Kötü yola düşmüş kızlara acıyıp normal hayatta kızlardan nefret edip onlara acı çektirmek istemem beni kötü biri yapar mı?

Şu anda 24 yaşındayım ve şu ana kadar hiç sevgilim falan olmadı. Lisede muhafazakar okullarda okuduğum için öyle şeyler disiplin cezası almaya sebep oluyorduk, ama ortaokulda 2 kez çıkma teklifi etmiştim. İlkinde kız sanki kendisi bulunmaz hint kumaşıymış gibi beni bakışlarıyla aşağılamıştı, 2.'sinde ise kız kabul etmişti, ama yanlış anlaşılmadan dolayı ben kabul etmediğini düşünüp geri çekilmiştim. Lisede ise ilk 2 yıl erkek lisesinde okuduğum için aşırı derecede yabanileşmiştim, sonrasında da muhafazakar bir okulda okuduğum için o tür şeylerden elimi eteğimi tamamen çekmiştim. Üniversitenin ilk aylarında ise 2 tane kız resmen bana yürüyordu, ama ben başkasını sevdiğim için onlardan kaçmıştım. İlk başta tipten kaybettiğimi düşünüyordum, ama sonra benden çok daha çirkin erkeklerin bile sevgili yapabildiğini gördüm. O şekilde kızlardan bayağı uzaklaştım. Şu anda da kötü yola düşmüş kızlara içim acıyor, onlara yardımcı olmak, hiçbir şey yapamasam bile kalben de olsa yanlarında olmak, gerçek bir dost olarak her zaman yanlarında olduğumu hissettirmek istiyorum; ama normal hayatta da özellikle yaşıtım veya benim yaşlarımda olan kızlara karşı içimde büyük bir kin, öfke hissediyorum; elimden geldiğince onlara acı çektirmek, canlarını yakmak istiyorum. Sizce bu normal mi? Böyle düşünmek beni kötü biri yapar mı?
Kötü yola düşmüş kızlara acıyıp normal hayatta kızlardan nefret edip onlara acı çektirmek istemem beni kötü biri yapar mı?