AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Yeni tanıştığımız biri kim? Kişiden kişiye değişir çünkü.
Yani yaşam ve yetiştirme şeklini bilemem ama ben kapalı olsam söylerdim herhalde
Yani söylerdim görmuyor sonucta hayal etmeye bakacak olursal söylemeden de eder? Önune gecemeyiz? Hayal etmesi onu ilgilendirir gibime geliyor ama bilemedim yine uygun mudur degil midir
Allah allah bu soru bütün ilişkiyi bitirebilir çok danger☠️
Yani bunda yanlış olan bir şey yok ki? Saçlarına bakayım falan da dememiş sonuçta
Kapalılar her haltı yiyor artık görüyoruz sadece görünürde kapalılar, bunca şeyi yaparken saçının renginin sorulmasına takılacaklarını sanmıyorum
Saçının rengini sonrası neden garip geldi ki? Bunu söyleyebilirsin!
Renk söylenemeyen bir şey mi?
Kapalı olmakla ne alakası var bunun 🤔
İlerde açı görecek sonuçta. Sevgili muhabbeti varda olabilir.
Sevgilimse sorabilirdim ama başka bı kız beni alakadar etmes ve sormam
Ne var ki bunda? Hiç soru sormayacaksa tanışmanın ne anlamı var?
Yani sorabilir bence rahatsız oluyorsanız görücü usulü ile evlenmeyi bekleyiniz
Ahlaksız bir teklif etmemiş ki saç rengini sormuş. Söylemek söylememek size kalmış
Söyleyebilirsin ne olacak sanki söyledin diye günahımı girecek🙂
eğer evlenmek için bi görüşme oldu ise o sırada ya da henüz söz olmadan soruyorsa olabilir. mesela ben kaç gün regl oluyorsun diye sorardım. sonuçta bunlar olacak şeyler
Saçıma sapan konuşma der tekmeyi basardım Kadın olsaydım
Ne renk olmasını isterdin diye sorarım çünkü sadece o gorecek
Senin aradığını ben anladım , lakin merak etme o insanlardanda var
saçma bi soru sormuş eleman, cahilce bence, sen değiştir onu can uzatma
Allh onun belasini versin puuuu saygisiz... bi kadinin sac rengiyle ne isi varmis hatta kadinla ne isi varmis onun... puuuuu...
Kapalının ki sorulmaz mı? Açık olsan zaten sormaz birde öyle düşün bakalım.
Bunu düşünebilmesi için oldukça mantıklı biri olmalı. Benim konuştuğum kişi, ‘böyle bir şey sormayı yanlış buldum’ demişti
Zaten karsi cinsin bu detaylari bilmemesi icin tesettur yok mu? Bilecekse, nasil bir sey oldugunu hayal edecekse ne anladim o zaman tesetturden
Rengini soran olmadı ama söylersen de bı sakınca yok bence yüzünü atmadigin sürece ki yorumlarda okudum biraz söylersin söylersin de baştan tavrını koysan okdr rahat davranmasını gerektiğini anlayabilirdi
Böyle canım adamlarla direkt sohbeti kesiyorum
Nasıl kesiyorsun taktik ver bana soruldu ne yapacağımı şaşırdım
Direkt diyorum ben saçımın rengini göstermek isteseydim açık olurdum diye. Ufaktan bir tartışma oluyor genelde bunu diyince. Olmasa bile soğuk yapıyorum yavaş yavaş ilişki kesiliyor zaten. Ap*tallarla hiç uğraşma. Bunu sormaması gerektiğini bilmeyen bir müslümansa hiç olma daha iyi
O son dediğin o kadar doğru ki “sormaması gerektiğini bilmeyen bir Müslüman” ben buna hep dedim ki birbirimize bence çok zıtız o diyor ki hayalimdeki kadınsın hep böyle Allahını seven emirlerini yerine getiren birini istemiştim hatta zıt olduğumuzu düşünmemin sebebi dövmeleri yüzünden o hisse kapıldım… sonra dedi ki ben son bir yıldır Allah’ın emirlerini yerine getirmeye çalışıyorum alkol kullanmıyorum böyle söyleyince dedim belki gerçekten öyledir
Bende buna benzer biriyle tanışmıştım aynı cümleleri söylemişti ama bir kaç gün sonra anladım ki gerçekten çok tersiz. Yani benim asla yapmam dediğim şeyleri o çok normal görüyordu. Çok kızmıştım özür falan diledi tekrar konuşmaya çalıştı ama kabul etmedim çünkü şimdiden bu konularda ters düşüyorsak ileride çok fazla sorun yaşardık. Hayırlısı olsun senin için de
Bir de şu hep istediğim inançlı kadınsın gibi laflara çok sinir oluyorum ya. Evet öyleyim ama ben açıkçası kendime uygun kendim gibi birini isterim yani. Affedersin her bo*ku yiyip evlilik yaşına gelince temiz kız dindar kız alayım diyenlerle olma lütfen
Kesinlikle bu yoruma katiliyorum demekki ayni dusunmuyosunuz cogu seyde kii o yuzden bu tarz sorular sorabiliyo sana ve sende bunu abes karsiliyosun demekki hayata ayni pencerden bakmiyosunuz farkli dusunceler var zaten kafa yapiniz bir olsa bu soruyu sana sormanin uygun olmaduginida bilir
@Huzurludunya3333 teşekkür ederim katıldığın içinn
Bence söylenebilir çok özel bir şey olmazsa gerek ama aynı zamanda gereksiz bir merak diye düşünüyorum ben şahsen
tepkini ve yorumlara yazdigin cevaplari cok begendim
tabi ki de söylenmez. yoksa kapanmanin anlami ne. erkekler tek bir renk ile hayal edebilirler. hayalinde ki gibi degilse nolcak terk mi edecek.
Kaşının rengi gözükmüyor mu? Boyalı değilse kaşınla aynı renkse söylersin ya da başka renkse onu söylersin abartmayın ya dışarda dolu saçı gözüken kız var merak etmiştir soran kişi
kırmızı de azsın iice 😂😂 redhead fantezileri düşlesin 😂😂
Saçın rengi söylenebilir ama inanç gereği elbette saç gösterilmez.
Varıpta saçını aç dememiş altı üstü saçının rengini sormuş ne var bunda bir kaç tesettürlü arkadaşım var işte saçının rengi şekli uzunluğu bu tarz şeyler hiç biri için sorun değildi ki olmamalıda
Aşırı haklısın yorumuna patladım jdndm
Sen sacinin rengini soylemiyosun.. su an ic camasiri rengini soyleyen kapali dolu:)
Rengini sormuş görüntüsü sormamis gayet normal bir soru
Kıvırcık mi düz mü onu da sordu ayrıca açık fotoğrafımı istedi sizin gibi zihniyetler normal karşılıyor tabi… belliydi zaten tanışalı 1hafta olmadan saçımın rengini soruyorsa ileride Açık resimimi de ister
Sacımın rengini söylerdim. Foto falan şsterse atmazdım
Rengini söylemek yanlış olur bence
Yani sanmıyorum sonucta kahverengi desen ne olacak ki
Şahsen kapalı birinin bana saç rengini söylemesi gözümde onu açık haliyle canlandıracağım anlamına geliyor
Bence normal bişey ya bende arkadaşlarıma soruyorum gayet normal 😂😂
Eskiden kapalıydım sorarlardı bu soruyo bişi olmazdı cevap verirdim drama yapmaya ne gerek var.
bunda anormal bir durum yok saçımızın rengini sorması dünyanın sonu değil bende kapalıyım
Onda niyet bozuk bacim
Mesela saçlarım sarı internetten sarı saçlı bi kızın sadece saçlarının resmini kesip kopyalayıp ona gönderirim
Kapaliyim yani rengi soylemekte bir sakinca yok bence gormuyor sonucta
Uygun bir dille şu an olmayacağının söylenmesi gerekir. Böylesi yeterli.
Uygun bi dille değil sert bir şekilde cevabını verdim
Yakılan neyse onu yap hissettiğin buysa helal sana
Soylemen gerekır neden soylemıyosun
Tanışalım 3 gün oldu bu soruyu soruyor söylesem yarın bir gün Açık fotoğrafımı da ister olmaz
Fosforlu pembe smk der tokadı cakarim
Behdhdhdnememdkssk
Ona de ki "bakmasını bilen görebilir..." Bence kapak olur 😉
Amacın ne? 🙃
@Kriminal_Kalp bakmasını bilen gözler farklı bir ruha sahiptir. gönül gözüyle de görebilir. hepsi bu...
Hımm
Nickinle çok uyumlu bir yorum olmadı 😅😅
@Kriminal_Kalp :)) aah ah o nicki hiç sorma :)) ne bulduysam hep alınmış :))
Peki :)))
Senı denıyor her anlamda.. nıyetı ıyı degıl yol ver
Fotoğraf istememis sonucta ac göster canlida dememis soyleyebilirsin
Mor derim. Merak içinde çıldırsın nasıl gözüküyor diye 😂
Bu kadar kasmasan mı acaba
Arkadaşımın eski sevgilisi çıktı bunu aldatmış başka bir kızla yatmış zaten bu soruyu soran erkekten ne beklenir güvenmemekte haklıymışım
Bence abes bi soru deği
Tanışalım 3 gün olmadı bu soruyu soruyor… bu kadar rahat olması irite edici bu gidişle açık fotoğrafımı da ister
Ona ne saçlarımın rengimden
Ne yapacağını sorun hele ondan sonra cevabını verin
Bence normal geldi bana bu fakat açık halini isterse Atma gösterme hemen
soylenebilir kotu bisey degil ki fotograf istememis muhabbet arasinda saç rengini sormus
Ne var bunda da söylerim açık fotonu at mi dedi sanki
Merak işte. Veya saçının rengi ile göz zevkini tatmin edecektir
Instagramdaki engeli kaldir konuşmak istiyorum beni sinir etme @masumbircocugum
Hesabımı silecem birazdan yeter lan yeter bekle yazarsın bir daha
anladın mı insan gibi konuşmak istiyorum @masumbircocugum
silme
@masumbircocugum silme hesabı
İnsan değilim ben mk bunu da engelliyorum şimdi
yapma
@masumbircocugum bana kızma sadece konuşmak istedim
Sen s*lak mısın onursuz musun yazma diyorum lan yazmaaaaa
ne alakası onursuzlukla kötü bir şey mi yaptım
sadece tanımak istedim saçma sapan şekilde sen benimle oynadın
senin yaptığına ne demeli doğru dürüst konussaydin yapmazdım
bana isteğini de umrumda değil seni beğenmemiş olsaydım bu kadar ısrarcı olmazdım sen açık ve olmadın ben oldum ama saçma sapan bir şekilde davranıp durdun bi dönüp kendine bak sen
tamam hesabını silme ben kendi hesabımı silerim @masumbircocugum
Çok normal bi soru bazıları hiç utanıp arlanmadan açık halini görmek ister
Olmaz derdim bana böyle. sorular sorma SLK şey derdim
Söylerdim. Normal bir soru.
evli değilsem asla yapmam.
ne var bunda söylerim