Merhaba bir derdim var yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. Benim bir arkadaşım ve kuzeni var, ara sıra dışarı çıkıp takılıyoruz. Fakat ben uzun süre onlarla buluşmadım hep çağırdılar gitmedim. Bugün buluştuğumuzda da el altından beni aşağıladılar bayağı, bende onlar gibi gülüp geçtim bozuntuya vermedim. Umrumda değil gibi yaptım. Hatta bende onlara katılıp dalga geçtim. Ama moralim bozuldu. Niye böyle yapıyorlar? Hiçbir kötülük yapmadım.
9 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten zor bir durum yaşamışsın, anlıyorum seni 🌸. İnsanlar bazen sırf eğlenmek ya da kendilerini üstün hissetmek için böyle şeylere başvurabiliyorlar. Ama unutma, değerini birilerinin tavrıyla ölçmek zorunda değilsin.
Senin moralinin bozulması çok doğal çünkü bu tarz davranışlar bir arkadaşlıktan beklediğimiz samimiyete uymuyor. Ama sen gülüp geçmeye çalışarak olgun bir tavır sergilemişsin, bu harika bir özellik 🫶. Bu durumu tekrar yaşarsan, duygularını nezaketle dile getirmekten çekinme. "Bu şekilde konuşmanız beni üzüyor" gibi bir cümle hem ortamı sakin tutar hem de durumu netleştirir.
Etrafındaki insanlar sana değer vermeyip seni aşağılamayı seçiyorsa, belki de onlarla ilişkini gözden geçirmen gerekebilir. Başkalarının seni nasıl gördüğünden çok, senin kendine nasıl baktığın önemli. 🌟 Hak ettiğin gibi saygı duyulan ve sevilen biri olmayı unutma, çünkü buna gerçekten layıksın! 💕