Eşim ailesiyle arası bozulduğu için beni suçladı, annemin evine döndüm. Üvey babamla anlaşamıyorum, eşimle barışmalı mıyım?

Eşimle bu sene yeni evlendik evin tek oğlu diye aynı evde yaşamayı kabul ettim ben kocamı çok seviyordum ailem vermedi kaçtım kız oğlan kız gittim ama kaynanam bana düğün yaptırmadı lakabı deli temizlik hastasıymış evde iki tane de görümcem var biri 18 biri 21 ve eşinden ayrılmış 1 tane de oğlu var evde suriyeliler gibi yaşamaya başladık düğünüm olmadı hic birsey yapmadılar bana başkası olsa 1dk durmaz buna ramen hepsi evde bana kötü davrandı ıftira attılar arkamdan konuştular kaynanam bana oğlumun başını yedin dedi dul karı almış gibi davrandılar bana ben ağlayarak kavga çıkardım dayanamadım artık eşim beni alıp babannesine götürdü oda kavga etti sildi ailesini orada kalmaya başladık eşim ailesini özledikçe benle kavga çıkarmaya başladı annemle görüşmek istediğim zaman izin vermedi benim senin yuzudnen artık annem babam yok yigenimi göremiyorum senin yuzunden dedi vs ben ne yeni gelinliğimi bildim ne gelinlik giyebildim hayatım karardı ama bana sürekli kavga ederken sen benim hayatimi karattin mahvettiniz hayatimi diyor benimde zoruma gitti annemin evine dondum kendi yaptıklarını konuşmuyor ben hataliymisim ayrıldığım için? Babam üvey birbirimizden nefret ederiz aynı evde yapamıyoruz eşimle barismalimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar olayı az çok biliyorsunuz bana oyle bir mesaj yazın ki okkali eşime yollayayım cunku kendimi savunamiyorum
Eşim ailesiyle arası bozulduğu için beni suçladı, annemin evine döndüm. Üvey babamla anlaşamıyorum, eşimle barışmalı mıyım?