlatsan onun dönüp dönmeyeceğini tahmin edebilirim
2 yıllık çok kavga ettik uzaktaydı ilgisiz olduğumu söyledi bizimkilerle tanıştıracaktım tam ama cinsel olarak istekleri vardı kabul etmeyince de uzaklaşıyordu
2 yıllık ve ciddiye giden bir ilişkide ona karşı hiç çekim duymamış hissettirmemişsin ve kavgalarda çıkardıysan çok özleyeceğini sanmıyorum alışkanlıktan dolayı özleyebilir yazabilir. Ama yaşamasan bile bazı heyecanları ona hissettirmelisin 2 yıllık bir ilişkide senin kadın yönlerinide az çok hissetmeli sana heyecan duymalı unutulmaz bir kaç konuşma falan olmalı ki böyle günlerde seni daha çok özlesin
Ama nasıl yapcam istemiyor beni
Yakınlaşma oldu öpüşme vs çok oldu bu arada
İşte daha önce yapabilseydin öyle kolay bırakamazdı. Ama yinede 2 yıl az değil birden kesip atmasıda anormal yani. Ama sana dediğim şeyleri uygula tekrar barışırsanız. Barışmazsanızda ileriki hayatında uygula yani
Ne yapayım şimdi söylerseniz açıkça Allah razı olsun hiç yazmayın mı o mu yazsın güzel fotolar mı atayım
Ozaman kesin özleyecektir sabırla bekle biraz ve masuma yat bana hiç bişe yok deyince ne bilim
Nasıl yani öpüşme vs özler öi diyorsunuz evet ve ilk sevgilim çok şeyi öpüşme sürtünme vs sadece onunla yaşadım yani cinsellik isteği birlikte olmaktı onu yapmadım
Yok kendini beğendirme çabasına girme şu aşamada yanlış. Ama çok uzarsa yazmazsa bir merhaba yaz yani bir iki hafta sonra. Zaten engel falan varsa açar o da yumuşayınca
Tamam bu arada gördün mü üste yazdığımı işk sevgilim onda yaşadım öpüşme sürtünme vs her şeyi
Bence unutulmaz anlar varsa sürede uzun öyle biranda sileceğini düşünmüyorum sadece kafayı dinleyip geri gelecektir
Umarım sevmiyorum dokunmak istemiyorum vs dedi çok zoruma gitti
Bunu nezaman dedi
İşte giderken dedi iki hafta önce
Sinirli anında dediği birşeydir. Ona verdiğin heyecanı en iyi sen bilirsin. Heyecanlandırdığını düşünüyprsan korkma
Etrafı kız dolu bilmiyorum sinirle mi dedi ama ilk defa sevmiyorum istemiyorum dedi ciddi gibiydi soğumuş gibi o yüzden diyorum yazmayım mı dlye tekrar gözünde yükselmek için
Yazma tamam ama istediği kadar etrafı kız olsun 2 senedir sonuçta senin sevgilindi , peki sana ben soruyorum hiç bişey duymadı sana etrafıda kız doluydu neden seni terketmesi iki yıl senle oldu
Doğru masum buluyordu beni hep ilk sevgilim bşr de
Tamam işte ilk sevgili masumsunda öpüşme dokunma heyecanda duyuyor 2 yılda bir sevgililik var iyi yani
Ama kavga çok ettik çok yıprattık o kötü oldu bıktı
İşte bidaha dönerse son şans olur kavgalar erkeği çok bıktırıyor
Biliyorum ama çok ciddiydi ayrılıp barışma oldu daha önce bakalım inşallah döner 😞
Biliyorum ama çok ciddiydi ayrılıp barışma oldu daha önce bakalım inşallah döner umarım 😞😞
Döner diye süşünüyorum gerçekten. Hani bomboş bir sevgililikte değil. Yalnız kavgalarınız diyorum acaba siz birbirinize göre değlmisiniz acaba sen yanlışmı yapıyorsun zorlayarak. Yani anlaşamıyorsunuz ki kavga yapıyorsunuz demekki kafa yapılarınız uymuyor
Uymuyor baya farklıyız ama seviyorum
İşte bence sen şu an hata yapıyorsun. Seninki aşk , gözlerin kör. Onla uyuşmadığınızı anlaşamadığınızı görsende görmüyprsun. Ama inan bana acısını evlenirsen çekersin. Ozaman aşk meşk bişey kalmaz ve bir bakmışsın farklı dünyada farklı kafada iki insan aynı evdesiniz hayat çekilmez olur. Dürüstçe söyleyim Allah gönlüne göre versin ama bence şu an ayrılmış olmanız senin hayrına
Doğru diyorsun kardeşim Allahnkurtarsın beni artık teşekkür ederim
Amin inşallah. 🙏 körü körü hayatını mahvetmeni istemem
Dönmez, dönse bile alma hayatına. Her anasıyla tanıştıran ciddi olmuyor. Aş ve yoluna bak :) üzüleceksin ama toparlanırsın ❤
Geri dönmez