Üniversite arkadaşım okuldayken sevgililerimi sürekli aşağıladığımı söyledi. Sizce neden böyle davranmış olabilirim?

Arkadaşım”Erkekleri hiçbir zaman dikkate alıp umursamadın ve insan yerine koymadın” diye ekledi. Dışardan bir gözün bana bunu demesi acaba neden dememe sebep oldu. Ona cevap olarak “erkeklerin gözümde köpek kadar bir değeri olmadı hiç “ şeklinde oldu. Lakin neden böyle düşündüğümü inanın bilmiyorum. Bir travma yaşamadım erkeklerle ilgili. Aile yaşantım iyiydi. Babamla iyi bir ilişkim oldu entelektüel bir adamdır iyi davrandı. Ama benim erkeklere yaklaşımım neden böyle umursamaz, iten sallamayan ve aşağılayan tarzda? Ben böyle yaptıkça onlar peşimde sürekli koştu. Onlar koştukça ben tekmeledim diyebilirim. Ve bu bana garip haz verdi. İnanın hala da aynı. Ha bir de köpeklerle aynı kefeye koymaktan garip bir haz alıp onları köle köpek karışımı ile özdeşleştirmem? Neden sizce?
Üniversite arkadaşım okuldayken sevgililerimi sürekli aşağıladığımı söyledi. Sizce neden böyle davranmış olabilirim?