AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Bence her kız hayatı bilmeden evlenmemeli seçmeden evlenmemeli çünkü ailenin bakmadığı oğlanı sana dayarlar aklı sağlam olmayanı senin konduda bilinçli olarak evlenmen gerek bir gün keşkeler boğulursun
Çok doğru
Görücü usulü öcü değil , tanışırsın hoşlanmazsan hayır dersin hepsi bu.
Hayatinin baharında bir kardeşim yamayacaklar. Herkes annen baba olmamali.
KS sansürün artik baydi
Kim olduğuna bağlı. Sonuçta, yıllardır tanıdığın biriyle bile aynı evde yaşamadıkça tanıyamıyorsun.
Mantıklı filan değil. Git hayatını yaşa. Kendini geliştir.
Mantıklı. Bende 20 yaşındayım görücü usulu istiyorum ama isteyenim yok
gözünü seveyim daha 20 yasındasın ömrünün baharı en güzel yaşların neden evlenmek hele ki görücü usulu aynı eve girince nasıl davranır sana ne huyları var bilemezsin yaşın küçük diye otorite sağlamaya çalısır bir sürü sorun yaşarsın evde oturup cocuk bakarsın anca kocanın evden gelmesini beklersin hayat bu değil oku ufkunu genişlet evlilik her zaman her yaşta olur sen kendi ayaklarının üzerinde dur mesleğini eline al bir erkeğe ekonomik olarak bağlı kalma dünyanın binbir türlü hali var lütfen akıllıca düşün
Ben isteyim madem 😃
İsteme 37 yaşında amcasın
40 yaşında ki adama bakmıyorum teşekkürler.
@askozanaa çok haklısın katılıyorum ama ekonomik olarak özgürlüğümü almak üzereyim. Evlilik istemem de özel sebepler var
Cinsellik olarak diyorsan ya da ailevi sebeplerden diyorsan bunları boş ver mesleğin olunca bol bol cinsellik yaşarsın ayrı eve çıkarsın ailenden bağımsız anlıyorum seni
Ayrı eve çıkma ihtimalim yok yani ben kız olarak çok riskli olduğunu düşünüyorum. Ailem de peşimi bırakmaz zaten
Cinsellik için o zaman
Bu doğal bir şey cinsellik sonucta
Konuşalım mı biraz
Hayır kesinlikle değil. Çok gençsin ve görücü usulü mü kalmış ya bu ne
evlenmen senin hayatında herhangi bir şeye engel olabiliyorsa evlenme tabi de bazı arkadaşlar evlenme kendini geliştir demiş evliliğin bununla ne alakası var? evlenince de geliştirmeye devam edemez misin anlamıyorum
Adama kanın isindiysa hayalindeki gibi biriyse evlen.
Sende istiyorsan evlen. Adamda merhametliyse birbirinizi sevme imkanınız varsa evlen. Okuyup mesleğini eline alma cart curt diyenleri takma. O zamana kadar 25 yaşını aşmış işsiz bimde diplomalı kasiyer olacaksın. Yaşın büyük olduğu için iyi bir kısmette çıkmaz
Evet mantıklı tanışırsınız kafana uymazsa hayır dersin
Hayat'ta cok guzel nefesler alman gerekirken neden evlilik..
Yaşın daha küçük oku hayatını yaşa evlilik sorumluluk ister gerçekten çok zor
Sakın yapma görücü usulünü!! Pazardan karpuz mu seçiyorsun ne oluyor?
acele nedir ya? sen imza atmazsan kimse bir şey yapamaz
Sana mantıklı geliyorsa mantıklıdır yok hala büyümedim bilmiyom diyorsan evlenme
neden olmasın, adayını gör görüş konuş bir süre çıkın kafanız uyuşursa evlenirsin.
Acele etme görücü kötü sayılmaz ama tanımadan olmamalı
Bence evlenme çünkü önce oku işini kur ve sonradan da istediğin biri ile eclen
Bilmem kavga ettiği ve aldattığı zaman ben sevmiyorum annem kız buldu seni aldım der
İşte o yöndenden kötü
Aynen orası da var
Bence mantıklı değil insan tanıyarak severek evlenmeli ama tercih meselesi tabi
Geleceğindeki sen, bu günlerinden hesap soracaksın. Ona göre karar ver, akıl var irade var.
Direkt evlenmiyorsun sonuçta bir bak belki bir birinize uygunsunuz dur 🤗🤔🤔🤗
Selam 👋😇
Sana kalmış ama biraz daha yaşını mı beklesen
Naaan akıllı ol naaan. Git paranı kazan ayaklarının üzerinde dur napıcan kocayı
Sonra peki
Sonrasını sonra düşünsün şimdi değil
sencede mantıklı gelmiyordur, doğru mu? zaten mantıklı değil.
Hangi yoredesin bilmiyorum ama bazı yörede bunlar doğal karşılanıyor ama ailene has birşeyse ve sen istemiyorsan bu senin hayatın sen yaşayacaksın ailene karşı gelmen en doğal hakkın
Mal mısın mantık mı arıyon cidden kaç uzaklaş şakamdır needir ya
Baskıya boyun eğmeni tavsiye etmem. Hayat senin hayatın. İstediğin gibi yaşa. . Sen sonuçta Zoe durumda olunca ailede olsa pek kimsenin umurunda olmuyor. Kimseye teslim olma. Zirra Yağmurdan kaçarken doluya yakalanıyoruz. .
Öncelikle görücü usulü ne demek bilio musun kimse kimseye görmeden evlenmek değil sevgiliden tek farkı aileler bilio konuştuğumuz tanıştığınızı vesaire en son bir karar verilir annenen onu annesi ne der veya sizde birbirinize söyleyebilirsiniz
Aşk evliliği artık iyi bir şey değil. Çünkü biriyle konuşacan aklı cinsellikte olacak seni yoracak. Onun için içine sinen kendine bakan maddi durumu da kötü olmayan sana değer verecek biriyle görücü usulü evlenmen mantıklı
Zaten hayatın zorluğu iğrençliği varken tek güzel şey olan aşk olmadan bir evlilik sürmez. Aşık olmadığın bir kadına dokunabilecek misin? Veya aşık olduğun kişiyle bir ömür geçirmek varken mantık evliliği saçma değil mi? İş kurmuyorsun sonuçta hayatını birleştirrceksin
Sadece aşkla da yuva dönmüyor görücü usulü olur 2 tarafta sorumluluğunu bilir saygı ve sevgi eksik olmazsa aşk zamanla başlar zaten
Yasin daha kucuk boş ver bende yirmi yasindayim banada gorucu geldi kabul etmedim. Biraz daha buyu hayatini yasa ondan sonra evlenirsin
Bu zamanda insan görüştüğünün de ne olduğunu bilemez yani temiz birisiyse anlaşabiliyorsanız evlenilir hatta bu evlendikten sonra değistin seni tanıyamadım vs gibi durumlar da olmaz bence olur neden olmasın
mantığına uyuyorsa görücü usulü de olur neden olmasın
Bence bu yaşlarda evlenmek daha mantıklı ya, yoksa konforlu hayata alışınca insan ileri yaşta evlense de geçinemiyor bence, anlaşamıyor.
Buna kimse değil senin karan vermen lazım bence öncelikle ne istediğini bilmen lazım okumak istiyorsan oku kariyer yap sonra evlenirsin daha erken ama karşındaki eğer zaten senin için iyi biriyse onu illa ki hisseder anlarsın
Hiç mantıklı değil efelenen insanı azda olsa yanmak gerek tanımadım insanlarla sadce ailem uygun gördüm diye iki tane evlilik yaptım hayatım berbat bir ha
Evli misin hala
@Hoplatır evet
Mutsuz musun 🤔
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen.. şimdiden teşekkürler 😎👍
@Hoplatır evet öyle
Mutluluklar dilerim ömür boyu ama hayat işte bazen üzüyor
@Hoplatır aynen öyle oluyor
Okey mi
Aile şartların iyiyse hayatını yaşa derim ama değilse karşındaki insan medeniyetli hoşgörülü bir insansa ve yaşayamadığın hayatı sana verebilirse evlen…
Tabiki değil en güzel yaşlarındasın hayatın tadını çıkar meslek edin kendi ayakların üstünde dur aşık ol gerekirse üzül ama tadabileceğin tüm duyguları yaşa evlenmek meziyet değil
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen
Tanıyıp anlaştıktan sonra nasıl tanıştığın önemli değil.
Tabiki de hayır kalbinin sesini dinle ailenin senin için istediği değilde senin ne istediğin önemli cesur ol cesur kadınlar herzaman kazanır
Ay saçmalama ya ne demek görücü hangi devirdeyiz severek isteyerek evlenmek daha güzel sakın yapma böyle bişey ve daha çok gençsin önünde uzun bi ömür var evlenip ne yapacaksın hayatım
Sakin evlenme. Kendi ayaklarının üzerinde dur hele bu devirde evlenmek aman aman oku geliştir kendini ama açıktan oku birikim yap ye iç gez vakti geldiğinde zaten gezer tozarsin
Görücü usulü evlilik mi hangi devirde kaldınız sevmeden evlilik olmaz olursa da yürümez..
bak yemin ederim onlar daha mutlu ben de oturdum görücü bekliyorum bu ne ya sevgili falan
20 yaşında evlenmek çok erken hayatının hatası olur.
Aslında karşı taraf düşünmeli bir kız olman ailen böyle düşünmemeli
Ne görücü ne aşk benlik değil evlenmek yerine bana dünyayi dolaşmak daha mantıklı ama görücü usulü şöyle mantıklı birini bulur senle tanıştırır ikiniz isterseniz mantıklı ama zoraki mantıksız
Aklın varsa evlenme bu yasinda hele ki görücü usulü
Eğer sevdiğin birisi varsa bunu ailenin anlayabilicegi şekilde onlara belirt , yoksa da görücü usulü evliliğin mantıklı olduğunu düşünüyorumm. Hakkında hayırlısı
O da bir tanışma yöntemi aslında mantıklı olabilir
canım yapma 25 yaşından öncede evlenme çünkü düşünceler çok değişiyor ama görücü usulünün iyi yanı en azından niyet belli dışarıdakiler gibi değil ve bu hayatı yaşayacak olan sensin biz ne desek boş
Senin ailen gibi banada aile lazım öyle kızını görücü usulüyle eğlendirecek aile bulsak hemen gider kızını isterim 😊
Sen evlen knk
Görücü usulü değil, bu yaşta evlenmek mantıklı değil, seni buna iten şey nedir onu sormak isterim öncelikle
Saçmalama kızım küçücüksün daha okumuyorsan işe gir birikim yap biraz gez okuyorsan da gelişimine kariyerine odaklan
Ailen seni düşünmüyor sadece basından savmak istiyor inanma severek evlen
Gör bakalım kimdir nedir? Konuş ölç biç kararını ver. Sonuçta karar senin.
Hayır hem daha çok gencsin bence aile kurmak yerine kendi hayatini duzene sokmayı daha cok dusun evlenince kocanin avcuna da bakabilirsin
merhaba cok onemli bi karar yasiniz daha genc gorucu usulu bana biraz ters ama dedigim gibi insallah hayat ostediginiz gibi olur
Halı vakti yerindeyse gül gibi geçinip gidereiniz , nişanlılık evresinde iyice tanımaya bak, aksi durum olursa ileri gitmezsin