Evlenmek istiyorum ancak ailem?

Arkadaşlar merhaba. Yaşım 24 üniversiteden mezun oldum ve yaklaşık 2 senelik gayet mutlu olduğum bi ilişkim var. Gerçekten yuva kurmak istediğim biriyle birlikteyim. Annem erkek arkadaşımı biliyor tanıyor ve seviyor ancak babama henüz söylemedim çünkü babam çok sert biridir çok sinirlidir bu zamana kadar hiç böyle bi konu açılmadı ona karşo. Ağır bi tiptir biraz, kendi babamı kötülemiyorum yanlış anlamayın ama kendi babamın karşısında konuşmaya dahi korkuyorum bazen. Kendisine erkek arkadaşım olduğunu evlenmek istediğimi söylemek istiyorum ama ters tepki verir diye çok korkuyorum. Eğer karşı çıkarsa artık dışarıya çıkmam bile gözüne batar belki izin dahi vermez. Evlenmek istediğimi anneme söylüyorum ama beni bi türlü ciddiye almıyor. Sevdiğim insanla ayda bir kez görüşmek çok canımı sıkıyor. Sizce ne yapmalıyım? Evlilik benim için sevdiğim insanla hayatı birlikte yaşamak öğrenmek aslında. Ve ben de evde boş boş oturup durmaktansa evlenip kendi huzur alanımı yaratmak istiyorum ve bu sorumluluğu almaya hazırım. Ama aileme bunu nasıl anlatırım kabul ettiririm lütfen yardımcı olun.

Evlenmek istiyorum ancak ailem?