Üniversitede arkadaslarım beni dıslıyor kötü davranıyo?

Arkadaslar merhaba ben üni öğrencisiyim. 20 yasındayım. Arkadas ortamımda eskiden mutluydum rahat ediyordum ve herkesi seviyordum. Fakat zamanla grubumuza yeni kişiler girdi ve ben dıslanmaya basladım. Bir yere gidileceği zaman herkes birbiriyle konusuyor ediyor ben o an kimseyle konuşmuyorum yanlarında olduğum için gidiyorum. Arkadaslar bu arada ben de çirkin bir kız değilim. Bazen mağazalara girdiğimde rus falan zannediyorlar türk müydünüz falan diyip gülüyorlar. Ara ara iltifat falan da alıyorum tanımadığım insanlardan. Fakat muhabbetim mi sarmıyor kişiliğim mi ezik kalıyor bilmiyorum. Bu sekilde dıslanmak cok üzücü. Ben de yeni insanlarla takılmaya basladım bi kaç kız ve bi kaç erkek. Ders aralarında onlarla muhabbet ediyoruz. Grup kurduk ve bana iyi davranıyorlar fikrimi soruyolar. Ama bu sefer de diğer arkadas grubum satış falan diyor. Tavır alıyor ve beni daha çok dıslıyor. Napsam bilmiyorum. Gerçekten kendimi kotu hissediyorum. Hem dışlanıyorum hem de tamamen arkadaslığımı kessem o zaman ben kotu olucam. Siz olsanız ne yapardınız cidden bu durumuma çok üzülüyorum. Hiç bu kişi olmamıstım arkadaslıklarımda fakat üniversite böyle bir yer sanırım.. lütfen akıl verin
Üniversitede arkadaslarım beni dıslıyor kötü davranıyo?