Ailem evlenmeme karşı?

Merhabalar benim yaşım 20 erkek arkadaşım var 2.5 yıldır birlikteyiz yaşı 26 uzak mesafe ilişkisindeyiz. Ciddi düşünüyoruz Şu an askerde eylül gibi gelecek ve yıl sonuna kdar nişanlanmayı düşünüyoruz Allah nasip edersede nişandan sonra 1 1.5 yıl içinde evlilik düşünüyoruz. Henüz aile tanısması vs olmadı. Geldiğinde olacak hepsi sadece ablammve annemlerle tanıstım. Aşktan gözü kör olmuş değilim evlilik meraklısı değilim sadece gerçekten seviyorum ve seviliyorum değer hissediyorum fazlasıyla Çok şükür güzel bir ilişkideyim kendi ölçülerime göre. Evlenmemek için bi sebebim yok. Karşımdaki insan mantık çerçevesinde baktıgımda da bi sebep görmüyorum. Ailem henüz tam tanımıyor ama annem bir ablam dışında büyük ablm ve eniştem yaşımdan dolayı karsı olduklarını söylüyorlar.. Yaşım küçük tek sebep bu. Ananem de henüz olayların ıcınde degıl fakat o da aynı seyı savunacaktır. Babam yok zaten. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Özllikle büyük ablam ve eniştem karşı çıkıyor ve ananem muhtemlen kendısı bıraz sahıplenıyor benı. Sizce ne yapılır bu durumda nasıl bır yol ızlenır?
Ailem evlenmeme karşı?