Erkek arkadaşım bazen şiddet uyguluyor ama babam evlenmem için baskı yapıyor ve küfür ediyor. Ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım bazen çok iyi davranıyor ama çok baskıcı ve agresif. En ufak bir şeye bile karşı çıksam ya da istediği gibi olmasa şiddet uyguluyor. Bu yüzden kamu davası bile açıldı ama ben mahkemede yardım ettim. Evlenmeyi düşünüyorduk ama evlilik konusunda agresif oluşu ve şiddet uygulamasından dolayı kararsızım. Annem ve babam ilişkimizi biliyor hatta akrabalarımız da biliyor. Şiddet olayını da biliyorlar. Babam zaten onunla tanıştı. Akrabalarımız evlenme diyor. Babam destekliyor. Ben de nişanlanmak için 2. kez onun yanına gittim ama huyları değişmemiş. Güzel vakit geçirdiğimiz de oluyor ama 1.5 ayda 5 defa şiddet uyguladı ve vurduğu yerler morarıyor şişiyor ya da günlerce ağrıyor. Babam evlenecek misiniz diye sorduğunda ben de bilmiyorum dedim. Son zamanlarda şiddet uyguladığını da biliyor. Kararsız olduğumu fark edince direkt küfür etmeye başladı, "milletin yüzüne nasıl bakacaksın ahlaksız, pis f. ahişe, dost hayatı yaşadım mı diyeceksin insanlara, evlenmeyeceksen niye gittin" diye bir ton bağırıp küfürler etmeye başladı. Sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Erkek arkadaşım bazen şiddet uyguluyor ama babam evlenmem için baskı yapıyor ve küfür ediyor. Ne yapmalıyım?