Flörtüm ile ilk defa buluşacağım. Saçlarım uzun. İlk buluşma saç modelleri nasıl olmalı? Dağınık modeller mi, düz mü dalgalı mı? İlk buluşmada saç nasıl olmalı?ilk buluşma saç modelleri
İlk buluşmada nasıl bir saç modeli tercih edilmeli?
İlk buluşma bizler için çok önemli. Saçlarımız, makyajımız ve kıyafetlerimiz tam olmalı. :) Aklımda ilk buluşma saç modelleri için birkaç fikir var.
İlk buluşmada saç nasıl olmalı? Birbirinden göz alıcı ilk buluşma saç modelleri!
Her kombine uyum sağlayan düz fön
ilk buluşma saç modelleri
Saçlarını fönleyebilirsin. Düz fön ilk buluşma saç modelleri arasında tercih edilen modellerden biri. Her kombine uyum sağlıyor. Saçlarını yıkayıp kuruladıktan sonra düzleştirebilirsin.
Hem doğal hem göz alıcı su dalgası
İlk buluşma saç modelleri olarak su dalgası modelini tercih edebilirsin. Hem doğal duruyor hem de göz alıcı. Saçlarını maşa yaptıktan sonra tarakla dalgaları açabilirsin. Eğer istersen kalın maşa ile saçlarını kıvırabilirsin.
Doğal ve sportif! Yarım topuz
İlk buluşmada gideceğiniz mekana uyum sağlayacaksa, ilk buluşma saç modelleri olarak yarım topuz ya da yarım at kuyruğu saç modellerini tercih edebilirsin. Hem doğal hem de çok spor görünen bir model.
Saçlarda örgüden vazgeçemeyenlere
Saçlarında örgü modelini seviyorsan çok pratik bir saç modeli var. Saçlarını üstten iki parça al ve ör. Örgülerini dola ve birleştir. Birleştirdiğin kısmı tel toka ya da lastik toka ile destekle. Diğer kısımlarını düzleştir ya da kıvır kıvır yap. Hem çok özenilmiş duruyor hem de çok masum. Bence tam ilk buluşmaya uygun.
İlk buluşma saç modelleri olarak toplu saçlardan vazgeçemeyenlere topuz!
Saçlarını toplamak ancak sade görünmek istemiyorsan bandana ile süslemeye ne dersin? Saçlarını topladıktan sonra bandanayı bağla. Bandana yerine büyük tokaları da tercih edebilirsin. İlk buluşma saç modelleri olarak toplu model tercih edecekler için güzel bir seçim olacaktır.
Bence dalgalı yap, ve ortadan ikiye ayırma sakın, bir de yandan küçük örgüler ( örgü mü diyorlar ona bilmiyorum, azeriyim de) falan da yapma. Saçını yandan açık bırakıb ortadan küçük hissesini öre bilirsin mesela))
Her zaman nasılsan hep olduğun gibi kal. Ertesi gün farklı şekilde gördüğünde "bu ne ya" demesin adam. Eğer bunu da diyecekse en başta deyip gitsin isterse.
@Mustafa571yucel Öyle bir karakterim var mı yok mu bilemiyorum. Sadece görüntümun karakterimi golgelemesini istemem. Ne çok bakımsız ne de çok süslü gelmek istemem yani..
Görünüşe önem vermem için boyum 180 olması sarışın mavi gözlü atletik vucutlu almam lazım lakin ben 170 boy 74 kg esmer kara gözlü dişleri dökülmüş bir ayagı topal biriyim nasıl dış görünüşe önem vereceğim
En İyi Cevaplar