Evet cankitolar,
Baştan söyleyeyim aşk yarası gönül yarası mevzusu değil.
Sadece kadınların kızların geldiği son durum son raddede artık bir acıma duygum kalmadı.
Sevme yetilerim yok, duygusallık yok?
Ne dersiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet cankitolar,
Baştan söyleyeyim aşk yarası gönül yarası mevzusu değil.
Sadece kadınların kızların geldiği son durum son raddede artık bir acıma duygum kalmadı.
Sevme yetilerim yok, duygusallık yok?
Ne dersiniz?

Kızlara ben de acimiyorum o yüzden normal düşünüyorsun. Sana zarar vereceklerini düşünüp acımak yerine tetikte olmayi tercih ediyorsun. Gayet normal bir şey.
Nefsinin kölesi olmuş kişilere niye aciyayim oğlum? Bir taraflarini açarak kendilerini teşhir ediyorlar biz şöyle güzeliz böyle havaliyiz diye triplere giriyorlar bunu da kadınlık zannediyorlar. Tam tersini yapanları da ezik olarak görüyorlar. Sonra en kaliteli adamların sadece eğlencesi olmaktan öteye gidemiyorlar. O adamlar bizimle aynı kulvardaki kızlarla ciddi düşününce de Allah çirkin şansı versin yhaaaa diye zirliyorlar.
Güzel ve çekici "olmamaya" çalışıyorum. Kadın için hayırlı olan budur. Bunun dışında tipim normal zaten.
Resim paylaşacak olsam profile koyardım öyle değil mi? Kendimi teşhir edemem üzgünüm. İstersen kezban diyebilirsin bana gore hava hoş
Olmaz kardeşim. Teşekkürler
Amacım o zaten. İtici olmak.
Zaten kızlar acınacak halde değil ki acıyasın. Kendini üstün mü sanıyorsun yoksa? Sevememek asıl çok acı. Çok güzel şeyden, en güzel şeyden mahrum hayat. Ne acı.
Cevap
3Cevap
Bende öyleyim sadece kızlar için değil insanlara karşı acıma duygum yok hiç. bir hayvanlara acıyorum sadece
Maalesef
Sahte geliyor demek ki artık. Sürekli insanları özellikle de erkekleri ve paralarını kullandıkları için soğudun demek ki ¢
1 - aldatıldın
2- sevdin karsılık alamadın
3- erkeklerden hoslanıyorsun
Onların da aslında birer insan olması ve insanin acımasız olması gerçeği 👍🏻
Ben iki cinsiyete de güvenmiyorum. Senin de haklı sebeplerin vardır
Yani elbette erkeklerde de var açılmadığım.
Yalnız kadınlarda zirve yaptı
Kadınları savunacak değilim kotu olanlarda var
Çok fazla..
İnternet teknolojileri gelişmesi ile midir bilmiyorum ama normal kız göremez oldum
kesin senin pipin küçük
Benim kimseye acıma duygum kalmadı maalesef
anan seni sevmedi mi hayırdır
yaa annen de erkek değil kadın sonuçta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?