Güncellemeler
+1 yıl
Sünnet?
Güncellemeler
+1 yıl
Sünnet oldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Müslüman değil misin?
Müslümanım da annem ve babam ben çocukken boşanmışlardı. Birde araya yurt dışında eğitim filan girince kaldı böyle
Haksızsın sanırım
Ama neden benim bedenim değil miydi bu? Benim karar vermem lazımdı. Kestiler işte 😔
Zorla mı
testis mı geçiyorsun
Evet zorla kestiler
Testis değils spsm taş (a) k
Hayır
Valla mı
Adın Barış mı
Hayır adım barış değil
Ha tamam üzüldüm senin için kız arkadaşına kararlarına saygı duyması gerektiğini söyle
Çok geç kestiler artık beni
Oyoy😢
O kadar da kesmeyin kesmeyin diye sayıkladım yalvardım ama kestiler işte
Nolur yapmayın dedim ama kimse beni dinlemedi
Gitmeseydin
Kız arkadaşım biraz dominant bir kız dediğim dedik. Ona karşı çıkamadım
Şişko mu
Yoo değil
Adımın barış olduğunu nerden çıkardınız?
BARIŞ MI ADIN
Hayır değil dedim ya. İsterseniz takip isteği atıp tanışabiliriz barış kim yaaa? Barış değilim son kez söylüyorum. İsterseniz tanışabiliriz
Barış kim? Gerçekten merak ettim iki de bir adını söyleyip duruyorsun
Haksızsın
Neden ama?
Yani şöyle bu işin küçükken halledilmesi gerek evet doğru zorla sünnet ettirdi demişsin sende istemesen olmazdı bu iş kıza trip atma
bir kaç gün sonra tam olarak iyileşirim ama onunla aram nasıl düzelir bilmiyorum
Hiç Bir şey olmamış gibi davran normal konuş konuyu uzatma daha kavga ettiyseniz arayı yapmaya çalış
Çok fazla kavga etmedik ama sadece ona karşı kızgınlığım var. O acıyı ben çektim o değil. Hâlâ daha canım acıyor hiç gerek yoktu buna oysa ki. Canımın acısından dolayı ona kızgınım. Sıradan bir şey degil ki bu bedemimden resmen bir parça kestiler
Evet acır tabiki küçücük kağıt kesiği bile ne kadar acıyor ama bu küçükken halledilseydi bu kadar olmazdı kızın suçu yok yani iyileşir kısa sürede sonra sen pişman olursun uzattım diye
Belki de haklısın. Yalnız gerçekten bu işlem küçükken yapılmalı yoksa böyle insanın canı çok acıyor. Sünnet sırasında utanmasam ağlayacaktım ama etrafımda beni tutan insanlardan utandım
Ya şimdi doğar doğmaz yapılıyor küçükken hücre bölünmesi hızlı olduğundan iyileşme de çok hızlı oluyor seninki bir istisna olmuş ama sonuçta olmuşsun en azından düşün ki bir sağlık problemi oluşturmadı yani
Aynen öyle. Ama çok utandım yani bide uzakta hemşire kızlar vardı onlar mal mal kendi aralarında bir bana bakıp kıkır kıkır gülüyorlardı o çok sınirimi bozdu
Uff bırak salaklar onlar ya gazeteli bir sağlık sorunun oldu da gerekti gülecek hiçbir şey yok yani o onların ayıbı
neyse ki eski adetler yoktu. Eskiden sünnet çocuğunun ağzına lokum tıkamalar oldu da bitti maşallah diye tempo tutmalar falan yoktu neyse
Yahu o küçük çocuklara 😂😂
Küçük çocuklara öyle mi yapılıyor? Ben bana da yapılır diye çok korkmuştum
Hahaha evde yapılıyorsa bunu yapabilirler ama artık çoğu kişi hastanede yaptırıyor böyle bir durumda da ameliyathanede gerçekleştiği için yapamıyorlar doğal olarak 😂
Gerçi sünnet olmaya giderken çok korktum. Yani nasıl diyim kesiyorlar ya işte içimde deli gibi bir korku vardı ama kimseye yansıtamıyordum
Evde sünnet mi yapılır?
Olur tabiki tıbbi operasyon sonuçta evet evde yapanlar hala var eskiden olurmuş ya hala devam ettirenler var
Yaa öyle olsa korkudan altıma yapardım. Bide ağzıma lokum filan tıkarlardı tam olurdu. Bu arada seni takip edebilir miyim?
Neyse hallolmuş daha düşünme iyileşmeye bak
Yani sevgilin olduğu için konuşmamız doğru olmaz soru sormuştun yardımcı olmaya çalıştım sadece
Tabi nasıl istersen. Bide iyi ki etrafımda oldu da bitti maşallah diye tempo tutan kimse yokmuş. Çıldırırdım yoksa
😂😂Kaç yaşına gelmişsin tutmazlar tempo hemen sessiz sedasız halletmeye bakarlar
O çocuklarda dikkat dağıtmak için hani acıyı daha az hissetsin dikkati başka yere çekelim diye
Yok şu sünnet sırasında etrafta oldu da bitti maşallah damat olur inş diye tempo tutarlar ya onu istemezdim iyi ki kimse öyle tempo tutmadı
Anladım dediğini yahu o dediğim sebepten yapılır yani sana yapmazlardı boşa korkmuşsun 😂
Öyle tempo tutarak dikkat mi dağıtılır 😄😄 neyse ki ben sünnet olurken kimse böyle bir şey demedi. Sadece sünnet sonrası sevdiğim kız yanıma geldi çok acıdı mı filan diye sordu utandım o an
O olur tabiki ama hemen niye gelmişki o da ben olsam bir süre gitmezdim sonra geçmiş olsun diye giderdim yani 😂Neyse olan olmuş yapcak bişey yok 😂
Eskiden sünnet ustura ile yapılıyormuş o daha fena şimdi hiç değilse makas var
Şimdi neyle yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok bu konuda bir şey diyemeyeceğim 😂
O kadar da kesmeyin kesmeyin diye sayıkladım ama kimse beni dinlemedi
😂😂
bir de bir an kekeledim kes kes kesmeee diye bir feryat ettim
Neyse geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Bir kızın beni sünnet konusunda sakinleştirmesi iyi geldi bana
Rica ederim 😊😊
Sünnet oldum sonunda
Sünnetsiz bir sevgiliniz olsaydı onu sünnet ettir miydiniz?
Yani benim açımdan umursamam ama dini açıdan uygun değil bu yüzden öneride bulunurdum ama istemiyorsa zorla yaptıracak değiliz dinen de insanlar bazı konularda serbest bırakılabiliyor ama bu konuda olur mü bilemiyorum
Kesim şart yani 😄😄😄
Bilemiyorum o an ne düşünürüm bakarım yani şimdi yok desem yalan olur evet desem yalan olur durumu yaşamadan net bir şey diyemem ki
En azından oldu da bitti maşallah diye tempo tutmazdın herhalde 😄😄
Hahaha
Niye güldün?
Komik geldi
Gülme yaa ne olursun. Kesiyorlar zaten bizi. Eskiden ustura ile keserlermiş şimdi makasla. Bize ait bir şeyi yalvarsak da yapmayın desek de kesiyorlar. Gerçi ben heyecandan kekeleyerek kes kes kesmeee diye bağırmıştım 😄
Söyledin 😂
İyi ki de bir kız tarafından sünnet edilmedim ya da iyi ki kızlar kirvelik vs yapmıyor. Yoksa çok utanırdım
Ne alaka ya sağlık sonuçta
Yok bir an kadınlarda kirvelik yapabilir mi diye düşündüm o o yüzden yazdım
Yapabilir yani
Ben hiç görmedim de
Hele ki benim yaşta birini hiç kimse tutmaz 😄😄
Ayy kızlar beni tutsa utanırım yaa
Hiç kirvelik yapan bir kadın görmedim
sonuna kadar haklisin