Hafif bir makyaj olmalı
Abartı makyaj olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk buluşmada makyajınızı doğal ve hafif tutmak genellikle en iyisidir. Aşırı abartılı veya ağır makyajdan kaçınmak, doğal güzelliğinizi ön plana çıkararak daha samimi bir izlenim bırakmanıza yardımcı olabilir. İşte ilk buluşma makyajında dikkat etmeniz gereken bazı noktalar:
Doğal Bir Görünüm: Fondöten ve pudra gibi ürünleri az miktarda kullanarak cildinizi düzgünleştirebilirsiniz. Doğal bir ışıltı elde etmek için hafif bir aydınlatıcı kullanmayı düşünebilirsiniz.
Göz Makyajı: Doğal bir göz makyajı tercih edin. Hafif bir far ve maskara ile gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz. Göz kalemi veya eyeliner kullanacaksanız, daha ince ve doğal çizgiler tercih edin.
Dudaklar: Doğal tonlarda bir dudak rengi veya dudak parlatıcısı kullanın. Aşırı parlak veya çok koyu renklerden kaçının.
Kaşlar: Kaşlarınızı düzgünce şekillendirin ancak aşırı dolgun veya belirgin olmamalarına dikkat edin. Doğal bir görünüm için kaş kalemi veya tozunu hafifçe kullanabilirsiniz.
Kalıcılık: Makyajınızın uzun süre dayanmasını sağlamak için hafif bir makyaj sabitleyici sprey kullanabilirsiniz.
Unutmayın, en önemli olan şey, kendinizi rahat hissetmenizdir. Doğal ve kendinizi olduğunuz gibi gösteren bir makyaj, ilk buluşmada daha samimi ve güvenilir bir hava yaratabilir.
Sade olan iyidir be kızın biri kendini boyamışta boyamış yanaklarına kırmızı kırmızı birşeyler yapmış resmin boyanın o kokusu geliyor du sacınıda fönlemiş yakmışmı artık yanık kokusu ve boya kokusu iğrencti makyajına sıcam ne gerek var
Cevap
16Cevap
sade..
Bence hafif ve doğal bir makyaj olmalı daha çok gözlere yoğunluk veren bir makyaj yapılabilir.
Hafif ya da sıfır olmalı bence. Önce bir gerçek yüzümüzle görüşelim beğenirse sahte yüze geçeriz jdjdmxmdmdmdmd
makyaj olmasa da olur beee, ben pijamalarla , makyjsiz , dağınık bir topuzla gidiyorum genelde ama LAKDWPSLWPQLWŞ
İstediğin gibi makyaj yap ne takıyorsun ayol
Abartısız hafif bir makyaj tercih edilmeli o ilk buluşma evliliğe dönüşebileceğini düşünerek 😬😅
Karsi cins bakip asiir suslenmis diyip kendini fazla degerli hissetmesin
Abi karşındaki kişi bi gerçek yüzünü görsün abartı makyaj yaparsan olmaz ki şahsen ben erkek olsam istemem ama seven her haliyle sever tabii ki fakat saçma olur
Kendi gelsin yeterli kim takar makyajı pardon ama
Hafif olmalı.
Aynen öyle
Her zaman hafif makyaj tercihim
Benimde öyle
Elini yüzünü çalkala kurula yetmedimi bide kolanya ahahahaha yeterli
hafif sade olmali
Evett
kendiinii nasıl güzel hissediyorsan öyle olmalıı💓
@llbarbielll gözlerin
hafif makyaj bence soft
Rimel ve ruj yeterli bence
Hiç mi olmasın yani🤨
🤨👍💋🤨
Az yapılmalı maske takmaya gerek yok 😂
Hafif bir makyaj olmalı
Hafif bir makyaj olmalı
Normal tenini açan ama bozmayan olmalı
Hafif..😏
Hafif makyaj , tanınır vaziyette🤣
Bence hafif ya da doğal güzellik yeter
Hafif bir makyaj olmalı
Makyajsız gittim bı kere
Gözler belirgin genel anlamda doğal ve sade..
Hafif bir makyaj gayet uygun olur
Katılıyorum
Hafif olsun
Evet hafif iyidir
hafif makyaj olmali
Abartı
Sade olsun
Hafif iyidir
Sıfır
Hafif
daha hafif olmsli ya
Sade olmalı