Sizce ailem evlenmeme karşı çıkarmı?

merhaba size bir sorum olucak öncelikle baştan anlatayım benim anne babam ayrı , karsta doğup büyüdüm. İstanbul'a 2 yıl üniversite okumaya geldim amcamların yanına, evinde kaldığım amcamın eşi ölmüş kanserden, çocuğu yok. kaldığımız apartman üst kattaki amcamındı oda kanserden öldü. onun eşi yengem okula gittiğim zamanlarda yemek yapardı bizede verirdi bende evinin işini yapardım. İstanbul'da biriyle tanıştım ciddi ilişkimiz var 3 yıllık. okulum bittince karacada işe başladım. okul bitince erkek arkadaşım evlenmek istedi benle o 25 yaşında ben 22 yaşındayım ve ben babama güvenmediğim için karacada çalıştığım parayla çeyizimi herşeyi düzdüm. annemde zaten çalışıyor ve bana maddi olarak destekte bulunmadı çeyiz konusunda.(bende zaten istemedim) çalışıp her şeyi düzdüm 9 ayda şimdi köşede altın biriktirdim beyaz eşya için. erkek arkadaşımda biliyor aileside biliyor her şeyi kendim yaptığımı. sorun şu amcamın evinde kalıyorum ve ilişkimi baba tarafım bilmiyor. üst katta kalan yengem ve annem biliyor. erkek arkadaşımda ev aldı ve annesi annemle konuşmak istedi tanışmak telefonla. (annem karsta) annemle konuşurken annesi eğer onaylıyorsanız biz size sorarak düğün yeri tutacağız dedi. annemde onayladı beni istediğimi bildiği için. sorun şu babam bilmiyor. ve babam bizi yeni bir eş bulup terketmiş biri yoklukla büyüdüm diyebilirim. sonra o kadından ayrıldı memlekete döndü ama annemlede barışmadı. iş bana kaldı ben babama nasıl söylerim. baba tarafım sıkıntılı. halalarım evliliğime karşı çıkıcak diye düşünüyorum ve babaannem. memlekette olan babaannem geçen hafta yengemi arayıp sormuş esra dana geliyormu yukarı çıkıp oturuyormu hiç görüyormusun diye. yengemde o işte çalışıyor vakti olmuyor iş yerinde telefonla konuşması yasak. haberim yok demiş. sonra babaanemde yoksa birinimi buldu demiş yengemde kızmış anne o genç kız olursa olur kimseyi ilgilendirmez demiş. sonra oda haklısın kızım diyip susmuş. babaannem benim evlenmemi istemiyor asla. ona göre anneme bakıcakmışım yanıma alıp. kafasında planladığı şeyde annem babamın evinden çıkar. babam eve gelir ben annemi aldığım zaman. annem kendi evimizden çıkmak istemiyor zaten haklıda çıkmamakda. kendi çalışıyor aşçılık yapıyor. babaannem ve halalarım engel olur diye korkuyorum. 31 ağustosda düğünüm var. anneme danışarak düğün tarihi aldı erkek tarafı. babamın haberi yok ama amcamda kaldığım için memlekete gitmeden söylemek istemedim. erkek arkadaşımın ailesi büyüğüne soralım ona göre tutucaz düğüm yerini dedi ve halamın kızıda nikah kıydı geçen sene ama evlenmedi üsteki amcam öldüğü için 1 sene düğün yapılmıyor ölü ölünce bizde saygıdan. halamın kızıda Ağustos sonlarına almış. ben napıcam zaten İstanbul'a kimse gelmezde ama nişan yapmak istiyorum en azından gelseler orada takı takılsa laf söz olmasa erkek tarafının gözünde kimsesiz olmak istemiyorum. akrabalarım ailem olsun istiyorum nişan bile olsa en azından gelsinler istiyorum. nisanda memlekete gidicem Nisan ortasında babama açıklayacağım. mayısda yıllık izin aldı erkek arkadaşım ve babası gelicekler tanışma ve nişan olucak 1 gün arayla. babamla nasıl konuşabilirim ikna edicek şekilde. başkaları babamı doldurursa ne olur bilmiyorum sizce babam sorun çıkarırmı?

Sizce ailem evlenmeme karşı çıkarmı?