Güzellik & Bakım İlk buluşmada nasıl bir makyaj yapılmalı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben göz kalemi ve köntür yapmayı aşırı seviyorum banada çok yakışıyor sizde gazla makyajlı durumuyum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İlk buluşmada nasıl bir makyaj yapılmalı? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İlk buluşmaya makyaj yapılmadan gidilmesi adamın her türlü istikbaldeki sağlığı için makul bir yatırım olur😂😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence makyajlı gidilir azda olsa özenli durur Yorumla TubasuedaSanlıakva +1 yıl Bence de ilk sefer ful makyajsız gidilir ki adam zemine baştan vakıf olsun sonradan şok geçirmesin garibanım😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok aynıyım hatta doğal daha çok beğeniyorlar ama ben seviyorum makyajı ya Yorumla TubasuedaSanlıakva +1 yıl E o zaman kendini zahmete sokmasana, hem kendin madem makyajsız daha güzelmişin, kendinden mahrum bırakma sevdiceğini😂😂 Yorumla
ismailkya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl çok yapılırsa bu ne boyanmış denir az yapılırsa bakımsızmı :D türkiyedesin her türlü eleştirilirsin :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle doğru ya Yorumla
Saziye18 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Makyaj yapma! Erkeğin seni doğal haliyle sevemeyecekse hiç sevmesin... <3 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben makyajla değişmiyorum aynıyım yani :/ Yorumla BayTombalaOsman +1 yıl Çıplak bayan severik sevme öyle boyalı tavuk Yorumla
r3vlcan Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl hafif olabilir sonra karşıdaki kişiyi tanıyamıyoruz ağır makyaj kızlar itici geliyor nedense 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. Beyin makyajı daha önemli bence. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ya sus be burda yaptığı yoruma bak dibiniz düşüyor böyle kızları görünce ama Yorumla müzisyen1i +1 yıl Yo düşmüyor, her yeri boya, yapmacık. Amacım takılmak olur, olursa. Uzun sürmez ama. Yorumla Soran +1 yıl Her kadın makyaj yapar sen makyaj yapan kadını yollu olarak görüyorsan karakterinden şüphe et Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraflardaki bu kızlar takılmalk kızlar yani eminim önünden geçseler salyaların akar Yorumla müzisyen1i +1 yıl Yapar ama her yeri boya da olmaz yani. Yorumla Soran +1 yıl Kedi ulaşamadığı ciğere işte Yorumla müzisyen1i +1 yıl Belli tartışacak seviyede olmayanların saylalarının aktığı gibi akıyor salyaların. Yorumla müzisyen1i +1 yıl Yorumum cuk oturmuş. Önce beynine makyaj yap sen. Gerisi kolay. Yorumla Soran +1 yıl Makyajla güzel olunduğunu düşünüyorsunuz cidden cirkin kadın makyaj yapsada yine cirkindir makyaj kendini daha güzel hissetmek içinyapılır bunu beyninize sokun Yorumla Soran +1 yıl SiZ erkeklerin öyle bir şansı olmadığı için tabi resmen bizi kıskanıyorsunuz ahahahaj Yorumla müzisyen1i +1 yıl 😅😅 tamam abla sensin Yorumla
Emmigelburaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Makyaja gerek yok kendi halinde gelsin 😇 0 0 Yorumla
arawn_x Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bana e seceneği daha samimi geldi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oda ağır ama Yorumla arawn_x +1 yıl o zaman bir rimel fondoten sür geç Yorumla
Arrow35 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin hepsi makyajı seviyor itiraf edin Yorumla Arrow35 +1 yıl Makyaj cildi yaşlandırır, biri öyle seviyor diye öyle olmak isteyen çok pişman olur ileride 👍 Yorumla Soran +1 yıl Pardon her gün ilk işim makyaj yapmak olmuyor benimde Yorumla
sdfsd31 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl buluşmada makyaj yapılmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla sdfsd31 +1 yıl öpüşme falan olur, bozulur makyajın Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1 ve 3 hariç hepsi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlk buluşmaya makyaj yapılmadan gidilmesi adamın her türlü istikbaldeki sağlığı için makul bir yatırım olur😂😂😂
Bence makyajlı gidilir azda olsa özenli durur
Bence de ilk sefer ful makyajsız gidilir ki adam zemine baştan vakıf olsun sonradan şok geçirmesin garibanım😂😂😂
Yok aynıyım hatta doğal daha çok beğeniyorlar ama ben seviyorum makyajı ya
E o zaman kendini zahmete sokmasana, hem kendin madem makyajsız daha güzelmişin, kendinden mahrum bırakma sevdiceğini😂😂
çok yapılırsa bu ne boyanmış denir az yapılırsa bakımsızmı :D türkiyedesin her türlü eleştirilirsin :d
Kesinlikle doğru ya
Makyaj yapma! Erkeğin seni doğal haliyle sevemeyecekse hiç sevmesin... <3
Ama ben makyajla değişmiyorum aynıyım yani :/
Çıplak bayan severik sevme öyle boyalı tavuk
hafif olabilir sonra karşıdaki kişiyi tanıyamıyoruz ağır makyaj kızlar itici geliyor nedense
Beyin makyajı daha önemli bence.
Ya sus be burda yaptığı yoruma bak dibiniz düşüyor böyle kızları görünce ama
Yo düşmüyor, her yeri boya, yapmacık. Amacım takılmak olur, olursa. Uzun sürmez ama.
Her kadın makyaj yapar sen makyaj yapan kadını yollu olarak görüyorsan karakterinden şüphe et
Fotoğraflardaki bu kızlar takılmalk kızlar yani eminim önünden geçseler salyaların akar
Yapar ama her yeri boya da olmaz yani.
Kedi ulaşamadığı ciğere işte
Belli tartışacak seviyede olmayanların saylalarının aktığı gibi akıyor salyaların.
Yorumum cuk oturmuş. Önce beynine makyaj yap sen. Gerisi kolay.
Makyajla güzel olunduğunu düşünüyorsunuz cidden cirkin kadın makyaj yapsada yine cirkindir makyaj kendini daha güzel hissetmek içinyapılır bunu beyninize sokun
SiZ erkeklerin öyle bir şansı olmadığı için tabi resmen bizi kıskanıyorsunuz ahahahaj
😅😅 tamam abla sensin
Makyaja gerek yok kendi halinde gelsin 😇
2. den yaparsa aşık olmak garanti ☹️
Resindeki gibi abartı olmasın da.
Bana e seceneği daha samimi geldi
Oda ağır ama
o zaman bir rimel fondoten sür geç
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
Erkeklerin hepsi makyajı seviyor itiraf edin
Makyaj cildi yaşlandırır, biri öyle seviyor diye öyle olmak isteyen çok pişman olur ileride 👍
Pardon her gün ilk işim makyaj yapmak olmuyor benimde
buluşmada makyaj yapılmaz
Sebep
öpüşme falan olur, bozulur makyajın
1 ve 3 hariç hepsi
Hafif olmalı
Hafif
sade olmalı