Güzellik & Bakım İlk buluşmada makyaj yapılmalı mı? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yapılmalı Yapılmamalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İlk buluşmada makyaj yapılmalı mı? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Hayır ben doğal tercih ederim karşımda ki kadında 1 0 Yorumla
Riogrande Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl En doğal hali en güzel hali mihrimahım balım sultanım gelişin ay ve güneşi kıskandırıyor ruhun ve gönlün hepsinden daha güzel 🩷 1 0 Yorumla
Meraklıveponçik Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence yapma seni olduğun gibi sevip sevmediğini anlamış olursun. 1 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Çok hafiften yaparım ben. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet hafif bir makyaj olabilir Yorumla
anlamlandirmali Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Bence gerek yok. Erkek makyaj yapmıyorsa bence kızların da yapması anlamsız. Bakımlı olmak farklı şeyler 1 0 Yorumla
Jülidee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Yapılmalı ama abartmadan 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yapılmalı ama hafif bir makyaj olmalı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. isteyen yapabilir 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Evet şık olmalıym 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. İvit, yapılmalı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ben doğal tercih ederim karşımda ki kadında
En doğal hali en güzel hali mihrimahım balım sultanım gelişin ay ve güneşi kıskandırıyor ruhun ve gönlün hepsinden daha güzel 🩷
Bence yapma seni olduğun gibi sevip sevmediğini anlamış olursun.
Ne kadar güzelmişsin
Çok hafiften yaparım ben.
Evet hafif bir makyaj olabilir
Bence gerek yok. Erkek makyaj yapmıyorsa bence kızların da yapması anlamsız. Bakımlı olmak farklı şeyler
Yapılmalı ama abartmadan
Aynen
yapılmalı ama hafif bir makyaj olmalı
Hafif bir şeyler lazım
isteyen yapabilir
Evet şık olmalıym
İvit, yapılmalı.