İlk buluşmaya giderken makyaj yapılmalı mı?

Yapılmalı diye düşünüyorum yani kişi kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle gitmeli. Günlük hayatında sürekli olarak makyaj yapan biriyse zaten o gün de makyaj yapmaması beklenemez bence :D Çok abartmadan, hafif bir günlük makyaj yapılabilir. Bu kişiye öz güven verir diye düşünüyorum, kendini daha rahat hisseder :D
Cevap
10Cevap
hafif bir şeyler yapılabilir ama abartılmamalı.
Ben kimse için makyaj yapmam kendimi daha iyi hissettiğim için yaparım. Ilk buluşma son buluşma diye bir ayrımım yoktur. Istediğim yere giderken istediğim makyajı yapabilirim 😏 Doğallıktan hoşlanan vatandaş ona göre seçimler yaparsa daha rahat eder ve rahatsız olmaz. :)
Bence sadece ilk buluşma değil, her zaman doğal makyaj yapılmalı. Öyle makyaj yapanlar varki yeniden göz yartıyorlar. Burnun kenarlarına gölgelerle burnu küçük gösteriyorlar. Makyaj bittiğinde bambaşka biri çıkıyor ortaya. Her zaman doğal olmak iyidir. Yeni bir insan yaratmaya gerek yok.
Isteyen yapabilir ama ben tercih etmiyorum gunluk nasilsam oyle gidiyorum. Abartsam adam bir sure sonra soka girer
Podyuma çıkmıo kımse kime neyi kanıtlamak gerek ki
Botoks yaptiro millet
Kendine güven problemi aşıri dozda alınıp yayıliyor.
Çok hafif yapılabilir. Solgun bi yüz varsa canlandırmak için onun aksine çok abartılık palyaço gibi olunmaması gerekir.
Günlük hafif bir makyaj yeterli. Düğüne gider gibi yapmamalı makyajı. Sonra nitelikli dolandırıcılığa girebilir bu yaptığı 😄
Normal hali nasılsa öyle yapılmalı elbette. Düğüne gider gibi ağır makyaja da gerek yok, hiç makyaj yapmamaya da...
Hafif günlük makyaj olabilir abartı makyaj saçma bence
Hayır bence doğal gelmeli makyaj bence bi kadının maskesidir
Bence abartmayacak düzeyde yapılmalı. Lakin hiç yapılmaması bence daha iyi.
Farketmez bana her türlü giderdim önceliğim özenli ve bakımlı olmak
Yapılmalı bence abartıya kaçmadan. Kadında makyajı seviyorum ben.
Ben her gün yaptığım için buluşma için yapayım mi düşüncesi olmaz.
Abartmadan.
Gidip porselen yapıp adam normal görünce şok geçirmesin sonra 😏
insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı.
Aşırı yapmayıp doğal olsalar daha çok ısınırım ben valla
Ya zaten no makeup makeup yaparım makyaj yaptığımı bile farketmez
Doğal halimizle gidilmeli bence ha illa makyaj yapacaksakta o kadar abartılı olmamalı.
İlk buluşmada gördüğüm kadınla sevgili olduğum kadın aynı kadın değil her şey ill buluşmaya özel
En İyi Cevap