AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
20 yaş erken değil mi? Eğer istiyorsan evlenmeyi, ben olsam tanışıp ona göre karar verirdim yani bir süre görüş öyle tanı
Bence mantıklı değil bir çok yakınım hiç memnun değil hemde bence daha güzel şeyler yapmaya çalış belki yaparken nasibin çıkar karşına
Evet mantıklı uygunsa görüşelim uygun görürsen 24 yaşındayım Sakarya’da yaşıyorum bekarım hiç evlenmedim
Deli misin 🤣
Neden helecegini ve cocuklarının helecegini mutlulugunu huzurunu tanıyıp sevme kararın varken Boyle degerlendirip riske atıyorsun
görücü usulü de olsa tanıman gerek tanışma süresi olur yani ztn sevdiğin biri olmadığına göre tanımaktan zarar gelmez
Bence en sağlıklı evlilik eşinle tanıya tanıya aşık olursun Çevremdeki Çoğu görücü usulü evlilik daha sağlıklı
Görücü usulü evlendikten sonra tanıma evresinde ya daha çok uzaklaşacaksın ya da seveceksin ama sen bunu olumlu yönden bakmıyorsan ne kadar da çabalasan Sevmeyeceksin Aklın hep başkasında olacak ne zaman hamile kalır O zaman ne geri bir adım atacağını ne de kolay kolay boşan ma olamayacağını anlarsın ve istemesen de olsa sevmeye çalışırsın
Aynen öyle ama benim gördüğüm ve düşüncem bence daha sağlıklı hem I zinadan uzak Ama Genelde Erkek tarafı sıkıntılı çıkabilir Alkolik veya şiddet öyle olmadığı sürece görücü usulü daha mantıklı geliyor
Eğer okulun yoksa evet mantıklı , ama karşındaki kişiyi sor sorustur hakkındaki yorumlar iyi mi değil mi ölç tart
Birini seversen o daha mantıklı görücü usulünde ilerde boşanmanız gerekirse iki taraf da tanıyor olacanız
Daha çok gençsin evlenmeden önce ehliyetini al üniversite oku diploman olsun işin olsun sonra evlenirsin kimse sana laf edemez o zaman ben görücü usulünü pek uygun görmüyorum en iyisi çevreden arkadaş edinilir
Önceden karşıydım ama şimdi çok mantıklı geliyo en azından birbirinizi görürsünüz, sen onu oda seni beğenirse bu iş olur. en iyisii bence görücü usulü
Sevgili olup birlikte yasadiktan sonra evlenme karari vermedigin surece ne yasin onemi var, ne de gorucu usulu olup olmamasinin.
Birbirinizi iyice taniyip bir sure birlikte yasamadigin surece boylesine buyuk bir karari vermek mantiksiz, yasin vrya gorucu usulu olup olmamasinin bir onemi yok.
yani muhtemelen ayyaşın tekiyle evlenip her gün dayak yiyip bir de adam prezervatif sevmediği için 10 tane çocuğun olacak ama tabi yine sen bilirsin
Eğer görüp beğendiysen konuş bi süre olmuyorsa evlenme ama görüşüp değerlendir acele karar verme hayatını etkilemesin
Yani 20 yaşında evlenmek ne kadar doğru bilmiyorum ama görücü usulü kişiden kişiye değişir ya spesifik bir cevap verilmez bence
Görücü usulü görürsün beğenmezsen evlenmezsin beğenirsen flört edersin 2-3 ay sonra seneye evlenirsiniz
34 yaşındayım çok ilişkilerim oldu sevdik bir b k olmadı ailesini biliyorsan ki çook önemli kesinlikle doğru karar olur
Okumuyor musun 20 yaşında evlenmek bence erken gibi
okuyorum
Peki ailen neden evlenmeni istiyor ki daha okulun var ve yaşın erken
aynısını bende sölyüyorum evliykeen de okunur diyolarr
Anladım ama hem senin geleceğini etkiler bu durum hemde kendine yazık etmiş olurlar bence sen kabul etme okulunu bitir sonra birisini bulursun onunla evlenirsin
Görücü usulu ailenin beğendiği insan ailenle senin fikirlerin karakterin düşünme tarzın aynı değilse böyle bişey yapma
Bu yaşlarda evlilik düşünme
Bence hayatın okuldan meslekten ibaret olsun yeri gelir boşanirın ailen bile bakmaz yüzüne kardesim
Ya bu devirde görücü usulü mu olur hem daha çok gençsin bence eğitim hayatına devam et
Takip atar mısın lütfen
Evet
Kimine göre güzel kimine göre değil iyi tanımadan bir yola girme sonradan pişman olma:)
Eğer sevdiğin biri varsa ve bu kişi iyi biriyse evlenme ama yoksa evlen güzel olur
Gençliğini yaşa, 20 yaş çok erken ve görücü usulu eskide kaldı
evlenmek değil de önce bir tanış ve çevrenden o kişi hakkında bilgi edin
Bence ailene ilk önce onu biraz tanımak istedigini ısınamazsan bu işin olamayacagını söylemelisn
20 yaşındaysan evlenme git hayatını yaşa, zengin koca bulduysan sen bilirsin tabi
Görücü usulü zorla geçinmek. icin katlaanabilcegin evlilik seklidir
Görücü usulü mantikli gelmiyor bana sevdiginle evlensen hersey cok daha guzel olur
Daha 20 yaşındasın bu ne acele? Bence evlenme biraz hayatını yaşa
Ne yaparak hayat yaşanıyor?
Okuyarak... Çalışarak...
Çalısarak hayatı yaşamak? Iwhxisjxiwh hadi okumayı anladım da
Çalışmaya karşıyım diyosn he🤣
Çalışmaya karşı değilim ama sadece evden işe işten eve gitmek için insanların kavuşmasını ertelemesine karşıyım ekonomik özgürlük olduktan sonra herkes sevdiğine kavuşsun bence 😂
Bende farklı bir şey demedim amaaaaaa ülkemizde ki aile yapısı ve ülkenin durumu bunu gösteriyor 😏 keşke ekonomik özgürlüğü kolayca elimize alsak
Bence tanışmadan evlenme bir kaç kere buluş iyice tanı ona göre kararını verirsin
Ailelerin seçtiği insanlar daha iyi normal çıkıyor valla
Yanlış anlamayın ama 20 yaş bu devirde çok erken bence.
Bence mantıklı değil ben evlendim hiç mutlu değilim
@bsrae kaç yaşında evlendin
27
1 sene oldu
Çok mu mutsuzsun
Aslında ideal yaşta evlenmişsin
20 yaşında evlendirmek istemek nedir ya neyin acelesi bu?
Hem bu zamana görücü üsülü mü kalmış
Zenginse hiç düşünme 😊😊 aşk karın doyurmuyor ama madiyat ev yıkar
Bi aile neden 20 yaşında bi kızı evlendirmek ister ki
Görücü usulümü kaldı bu devirde ya bence yaşın evlilik için çok erken üniversite okuyormusun?
Mantık evliliği bilimsel olarakda normal aşk evliliğine oranla daha sağlıklı ve uzun
çevremde evlenenler tavsiye etmiyor en iyisi tanıyıp bilip evlenmek hiçmi yok ya konuştuğun 🤔
Hic mantikli degil bence kabul etme yasin daha kucuk
20 yasindayim 3. üni için yks hazırlığı yapıyorum...
Görücü usulü olarak takılma oğlanı iyi araştır baktın hoşuna gitmedi babana söyle istemiyorum diye
Görücü usulü iyidir karşındakinin kötü alışkanlıkları var mı onları öğren. bu kadar
Tanımadığın bir insanla kalan ömrünü nasıl geçireceksin?
Zamanla tanıyacak zaten hemen olmayacak ki
Mantıklı bir hareket olduğunu düşünmüyorum açıkçası
20 biraz erken 22 23 filan iyi ama kızlar için
23 yaşındaki bir kız hele de doğu kültüründe büyümüşse (bende Doğuluyum) ne görmüş öğrenmiş keşfedebilmiş olabilir ki ya evlilik gibi zor bir karar alabilir
Bence kendini keşfetme yaşı. İmkanı varsa gezip görsün öğrensin. En son iş evlilik
Doğulular Kürtler 17 18 yaşında evlendiriyor
siz evlimisiniz
Evet haklısınız katılıyorum size
Doğulum, 27 yaşındayım evli değilim. Doğuda 17-18 yaşında kimse evlenemez. O işi tarikatçı ve dinciler yapıyor
Ben biliyorum ya gördüm de evleniyor
Adıyamanlıyım bizim orada öyle şeyler yok çok şükür
Çok erken iyi değil size katılıyorum bu konuda ama çokta geç kalmamak lazım bi müddet sonra evlilik şart yani
Evet ama 20 yaşındaki bir kızda çocuk gibi geliyor bana
Evlenmeden cinselliğe nasıl bakıyorsun?
Bana göre kız için erken değilde neyse
Dediğim gibi keşfetmek lazım, deneyimlemek lazım. Mıtlusuz bir evlilik yaşamamak için
Herşeye seks olarak bakmamak lazım ama seks önemli ama ona odaklı olmamak lazım mesela diyelim kız onla bunla sevissin sikissin sonra gelsin düzgün bi erkekle evlensin yok öyle bişe yani saçmalık olur
yani bakire olmayan biriyle kolay kolay evlenmez kimse ilişki yaşamamış biri bakire olmayan birini niye alsın ki hadi sevgilisin nişanlısın evleneceksin belki ufak tefek şeyler olabilir ama öylede olmaz yani
Bende sizin düşüncenizi saçma buluyorum. İffet sadece kadınlara vermilmemiştir ve herkes kalbinin ekmeğini yer
iyi onun bunun altına yat sonra evlenmeyi bekle 40 50 yaşına gelince görürüm seni yamanacak birini ararsın
Çok yanlış düşünüyorsunuz ya. Şöyle düşünelim bir bayanla görüşüyorsunuz seviyorsunuz. Evlendiniz ve ten uyumunuz yok. 1 yıl belki sabredersiniz ama sonrasında başka arayışlara mutlaka girersiniz. Ten uyumunuzun olmaması mutlu bir ilişki demektir
Hayatımda çok kaliteli bir adam var ve evliliği düşünmüyorum hala
Ablacım bak şimdi herşeye öyle bakma diyorum mutlu karakteri düzgün biri ile Bir Ömür geçirmek lazım ne teni ne uyumu o adamda senin partnerin seviştiğin biri oda gider yakında
Müneccin misin :)
Yani yaşın ilerledikçe dediklerimi anlarsın
Müneccin değilim de böyle ilişkilerin sonu o oluyor maalesef öyle devam etmez yani sürekli
Ben evrenden ne istersem onu bana verir. Dualarım Yaratıcıma ulaşıyor :)
İnşallah evren değil Allah dilediğini verir.
umarım sizi kırmadım
Erkek arkadaşın kaç yaşında ne iş yapıyor merak ettim
Acale etmene gerek yok bir birinizi tanıdıktan sonra evlilik düşüne bilirsin
Bence hayatını yaşa ilerde pişman olursun olgun yaş iyi kararlar verdirir 26 larda evlen
Çoook uzun bir ömür var önünde
Ama çocuk eğerki içine siniyorsa önce bir tanış görüş
Eğer istiyorsan mantıklı senin nasibinde o kişi varsa olur
Anlasabildigin her insan mantiklidir sevgililik gibi takilirsan tam tersi
Bence 20 yaşında evlenmek saçma görücü olmasında bence sakınca yok
Anlamış değilim sadece ben mi kariyer yapmak istiyorum
Evlilik Türkiye'de çok farklı anlaşılıyor o yüzden mantıklı değil.
En iyi yol görücü usulü ama iyice araltırıp tanıman lazım
Sen evllin istiyonmu isterseniz yaz bu durumda çok arkadaşım evlendi kötü degil
20 yaşında evlenmek mantikli degil
Bende görücü usulü evlendim 15.16 yaşında bir suriyeli ile 1 ay gibi zaman oldu nasıl oldu bende anlamadım
Ya bi s
Sen niye bu yaşta evleniyorsun aşık mantıklı olan bu değil
Mantıklı. Ciddiyim. Hemde çok mantıklı.
20 yaşında evlenmek mantık dışı zaten