Flörtüm beni arkadaşlarına anlatıp alay etmiş, niye yapar bir insan bunu?

Siz siz olun kızlar ergenlik dönemindeki hiçbir erkeğe güvenmeyin. Millet boşuna olgun aramiyormus. Telefonda dedim ki keşke şu an göğsüne yatsam saçlarımı okşayarak beni koynunda uyutsan dedim. Birkaç hafta sonra ekürilerinden biri laf arasında güya dalga geçmek için bana aynı şeyi söyledi susturmaya çalıştıysa da ben anladım. Allah bilir daha neleri anlattı. Rezillik yani dediğimde de bir şey yok her kadın erkeğinin göğsünde uyumak ister zaten. Neyi anlatıyorsun yani
Güncellemeler
+1 yıl
Ne dedi acaba çok merak ediyorum hakikaten komik. HöHö abe gız göğsümde yatmak istiyomuş lan höhö falan mı acaba
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yol verdim zaten. Daha benim gibisini bulamaz bunun da farkındayım o da farkında olduğu için yaptığı esekligi anladı zaten. Senin de kız kardeşin var dedim masum bı istekten dolayı milletin diline düşmez umarım senin gibisine rastlayip dedim. Bunlar maalesef böyle fazlaca küçük bir beyin ve kendi ailesine gelmeden anlamıyor ne yaptığını. Lafı kız kardeşine getirmem hoş değildi ama yaptığını anlaması lazımdı. Anladı ve ben de yol verdim
Flörtüm beni arkadaşlarına anlatıp alay etmiş, niye yapar bir insan bunu?