İlk defa saçlarımı boyatacağım. Burada boya çok önemli benim için. Schwarzkopf pure color jel boyalar çıkarmış bulaşmayan, yıpratmayan. Renklerine baktım çok da güzel renkleri var. Siz saçlarını ilk defa boyatacak birine ne önerirsiniz?Schwarzkopf pure color
İlk defa saçlarını boyatacak birine nasıl tavsiyelerde bulunursunuz?
Marka olarak bu bahsettiğin iyi. İlk kez boyatıyorsan muhakkak çok kaliteli bir kuaföre gitmen lazım. Kesinlikle siyah ya da kızıl renk düşünüyorsan, kolay kolay karar verme. Çünkü tekrar boyatmak istediğinde, akıtılması gerekiyor. O da saçı yakıyor. Akıtılmadan boya sürüldüğünde de rezil bir şey oluyor. Ve evde boyama. Evde saç boyatıldığında saç çok fazla dökülüyor diye duydum. Gerçekten de öyle. Ben 3 kez saçımı boyadım. Dördüncü sefer evde boyadım (bu arada renk siyahtı) Saçlarım öyle gür ve güzeldi ki, duştan çıkınca neredeyse kafamın derisi görünecek kadar, saçım dökülmüştü. Ve devamlı siyah saçın bakımını yapman gerekiyor. Aksi takdirde rengi soluyor, mat bir renk alıyor. Aradan 5 ay filan geçti. Halen pek düzelme yok. Düz fönle duramıyorum. Aslında normal birinde nasıl duruyorsa öyle duruyor ama saçlarımın eski haline nazaran psikolojimi bozacak cinsten. Hep kalın maşa atıyorum mecburi. Kısacası, siyah ve kızıl kullanacaksan iki kere düşün. Ve evde saç boyama. Bu arada seçtiğin renge uygun ombre de atabilirsin istersen. Çok güzel duruyor
Kesinlikle kaliteli bir kuaföre git ben 2 kez maviye boyattım ilk gittiğim kuaför güzel sayılırdı rengi aşırı güzel oldu ama ikinci gittiğim kuaför yanlış boya sürdü ve onu açmak için bir ton açıcı kullandı o yüzden saçım yandı belime gelen saçlarımı omuz hizasında kestirmek zorunda kaldım o yüzden profesyonel bir kuaför şart bir de renk konusunda ten rengine uygun ve kolay akmayan renkler seç derim :)
Biobellinda diye helal markanın saç boyalarından al derim. Pek inanaraktan almamıştım ama gerçekten de saçımdaki kırıkları kapattı ve oldukça canlı gösterdi
En İyi Cevaplar