Makyajlı gildilmeli
Makyajsız gidilmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Makyajsız gidilmeli. çünkü erkekler badanalı kızlardan çok özgüvenli olanları tercih ederler. Sonra erkekler sevgilileri gerçekte nasıl gözüküyor bilmiyorlar :)
BEn sevgilimle ilk randevuma rimel bile sürmeden gittim.
Tabii özgüven meselesi herkesin harcı değil bu
Bence en güzeli doğal olmak, eğer illa ki makyaj yapılacaksa bari çok az yapılsın. Erkek neyle karşı karşıya kalacak önceden bilsin, sonra Show Haber'de ki gibi düğünden sonraki gece yeni nikahladığı karısını hırsız sanan adam karısına tanzimat davası açtı olayı sizin de başınıza gelmesin, aman ha!
Yakışan abartılı olmayan ve kişiliği etkilemeyen bir makyaj hatta hiç makyaj..Çünkü ilk net görüntü her şey demektir.
En dogalindan
Cevap
52Cevap
Makyajsız veya hafif makyajlı.
Makyajlıdan kastın boya badana yapar gibiyse tabii ki hayır. Her şeyin ölçülüsü güzel bence.. Hatta özellikle koyu ya da dikkat çeken renkte bir ruju değil ilk buluşmada hiç sürmemeli diye düşünüyorum. Çünkü insanın sohbet ederken göz teması kurması samimiyet göstergesidir. Sen aşırı makyaj yaparsan bu samimiyeti kaybedersin.
Makyajlı gidilmeli çünkü bu siz çirkin olduğunuz için değil karşı tarafa saygı duyduğunuzu ve özen gösterdiğinizi gösterir
Hafif makyaj yapılmalı, çok fazla abartmadan, doğol bir makyaj daha güzel olur.
Makyajsız tabikiii hazırlanmadığı için kızmam bile. Sadece basit şeyler nemlendirici oje gibi kaş bakım vs
Ben makyaj yaparım ama ilk buluşma olduğu için ya da beğensin diye değil ben genelde hep yaparım, seviyorum
Makyajsız gidersen daha iyi olur. Nasıl olsa gün gelecek yüzünü yıka da gerçek yüzünü görelim diyecek.
Doğal olacaksın. İlk gün için fazla iddiealı ve gereksiz olur.
Ben makyajsız giderim, beni beğenen böyle beğensin.
Makyaj seven kızsa makyaj yapmalı. Makyajı sevmiyor veya yapmıyorsa, makyajsız gidebilir.
Makyajsız doğal hal ile. Gerçekten karşındaki kişi senin nasıl biri olduğunu görmeli.
Nasıl olsa makyaj akacak, saçlar bozulacak, rimel yanaklardan süzülecek, ruj ağzının içine kadar girecek, parfüm kokusu ter kokusuna karışacak.. Şimdi sen söyle makyajlı mı makyajsız mı? Sen nasıl seversin?
Bence abartı makyaj olmadan doğal olsun
Yani ben doğal gelinmesinden yanayım. Yalnız makyajlı gelirse de, niye geldin demem :)
Her türlü gidilir fark etmez ama ilk izlenimi güzel vermek için hafif makyaj çok iyi olur bence
Ben nasıl makyajsız geliyorsam, o da makyajsız gelmeli
hafif makyajla kesinlikle gidilebilir sonuçta azda olsa soft bir makyaj bile karşı tarafın kendini önemli hissettirebilmesini sağlayabilir
Bu kıvam harika tebrikler 👏
Ben çok makyaj yapmadım hiçbir zaman yüzüme hiç yapmadım çünkü hassas, ruj ve eyeliner çekmem yeterli oluyor.
Doğal makyaj yapılabilir. Kim kendini nasıl rahat hiss ediyorsa öyle gidebilir. İster makyajlı , ister makyajsız.
Makyajsz gidilmeli ki gerçek yüzünuz görünsün sonra burada ağlamaya başlıyonz sevgilim beni makyajsız gördü terk etti diye
Makyajlı seçeneğini işaretledim ama bence bakımlı olunması yeterli. New kadar da olsa ilk izlenim önemli 🙄
Makyajsız bence sonra tongaya gelmiyelim makyajsız görelim Bi önce 🙂
Makyajsız ilk olduğu için herkes tam doğallığını ortaya koymalı.
Hafif abartılmamış makyaj daha doğru olur düşüncesindeyim
Çok abarmadan hafif sade bir makyajla gelmesini tercih ederdim
Makyajsız ve kendine özen göstermeden gidilse facia olur düşünemiyorum :D
Herzaman makyajsız olmak gerek. yoksa 30 Taşdan sonra suratına bakılmaz hale gelirsin
Yoğun olmayan hafif bir makyaj olmalı
Makyajsız gitmek güven verir.
tabiki evet telli duvaklı :-)
Makyajli ama bo. unu cikartmadan
Hafif bir makyaj iyidir.
Az ve doğal makyaj yapardım sanırım 🙃
gözüne girmek lazım tabi ki.
Cok sade makyaj olabilir
Hafif makyaj la gidilmeli
Minimum seviyede makyaj olmalı illa olacaksa.
Nasıl isterse
Çook sade bir makyaj ile
çok hafif makyaj yapılabilir abartıya kaçmadan
En doğal halinizle görünün.
Bence gerçek yüzleriyle gitmeliler
Merhaba. Bence doğal makyaj olmalı. Abartı makyaj herkesi korkutur.
hafif makyaj tercihim.
Makyajsız doğal olsun isterim
Biraz bakımlı olmak şazım kezban gibi gidilmez
Dogal git kandirmayin insanlari😄
Makyajsız, doğal halimi görsün ilk.
Doğal olmasını severim
Güzellik doğal olandır erkeği aşık eder 🙂
Doğal olarak gidilmeli.
Normal gidilmeli makyajsız
Doğal
Kadınlara naturel makyajlar çok yakışıyor.
Nasıl iyi hissediliyorsa
Abartısız bir makyaj olabilir sade abartışı değil
Çok hafif doğal bir makyaj yapılmasından yanayım
En fazla rimel ve dudak parlatıcı sürerim
Karşıdakine güzel görünmek güzeldir.
Müşteri ye göre karar verr kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?