Geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı kaslarımda güç kaybı oluşmuştu ve o yüzden fazla güçlü değilim, ama öfke kontrol sorunum var. Sinirlendiğim zaman gözüm dönüyor, aklım adeta başımdan gidiyor ve her şeyi yapabilecek durumda oluyorum. Mesela geçenlerde Küçükpark'ta biraz dolaştım, sonrasında arkadaşımın ailesiyle birlikte işlettiği tekel bayiinden şişe bira alıp yurda doğru yürümeye başladım. Yolda giderken adamın biri " Geçmiş olsun, Allah şifa versin " dedi, o öyle deyince bir anda sinirlendim, elimdeki şişelerden birini adamın kafasında kırasım geldi, ama sonra başıma iş açarım diye korkup vazgeçtim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vazgeçtim diyebiliyosan kontrol edebiliyosun öfkeni. Zamanla daha da düzelir insallah
Ama ben düzeltmek istemiyorum, aksine vücudumu, kol kaslarımı güçlendirip canımı sıkan kişilere haddini bildirmek istiyorum.
Çünkü herkes kendisine karşı sabırlı olmayı hak etmiyor.
Merak etme biri gebertir çöplüğe atar seni o zaman sorun kalmaz
Geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı fazla güçlü değilim, ama güçlü olsam gerçekten şu ana kadar birçok kişi elimde kalmış olurdu.
Yani o yüzden çevremdeki kişiler için " Benim bu durumda olmama şükretsinler " diyorum.
Böyle demekle olmuyor biri çıkar silahi dayar veya bicagi takar gidersin gücle alakalı degil bu senin tedavi olman kendini düzletmen gerekiyor eger böyle devam edersen sonun iyi olmayacak hatta sen kalkar kendini asarsin bir yerden atarsin senin gibiler cok dolu ortalik sonu da hic iyi olmuyor zaten kendini düzeltmeye bak sen doğru düzgün yaşamaaya bak bu hareketlerin artistlenmen sana fayda degil zarar getirir sadece bunun güçle güçsüzlükle alakası yok zaten
Ama bence bazı kişiler de kendilerine karşı kaba davranılmayı, hatta tekme tokat dövülmeyi hak ediyor. Öylelerine karşı sessiz kalmak da zoruma gidiyor.
Haksız mıyım?
Ama normal zamanda gerçekten çok efendi, sessiz sakin biriyim.
Çevremdeki kişiler durduk yerde damarıma bazıp yaralarıma dokunduğu zaman sinirden deliye dönüyorum.
Ayrıca ne kadar faydalı olduğu konusunda bir fikrim yok, ama psikoloğa da gidiyorum.
İnsanlar konusunda haklisin ama onlarda senin gibi böyleler bir tek sen de yok iste senden daha delileri psikopatlari var kendine hakim olacaksin sahip cikacaksin uzak duracaksin insanlardan oar ne yaparsa yapsin görmeyeceksin duymayacaksin aen bu böyle su soyle dersen catarsan edersen kendi hayatini mahvedersin her zaman sessiz sakin olacaksin ben cok şükür uzak oldugum icin insanlardan başima bir sey gelmiyor tartiamaya kavgaya girmiyorum ben yolumda dogruca yüruyorum sen de öyle yapacaksin rahat olacaksın
Ama ben güçlü olmamama rağmen şu ana kadar kaç kişiyle tartışmaya girdiysem neredeyse hepsinde karşımdaki kişiler geri adım attı.
Ne rahatsızlığı
Beyinde su birikimi, tıptaki adıyla Hidrosefali. O rahatsızlığı geçirdikten sonra özellikle bacak kaslarımda büyük oranda güç kaybı oluştu.
Ama temizlik denilince akla ilk gelen şeylerden biri bekaret değil mi?
Benim o gelmiyor yemin ederim
Geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim.
Ama çok şükür ki; zaten geçti. Yani dediğim gibi geçirdim, ama şu anda herhangi bir rahatsızlığım yok. 😁
Sadece üzerimde etkileri kaldı. Kafam biraz büyük ve kaslarımda güçsüzlük var, ama kaslarımı güçlendirmek de benim elimde. Yani egzersiz falan yaparak güçlendirme imkanım var.
Alkol güçlendirmez ama
Ben de zaten alkolün kasları güçlendirdiğini iddia etmedim. 😊
Evet sadece değinmek istedim kullandığın içim
Teşekkür ederim, ama insan bazen kafa dağıtmak, eğlenmek istiyor. Ben de o yüzden kullanıyorum.
Eğlenceli bi yönü yok bence kafaya gelincede alkolun tesiri geçince her sey eskisine dondugu icin bi manası yok kafayı toptan toplayıp zamandan kopmamak gerekir
Ama kısa bir süreliğine de olsa hayattan kopmak, hiçbir şey düşünmemek bana keyifli geliyor.
Üstelik sonrasında oluşan yorgunluk da çok tatlı geliyor.
Bağımlı olursun kanında dolaşan zehirden zevk alma
Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve ayda ortalama en az 2 kez içiyorum, ama şu ana kadar hiç zararını görmedim.
Sen bilirsin kendi tercihin