En iyisi balık sırtı örülmüş olan model. Çocuksu bir imaj takıyor kadınlara ve direk evlilik akla geliyor. At kuyruklu model ise şehvet katıyor cinsel istek uyandırıyor insanlarda. Kızıl saç iddalı bir giriş katar ve erkeği etki altında bırakır. Ama sivri hatlı küt saçlı kırmızı rujlu dudağının yanında küçük bir benle gelen kadın ilk buluşmaya 9 çocuğuyla gelsin
Hepsi de olur. Örgü de olur, topuz da olur. Ne fark ediyor ki? İlk buluşma diye normalden farklı bir şey mi yapmak lazım. İlk buluşmada topuz değil de örgü olsa saadetiniz mi engellenecek. Elidor'un siteye ödediği para karşılığında reklamı çıksın diye bu soruyo sormuşsunuz gibi geldi bana.
Bu ilk bulusma dedikleri olayi biri bana acabilir mi? Yani sevgili olduktan sonraki bulusmaysa sevgili olana kadar illaki bulusulmustur o yuzden o ilk bulusma degil. Sevgili olmadan onceyse ilk bulusmada sevgilin olup olmayacagin bilemezsin o zaman da bir anlami olmaz. Tam olarak nedir bu olay? Kafamda deli sorular biri beni aydinlatsin 😂
Ben ilk buluşmaya serseri mayın gibi gittim kızın ağzından dalgalar akmaya başladı beni görünce tabi bende kızı görünce akıl baştan gitti eşşeğe döndüm
En İyi Cevaplar