Bel fıtığı mıyım sizce çok korkuyorum?

Ben lise öğrencisiyim bir yanlış yaptım ve uzun eş*k tabiriyle oynanan oyunu oynadım ondan 1 hafta sonra ağrı belime girdi bu ağrı bacağıma da vurdu, artık bacapımaı vurmuyor doktora gittim mr çektirdim ortopedi doktoru küçük fıtık var dedi mr raporumda fıtık yok yazıyordu ama doktor var dedi bende doktora güvenmeyip fizik tedavi doktoruna gittim fıtık yok dedi yine emin olmadım başka bir doktora gittim oda fıtık yok dedi magnezyum ve d vitamini ilacı yazdı gönderdi 3-4 aydır ağrıyor neden ağrıyor bilmiyorum hiçbir doktor net bir şey demedi ama hep aklımda bu ağrıyı ömür boyu cekicekmiyim sorusu var. ağrı beldeki kemiğin arasından yanma hissi gibi ve bacağıma ağrı yapmıştı ilk olduğu dönemlerde şu an bacakta ağrı yok ama hep cıtlıyor orası koşarken cıtlıyor ve ağrı yapıyor birini kaldırınca cok ağrıyor hayalim fitness e gidip güzel bir vücüd yapmaktk oda hayal mi oldu acaba bel fıtığı olan birisi nasıl bir şey bel fıtığı yazabilirmi veya aranızda doktor olan birisi çocuk yaşta bunu düşünüyorum lütfen yardım edin 🙏🏻
Bel fıtığı mıyım sizce çok korkuyorum?