24 yaşında bir kızım. Annem ve babam köyde yaşıyor. Ben ise hep yatılı okudum. Şimdi Ankara’da tek başıma çalışıyorum. Annem çok sert biri babam da öyle. Evde hep kavga ederlerdi. Ben de hep kaçmaya çalıştım bu ortamdan. Şimdi Ankara’da tek başıma çok yalnız hissediyorum ve burada arkadaşlarım da yok. Sırf yalnız ve sevgisiz hissetmemek için birini bulup evlenmek istiyorum. Sizce ne kadar zorlansam da uygun birini mi beklemeliyim yoksa birini bulup acilen evlenmeliyi miyim? Nasıl yalnız hissettiğimi anlatamam. Bazen yemek yemeyi bile unutuyorum yalnızlıktan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tamamen senin özgür kararın. Yalnız kalmamak için evlenmek pek doğru değil aslında. Kendini ilk tanıştığın bir kişiyle evlenecekmiş gibi görüyorsun. Mutlu bir yuva hayali kurmak ve sıla hasreti yaratmış aslında. Bu düşüncene saygı gösteriyorum. Önemli olan evliliğe ne kadar hazırsın. Tanışacağın ilk kişi buna uygun mu bilemezsin. Çok acele verilecek bir karar değil. Arkadaş bul tanış ama karşı tarafın duygularına aldanıp kapanma. Hiç duygusal ilişkin olmadığından, ilk tanıştığın kişiden darbe alabilirsin. O yüzden bir ilişki yaşadığında acele etmemelisin. Tabiki doğru kişinin karşına çıkması senin için mükemmel olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu yağmurdan kaçarken doluya tutulmak anlamına gelir..
uygun olsun
kafana ve kalbine yatan birisi olsun
evlilik bir ömür birlikte olmak demek birisiyle
kendini acele ile hayatını heder etme00 Yorumla
+1 yılBu dönemde herkes yalnız sakın ama sakın alelacele evlenmeye kalkma ne güzel kendi keyfine göre yaşıyorsun tek başına mutsuz olmak evli ve mutsuz olmaktan iyidir hele ki aday bile yokken boşver yani.
Kedi sahiplenebilirsin zaten bu dönemde ne kadar sosyal olabilirsin ki olabildiğince izole olmak gerekiyor. Aile dırdırı yok kendi paranı kazanıyorsun kendi evinde krallar gibi kendi kurallarinla yaşıyorsun daha ne?00 Yorumla
+1 yılBiraz daha sabredip uygun birini bulmanı tavsiye ederim. Evleneceksin ama oda doğru insan olmayacak diyelim. Onunla da yaşadığın yalnızlığı kaldırabilecek misin? Uygun biri dediğin kavram sonra neye göre uygun? O insanın seçilerek bulunabileceğine gerçekten inanmıyorum. Aceleci olma, bireysel hayatında kendini mutlu etmeye çalış.
06 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kızlara bakıyorum bir gün onla bir gün bunla, ben öyle yapamam. Ama keşke tarZım o olsaydı belki bu kadar yalnız olmazdım
- +1 yıl
mutlu olmak için birilerine ihtiyacın yok zaten sana onu anlatmaya çalışıyorum. başkalarının bir gün onla bir gün bunla olmasının ne önemi var.
Soran+1 yılHaklısın. Ama bilmediğim bir duyguyu yaşayamıyorum. Ben hiç mutlu bir ortamda büyümedim. Babam her gün annemi döverdi. Ben dünyayı şiddet ve öfkeyle tanıdım. Kendi kendime nasıl mutlu olabilirim. Mesela ne önerirsin
- +1 yıl
Yaptığın her şeyden zevk almaya çalış. Tek başına bir kafede oturup kahveni yudumlamak sana zevk vermeli. Okuduğun kitap zevk vermeli... Gibi gibi hayatı nasıl yaşadığını sen daha iyi bilirsin. Adına üzgünüm, annesiz babasız bir dünyaya da gelebilirdin. Sanırım ben benden kötüsünü düşünüp şükrediyorum.
Soran+1 yılOnların durumu için çok üzgünüm. Ben zaten mutluyum annem babam olduğu için. Varlar ama varlıkları sadece öfke saçıyor
- +1 yıl
Sende onları öyle kabul edeceksin. Bu dünyada seçemediğimiz şeylerden biride aile. Zaten ayrı şehirde yaşıyormuşsun. Kendi hayatına bak işte.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmana rağmen neden bir ortam kuramadın? Daha doğrusu tüm eğitim hayatın boyunca hiç arkadaşın olmadı mı? Kendini insanlardan soyutladığın için mi bu haldesin? Kendi kendine cevap vermen gereken soruları yanıtladıktan sonra daha net bir şekilde olur her şey senin için. Evlilik bir kurtuluş yolu değildir, bunu aklınızdan çıkarmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalbinin temiz olduğuna %100 inandığın biriyle evlen. Tip, para çok umrunda değilse zaten bulursun böyle birini. Yakışklı erkeklede çıktım, zengin erkeklede çıktım şerefsiz yine şerefsiz. şu an kalbi temiz ama yakışıklı ve Zengin olmayan biriyle beraberim inan bana çok mutluyum ve tam evlenilecek adam olduğunu düşünüyorum. Seni çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşıyorum ve evet evlenmek doğru bir karar. Hakkında en hayırlısı olsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluygun biriyle evlen acele etme önüne çıkanla hmen evlenme tanımadan yağmurdan kaçarken doluya tutulma
arkadaşımda bu hataya düştü gitti yalınızım diye hemen önüne çıkanla evlendi şimdi evlendiğine çok pişman kocası her ay maaşını elinden alıyor vermeyincede kızı her yerini morartana kadar dövüyormuş bak bunlarda var aman dikkatli ol00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. 13 yıldır yalnız yasıyorum çok iyi bilirim. ama en azından aile evinden kurtulmussun. acele etme içine sinen biriyle evlen. evliliğin telafisi yok. benim basımdan gecti
13 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorsun değil mi hissettiğim yalnızlığı çok korkunç
Soran+1 yılNe anne babaya bir şey anlatabiliyorsunuz ne arkadaşın var. Bari koca bulayım dedim en son acıyorum kendime
Evlilik bir oyun değil. Evlilik seçimini çok doğru bir kişiyle yapman gerek. Flört olaylarından uzak dur. Biraz müzik dinle ve kendine kız arkadaş bul. Sırf sevgi için evlenirsen sonu hüsran olur. Tip ve karakter olarak beğendiğin biri ile evlen.
00 Yorumla
+1 yılYağmurdan kaçarken doluya tutunursun eğer acele edersen, şimdi ne güzel tek başınasın bugünlerini kendine yatırım yaparak değerlendirirsen sen kazançlı çıkarsın. Hayatına girecek olan kişi bırak zamanında gelsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yalnız yaşamak konfordur. Kariyerini güzelce otursun sonra evlenmeyi düşün derim. Yanlız hissetmemek için arkadaş çevresinoluştur kendine. Haftasonu kaçamaklar yapın birbirinizde kalın unutursun yanlızlığı
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sırf yalnızlıktan kaçmak için evlensen, 1 sene mutlu olursun sonrası pişmanlık. Bu kötülüğü sadece kendine değil ilerde Allah nasip ederse çocuğuna çocuklarına da kötülük etmiş olucaksın. Diyorsun ya annemle babam kavga ediyorlar diye. İlerde o sırf yalnızlıktan kactigin adamla evlendigin için sizde aynı şekilde kavgalar ediceksiniz. Tabi belki.. bir bakmışsın çocuklarında sizden kacmak için böyle bişey yapıcak
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel yazmışsın bu sanırım okumak istediğim her şeyi özetliyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım tüm şanslar seni bulur beni gerçekten ferahlattı yorumun
- +1 yıl
Bazen insan olayın içindeyken gerçekleri göremiyo o yuzden seni çok iyi anlıyorum 🙏🏻 yalnızlık seni bunaltmasın çık dışarı sosyalleş o da mı olmadı yukarı bak yalnız olmadığını iliklerine kadar hissedersin o zaman
+1 yılMerhaba, Seveceğim birini bulana kadar evlenme. En azından evlenmeden önce karşındakini ço iyi tanı. Yanlızlığı nı bir ev arkadaşı bularak geciştir. Zamanı geldiğinde karsına sevebileceğin anlaşabileceğin biri cıkınca evlenmeyi düşün
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanı bulup sağlam adımlar atmalısın. Bir insanı gerçekten tanımadan onunla ciddi düşünürsen üzülen taraf her zaman sen olursun. Karşındaki gerekirse çalışan olsun ve evine ekmek sokabilsin 🙂
10 Yorumla
+1 yılNasipten oteye yol gitmez ama yalniz kalmamak icinde kendini atese atmak yanlis olur evllik bir anda alinacak karar degildir
Hem bende ankarda yasiyorum yani orda jnsan yanizliktan sikilmaz ki00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Yalnızlık hissinden kurtulmanın tek çaresi evlilik değil. Sevgililik, arkadaşlık, farklı sosyal ortamlardan insanlarla konuşmak da bu hissi giderir. Sevmeden evlenmemeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılİssstediğin kadar yalnız hisset buradaysan sürekli anlatılan sorunları görüyorsundur. Evlilik aceleye getirilecek bir şey değildir. Öyle 2 yıl tanıdım tamamdır da denmez çok emin olman lazım ya
00 YorumlaSırf bu yüzden evlenilmez bence sosyalleşebileceğin ortamlara gir her ne kadar şu an mümkün olmasa da elbet vardır kafanı dağıtabileceğin bir şeyler
00 Yorumla
+1 yılSırf evlenmek için, mutluluğu bulmak için evlenilmez. Evlenmemelisin. Hayatını kur, sonra evliliği düşünürsün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcele karar verme ama yalnızlıkta zor
Bazen senin gibi düşünmüyo değilim ama şak diyede evlenilmiyo ki Sonrası var Mutlu olamamak var Sorumlulugu var Doğru insanı bulmak önemli00 Yorumla Sabret hakkına hayırlısını işte, öyle alalecele hayatının geri kalanını ilgilendiren bir olay öğle bir çırpıda karar verip yapılmaz.
00 YorumlaGuzel canini sıkma zamanla herşey yoluna girer
Istersen yaz sohbet edelim
Yanında olurum
Yanliz hissetme00 Yorumla
+1 yılAslında yazlıktan kaçarak yine kendini mutsuzluğa sürükleyeceksin İki kapı da aynı yere çıkıyor Bende Ankara 'da yaşıyorum Bana yazabilirsin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenince kurtulmus mu oluyon kolelik sistemine geciyon
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle düşünmemiştim. Sadece bir yol arkadaşı bulsam daha iyi olur mu dedim. Ama evlenmek istemiyorum henüz. Sadece çok yalnızım aşırı
+1 yılBaba evinden çıkmak çok matah bir şey değil, yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Aklın başına gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bu kafayla evlenirsem, senin aklından şüphe etmek gerekir...
00 Yorumla
+1 yılSırf yalnız ve sevgisiz hissettiğin için evlenme bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için evlenme, evlenirsen de mutsuz olursun yalnız hissedersin uygun zamanı bekle
00 Yorumla
+1 yılBelki yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Kendini tanımadan evlilik düşünme
00 YorumlaAcil karar verme belki şu ankinden daha kötü olur sabr at bekle
00 Yorumlasen gibi bir kizla tanişmiştim çok yardimci oldum aşik olmuştum sonra gitti okuyunca o geldi akilma
112 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yardım olmuşsunuz acaba:)
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Herkes bur çıkarı var acaba:)
- +1 yıl
Herkes bir
- +1 yıl
Varmidir acaba
- +1 yıl
Yok deyilim kusura bakma yazdım ama özürdilerim iyi akşamlar
Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Sadece bunları sebep tutarak evlenmen sana yanlış kararlar aldırır 🙄
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek yalnızlığını gidermek için löp diye evlenilecek bir kurum değildir.
Her yalnız ve sevgisiz hisseden evlenseydi dünya da bekar kalmazdı.
Evlilik aile evinden kaçmanın yolları da değil.00 Yorumla
+1 yılbirini bulup acil evlenmek gibi bir hataya düşme derim bu yani evlilik olması için değil ya tam anlatamdım ama acale etme evlencem deme o seni bulur zaten bi şeklide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme ailenden daha kötü biriyle karşılaştığını farzet yikilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAh siz kizlar hep bu hataya dusuyorsunuz evlenmek kurtalmak degil ki
00 Yorumla Yalnızlık zor ama pat diye evlenmek daha tehlikeli olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvliliği şaka zannediyorsun sanırım. Gül gibi hayatını cehenneme çevirebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnkarada ne iş yapıyorsun peki yaşın daha genç bende 31 yaşında bekarım ama
00 Yorumla
+1 yılewlenecegin kişiyi iyi secmen acele edersen daha byuk sorunlar kavgalar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğlattın beni, gençliğim geldi aklıma. Bana bi yazarmisin 😞
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana anlatacaklarım var önemli ablacım
Soran+1 yılBurayı kullanmayı bilmiyorum çok siz yazar mısınız
Cevap sahibi+1 yılGizlisin. Beni ekle yazcam
Cevap sahibi+1 yılİsmime tıkla sağ üstte ekle butonu var
Soran+1 yılBu kadın az önce bana arkadaşını kitlemeye çalıştı engelleyebilir misiniz bir de duygu sömürüsü yapıyor yalancı
+1 yılÇok kötü bende yaşamıştım bu durumu
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın abla
- +1 yıl
Ne ablası ama ya😁
- +1 yıl
Boş ver dert bizde derman Allah tan
Evlenince yalnızlık hissi geçmezse ne yapacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bir şeyler paylaşabileceğim beni anlayacak biri çıksa ama o da çıkmıyor. Bu pandemide yeni insanla da tanışmıyorum
Bende ankaralıyım neresindesin konuşalım
02 Yorumla
Soran+1 yılBurada koca aramıyorum
+1 yılYaşında gelmiş evlen bence neyi beklicenki
02 Yorumla
Soran+1 yılAday yok
- +1 yıl
Olur inşallah...
+1 yılsaçmalama aynı şey değil
04 Yorumla
Soran+1 yılHep bu sevgi eksikliğini yaşayacak mıyım peki sence
- +1 yıl
kavramlar farklı. Elma armut değildir portakal hiç değildir. Aynı bunun gibi. Eksiklik dediklerini kendini anlayarak geliştireceğin şeylerle senin için zararsız hale getirebilirsin
Soran+1 yılKedi aldım öldü bu arada o da
- +1 yıl
Yanlış şeyler yapıyorsun. Vücudun tuz ihtiyacı varsa tuz alırsın şeker alırsan tuz eksiği kapanmaz. Bazı şeyleri öğrenmek gerek uzman desteği al
Boyle bir mallik yapma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılUygun birini bekle acele etme sakın.
10 Yorumla
+1 yılÇapķin biriysen gel evlenelim 😘😘
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum bende yaşadım böyle şeyleri
00 Yorumlahazır hissettiğinde evlen ihtiyaclar icin dğil
00 Yorumla
+1 yıliyi biri cikarsa tabi evlen ben bulsam evlenirim
00 Yorumla
+1 yılTanı beni mutlu olalım
00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olsun inşallah 😇
00 YorumlaEvlenme gel ben sana arkadaş olurum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence öyle düşünme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen evlen
00 Yorumla
+1 yılBenle tanış kurtul
00 YorumlaSosyalleş
01 Yorumla
Soran+1 yılPandemi var işim online yeni insanlarla tanışamıyprum internetten tanıştığım insanları da kalaya almıyorum
Bu gününü ararsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kocamla da kavga ederim belki onunla da huzurlu olamam ama şu an o kadar yalnızım ki
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ailemle aram kötü ve aile sevgisi için evlenmek istiyorum, sizce evlenmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım