AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Söylerim ne olacak da
Bence normal bir soru bu kadar dindarsanız erkeklerle konuşmayın derim sonuçta açık foto vb. şeyler istememiş
Harbiden he...
@skwifj komik bence ne var soruda
Dedigine katiliyorum yani soru zaten sacma sapan :D
@skwifj evet eöşdiwisçsw
Bir çıkgınlık yapıp söyleyebilirsin mesela
Bi çılgınlık yapıp söylemesem de olur
Ok
Sizi ilgilendirmiyor derim
Kaşından da mı bilemedi
Herkesin kaşıyla saçı aynı değil.
Söyle işte ne olacak sanki donunun rengini sormuş sjdhjsh
Sevgilime sordugumda söylemedi bende yatakta ona ağlata ağlata çıkarttırdım ve kendim gördüm 🤣😂
Söylerim çok normal merak etmesi
Kaşına bakıp anlar zaten
Oha ne çok cevap varrr
Söylerim merak etmiştir
Merak etmediğin biriyle görüş derim.
Ne biliyim neden merak etmiş 😅
Söylerim. Bence bir sorun yok.
Ne var bunda bu kadar yadırganacak söyle gitsin
Çok saçma soru aq saçını boyatanlar var
söyleyin ne olacak yav
Evet beni de değiştirir Saçım normal siyah
Söyle o kadar da değil
Söylemem ısrar ederse engellerim
Söylerdim sonucunda görmüyor
Söylerim sonuçta görmüyor ya
Söyle ama göstermen iyi değil.
Sorabilir ne var bunda
Ne var ki bu soruda 🤔
Kapalı kadına saç rengi sorulur neden sorulmasın
Eeee söyle ne olacak ki?
+evlenince görürsün 😂😂
Sôylerim nevarki bunda
Rengini söylerim
Cevap vermek çok normal olmalı.
Saçını göster dememiş rengi ne demiş ne var bunda?
Bu ne mallık yaw
e söylersin ne renkse
İlerde goruru ben kapalı birine bunu sormam
Kanserim de sen
Evleninxe öğrwnirsin derdim kapalı biri olsaydım
Niye rengini söyleyince açılıyor musun
Meraktan sormuştur die düşünürüm
Düzgün biri değil demek
aman söyleme :D :D
Ciddiyet veya isteme falan yoksa söylenmez...
Normal yani sorabilir
Bunu sormasınds ne var sorabilir tabii
Merakını gideririm
Agzının üstüne bitene tokatı vurrum
Kızmam lazım mümkünse uzaklaşman
Söylemekte ne sakınca olabilir ki
Saçımın rengini söylerim
imam nikahı kıyardım
Direk saçlarımı sıfıra vurdum derdim
Yani rengini söylemekten ne olabilir
Böyle fantezilerim olmaz
Neyse ki kapalı değilim 😂
Gizlediğimi niye söyleyeyim derdim
Söyle ne olacak sanki.
Bilemedim şimdi ama biomeye hakkım yok mu?
Sorulmaz mı? Saç rengi söylemek de mi günah?
Kapalılardan nefret ediyorum
Kevas e
Si e sevmek zorunda mıyım su akilsizlari acip bi kuranin turkcesini okusalar bosu bosuna kafalarina o bez parcasini doladiklarini anlayacaklar da nerdeee acip imi satir okumak kim bunlar kim din diye bisey yok ahzap 50 - 60 arasini okuyan bile anlar bunu hepsini okumazsa da
Derdin İslam'la belli sen çıplak dolaninca kimse sana bir şey demiyorsa sende ona karsismazsin sözde demokrasi demokrasi diyenler en büyük yobazlıgi yapıyor. Sc biraz sen oku da şu yobazliktsn kurtul
Ben yobaz falan degilim bunlar ulkenin gelismesinin ve aydinlanmasinin onundeki en buyuk engel oldugu icin karsiyim bunlara hala mitolojilere inanip kendilerini cok degerli kiymetli gorup saklamaya calisiyolar er gec anlayacaksiniz din diye bir sey olmadigini derdim islamla falan da degil direkt din olgusu acip iki satir okumamislar anlamaya calismamislar analari babalari boyle gunah boyle sevam demis aaa tamam demisler sen de ayni o sekildesin ve size zerre saygim uok cunku benim hayatim dini arastirmakla gecti
Okumuş biri kesinlikle bunları dert etmez ve insana saygı gösterir. Kimse kimsenin konuşmasına giyinine rengine vs karismanali. Takı en gelişmiş medeniyetler din uzerine kurulmuştur bunu bir aratirin. Bana tek bir atais hiç bir inanaca sahip olmayan ve başarılı olan bir toplum ve devlet gösterin
Çin var kuzey kore var ayrica ataist ne ahahaha ateist demeyi öğrenin önce bu giyim tarzı ülkeyi geri götürüyorsa karışırım
Çin de Kuzey Kore'de İnaç yok mu :)
Resmi olarak ateisttir
Hay Allahım ciddi olamazsın senin tezin burada çürümüştur. Boş yere kitap okuma anlayarak okumani tavsiye ederim
Ey iman edenler! Size izin verilmedikçe Peygamberin evlerine girip de yemeğin hazırlanmasını beklemeyin; fakat yemeye çağırıldığınızda girin; yemeğinizi yiyince de hemen dağılın, söze dalıp oturmayın. Bu davranışınız peygamberi rahatsız ediyor, size söylemeye çekiniyor, oysa Allah hak olanı açıklamaktan çekinmez.
Ne kadar kutsal ayetleriniz var yaa sen evreni yarat bi nizam kur sonra zirt pirt peygamberin evine gitmeyin ula diye ayet gonder 😂😂😂 insan elinden ciktigini daha nasil haykirabilir bu kitap musluman?
Dusunsene arapcasiyla siir gibi hisli hisli okuduklari sizin de zirlaya zirlaya dinlediginiz ayet bu 😂😂
Peygamberin evine ikide bir gitmeyin uhuuuu amin rabbim
Zeydin esiyle evlenebilirsin muslumanlara bi sakincasi olmadigini gostermek icin hadi evlen ühühü allahim ne buyuksun
Ayse peygamberi aldatmadı yahuu gece cisi gelmisti onun icin gitti iftira attilar amiiiinnnn
Bir alımı 1 delille ikna edebilirsin ama bir cahile bin delik sunsan ikna olmaz sana değmez yani ilerde oyna
He canim hee cevap ver yiyosa 😂 eminim daha yeni gordun bu ayeti degil mi hic haberin bile yoktu cunku bu kitap neyin nesiymis diye eline alip bi okumadin sagdan soldan sana bu dogrudur dediler ve sen de tamam dedin simdi bu kitaba gire kafasina bez parcasi dolayip etrafta kumas yigini gibi dolanan ke z o lara ben niye saygi duyayim alayiniz ker izsiniz
Ayetin devamını da yazsaydın😂😂 oradan kopyalayıp yapıştır yapmak kolay bu ayette anlatılmak istenen şey Peygamber’in Zeyneb ile evlendiği günün akşamında verdiği düğün yemeği ile ilgilidir. Yemek yendikten sonra davetliler kendi aralarında sohbete dalmışlar, yeni evlileri bir türlü baş başa bırakmamışlardı. Hz. Peygamber birkaç kere dışarı çıkıp girerek rahatsız olduğunu bildirmek istediyse de fayda vermedi, bilhassa sona kalan üç kişi oldukça geç vakitte kalkıp gitti, Resûlullah tam yatak odasına girmek üzere idi ki bu âyet vahyedildi… ayrıca kapalı olmam sana bu kadar dert olması beni aşırı mutlu ediyor haberin olsun oh ne güzel nefret edecek kadar dert olmuşuz ahshbednxjdjmemekdjd
O sicmis sen de sivamissin 😂😂 eee ne anladik Zeyneple evliliginden ve gerdege bi turlu girememesinden bize ne? Kuran seks kitabidir tezini daha da dogruladin su an cidden bak o kafadaki bezden beyninize oksijen gitmiyo sizin ve burada demek istedigim peygamberin kisisel hayatiyla onun isine gelecek bir ayetin orada ne isi var bu mu kutsiyet bu mu bana yol gosterecek olan ogut ahahahs 😂😂 aldım kabul ettim tamam peygamber gerdege girebilsin diye evine cagrilmadan gitmem bunu da okuyup amenna ve saddakna derim ahahaha nasil da EVRENSEL nasil da KUTSAL g eri zekali seni ahahaha 😂😂 cok komiksiniz
Ayete bak ayete bi gidin evinize de adam halvet olsun diyor hee beyninize s icayim sizin lan acin su mezopotamya mitolojilerini okuyun da islamin nerden turedigini anlayin ya cahilleri evrile evrile bugunlere gelmis cok tanrılı dinlerin koklerine inaniyosunuz firtina tanrisi olmus mikail ölüm tanrısı olmus azrail yer alti tanrısı olmus seytan ama kime ne anlatiyon iki satir okumaktan aciz ama hayatini okumadığı anlamadigi bu ne bicim ayet ya demedigi bi kitaba göre yasiyor onunla da gurur duyuyor gotumle guluyorum sana
Kurân’ın geçmiş e gelecek gaybi olaylardan bize haber veriyor. İnsanlık ilimde hangi seviyeye ulaşırsa ulaşsın bu gaybi olaylardan haber vermesi mümkün değil. Özellikle de teknolojinin ilerlediği şu günümüzde… Birçok şey son model cihazlarla ancak çok uzun tecrübelerden sonra keşfedilebilmiş. Allah Azze ve Celle ve Rasûlü (sav) ise bizlere bunları yaklaşık on beş asır önce haber vermiştir. Tıpkı anne karnındaki ceninin gelişimi, denizlerin durumu ve diğer meseleler gibi. Kâfir kimselerden bazıları bunun ancak Allah katından olduğunu ikrar etmektedir…Mesela anne karnındaki cenini ele alalım. Bundan sadece atmış sene öncesinde araştırmacılar, insanın bir anda meydana gelmediğini, çeşitli devrelerden, merhalelerden ve şekillerden geçtiğini bulmuşlardır. Kurân’ın haber verdiği bu gerçeğe insanlık sadece bunda atmış yıl öncesinde bu ilme ulaşabilmişlerdir.
Şeyh Zindani şöyle anlatıyor:
“Bir keresinde Amerika’nın en büyük bilginlerinden biri ile karşılaştım. İsmi Profesör Marşal Cansın. Ona dedik ki: Kurân’da insanın çeşitli merhalelerde yaratıldığı zikredilmiştir.
Bizim bu sözümüzü duyduğunda oturduğu yerden ayağa kalktı ve şaşırmış bir şekilde: Merhaleler halinde mi? dedi. Biz de ona dedik ki: Bu miladi yedinci yüzyılda idi. Kurân İnsan çeşitli merhalelerde yaratılmıştır demektedir. Profesör: Bu mümkün değil… Mümkün değil… dedi. Biz de ona dedik ki: Neden böyle düşünüyorsun? Kurân diyor ki: Sizi analarınızın karınlarında, bir yaratmadan sonra bir diğer yaratmaya geçerek üç karanlık safhada yaratır. (Zumer: 6) Yine şöyle buyurur Allah Azze ve Celle: “Neden Allah’ın azametinden korkmuyorsunuz? Hâlbuki O sizi çeşitli merhalelerde yaratmıştır.” (Nuh: 13-14)
Bunun üzerine Profesör sandalyenin üzerine oturdu. Bir müddet düşündükten sonra şöyle dedi: “Bunun cevabını verebilirim. Bunun üç ihtimali var. Birincisi: Muhammed’in yanında çok büyük mikroskoplar vardı. Bu tür şeyler üzerinde çalıştı ve insanların bilmedikleri şeyleri öğrenerek bu sözü söyledi. İkincisi: Bu, tesadüf eseri, rast gele oldu. Bu da tesadüfen geldi. Üçüncüsü: Muhammed, Allah’ın gönderdiği bir peygamberdir.
Bizler dedik ki: Birinci sözünü ele alalım: O’nun elinde mikroskop ve aletler vardı sözüne gelince. Sen biliyorsun ki mikroskobun merceklere ihtiyacı vardır. Onunda camlara ve fenni bir yeteneğe ve bazı aletlere ihtiyacı vardır. Bu malumatların bazısı elektronik mikroskoplarla gelir ki onun da elektriğe ihtiyacı vardır. Elektriğinde ilme ihtiyacı vardır. Bu ilimler ise ancak bir önceki yüzyılda ortaya çıkmıştır. Bu tür ilimlerin bir anda ortaya çıkması mümkün değildir. Mutlaka bir önceki yüzyılın bununla uğraşması gerekir ki bu ilimler bir sonraki yüzyıla intikal etsin ve bu şekilde devam eder. Ancak bunun tek olması, ne ondan önce, ne ondan sonra, ne yaşadığı topraklarda, ne Romanlar gibi civar ülkelerde olmaması, ne de Farisiler ve Arapların bu cihazlardan habersiz olmaları, bu cihazların sadece O’nda olup kendisinden sonra kimseye vermemesi makul olmayan bir sözdür.
Biz sözümüze şöyle devam ettik: Senin bu tesadüf eseridir, sözüne gelince… Şayet biz desek ki: Kurân bu hakikati sadece bir âyette zikretmedi. Bilakis bu hakikati birçok âyette zikretmiştir. Bunu icmali olarak bir ve birkaç âyette zikretmedi. Bilakis her merhaleyi açıklayarak: Birinci merhalede şu meydana gelir, ikinci merhalede şu şu meydana gelir, üçüncü merhalede… demiştir. Bu hiç tesadüf olabilir mi?
Biz ona bütün merhaleleri ve her merhalede ne olduğunu geniş bir şekilde açıkladığımız zaman o bize: Tesadüf sözü yanlıştı. Bu maksatlı bir ilimdir, dedi. Bunun üzerine bizler: O zaman bunun açıklaması nedir? diye sorduk. Profesör bize şöyle dedi: Bunun yukardan (Allah’tan) bir vahiy olduğundan başka bir açıklaması yoktur.”
Kurân’ın denizlerden haber verdiği bazı meseleler, ancak çok geç zamanlarda ortaya çıkabilmiştir. Onlardan birçoğu da hala bilinmemektedir. Mesela bu hakikate, yüzlerce deniz istasyonu kurulmasından sonra ulaşılabilinmiştir. Bu sözü söyleyen Profesör Şiraydır. Kendisi Batı Almanya’da en büyük deniz bilginlerinden birisidir. O şöyle diyordu: “İlim ilerledikçe muhakkak dinin gerilemesi gerekir.” Fakat o, Kurân’ın âyetlerinin manasını işitince şöyle dedi: “Bunun bir insan sözü olması mümkün değil.”
Yahutta (küfredenlerin amelleri), üzeri dalgalarla örtülmüş engin denizdeki karanlıklar gibidir; öyle ki, onun da üzerinde bir dalga daha, sonra bulut ve karanlıklar. Hepsi birbiri üzerinde.. Birisi elini çıkarsa, onu hemen hemen hiç göremez. (İşte böyle bir durumda) Allah’ın nûr vermediği kimsenin hiçbir nuru yoktur. (Nur: 40)
Daha önce insan, birtakım aletler kullanmaksızın yirmi metreden daha aşağıya dalış yapamıyordu. Ancak bizler şu anda yeni aletlerle denize dalış yapabiliyoruz. Bu dalışımızda iki yüz metre derinlikte zifiri karanlıkla karşılaşıyoruz. Âyeti Kerime’de Allah Azze ve Celle’nin: Engin denizler buyurduğu gibi. Allah Azze ve Celle’nin Karanlıklar üstünde karanlıklar âyeti sayesinde denizin birçok yerini keşfettik. Bilinmektedir ki gökkuşağının yedi rengi vardır. Kırmızı, sarı, mavi, yeşil, portakal rengi ve diğer renkler. Bizler denizin derinliklerine daldıkça bir bir bu renkler kaybolmaktadır. Her bir rengin kaybolması başka bir karanlığı getiriyor. Renklerden ilk önce kırmızı gözden kayboluyor. Sonra portakal rengi, sonra da sarı…Renkler içerisinde en son mavi, denizin iki yüz metre derinliğinde kayboluyor. Her renk kaybolduğunda karanlıktan bir parça veriyor; en sonunda da tamamen bir karanlığa ulaşıyor. Allah Azze ve Celle’nin: Dalga üzerinde dalga sözüne gelince,
ilmi olarak ispat edilmiştir ki, denizin derin cüzü ile üst cüzü arasını ayıran bir ayırıcı var. Bu ayırıcı, dalgalarla dolu. Sanki orada denizden derin karanlıkların sınırında dalgalar var. Bizler ise bunları göremiyoruz. Denizin yüzeyindeki dalgaları ise bizler görebiliyoruz. Sanki dalgaların üstünde dalgalar varmış gibi… Bu ilmi hakikat ispat edilmiştir. Bunun içindir ki, Profesör Durcavara bu Kurânî âyetler hakkında şöyle demiştir: Bunun beşeri bir ilim olması mümkün değildir.
Kurân’da, Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellemi azarlayan bazı âyetler gelmiştir. Allah Azze ve Celle’nin Peygamberi sallallahu aleyhi ve sellemi uyardığı bazı şeyleri zikretmiştir. Onlardan bazıları da Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellemi sıkıntıya sokan şeylerdir. Şayet bu Kurân, Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellemin katından olsaydı bu tür haberleri zikretmezdi. Şayet Kurân’dan bir şey gizleyecek olsaydı, kendisini azarlayan ve kendisi için yapmaması daha evla olan bazı uyarılarda bulunan âyetleri gizlerdi. Tıpkı Allah Azze ve Celle’nin Peygamberi sallallahu aleyhi ve selleme şu âyette buyurduğu gibi
Allah’ın açıklayacağı şeyi içinde gizliyor ve insanlardan korkuyordun. Oysa Allah, kendisinden korkmana daha lâyıktır. (Ahzâb: 37)
Bundan sonra akıl sahibi birisi için Kurân’ın, Allah’ın kelâmı olduğuna ve Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellemin kendisine vahyedileni tam olarak, eksiksiz bir şekilde tebliğ ettiğine dair bir şüphesi kalır mı?
Sonra biz o şahsa deriz ki: Kurân’ın doğru bir şekilde tercüme edilmiş tercümesini oku ve aklını bu hüküm ve kanunlarla çalıştırıp onları düşün. Hiç şüphe yok ki ayırt etme gücüne sahip akıllı birisi, Allah’ın kelamı ile yeryüzündeki hangi şahsın olursa olsun onun kelamı arasındaki farkı mülahaza eder.
Götümle gülüyorum demişsin de götümle gülen sen değil benim ahshendhcjdjke kapalılardan nefret etmen bile seni kudurttuğumuz anlamına geliyor. Oysa ki senin dediklerine ben sadece gülüyorum ama sen kuduruyorsun, her ezan okunduğunda hırsından gebermeye devam et, kapalıları görünce de inim inim inle auhxneekdkdmekrkrl
Yazdigin hic bir seyi okumadim cunku benim hayatim dini arastirmakla gecti sayin ke zo bu yazdıklarını ben bin kez okumusumdur zaten destan gibi yazdigin seylerle benim verdigim cevabin alakasi nedir bana bunu acikla aciklayacaksan neden peygamberin seks ayetleriyle dolu kuran adam pozisyon bile belirlemis labln ahahahahs aklini kullanacak bir insan olsaydin oturur bi dusunurdun lan ya derdin ben turkiyedr dogdugum icin muslumanim bilge kul kadir han arap baskisina dayanamadigi icin muslumanim peki bu din nedir diye bi dusunurdun aciz yaratik ben sana anlatayim peygamber dedigin adam ticaretle ugrasiyor ve her turden insanla muhattap oluyor hepsinin de mitolojilerini toplayip din diye ortaya dusuyor otur sumer metinlerini bi oku bakalim nuh tufani baska bir adamin ismiyle var orada bire bir hem de inkalar öldükten sonra sac kilindan bi kopruden gececeklerine inaniyorlar ac oku lan adem havva dedigin sey samanizm kokenli ay-atam ay-va hikayesidir ve yilan tarafindan kandirilip tanri dagindan indirilir kovulurlar butun mezopotamya mitolojileri evrile evrile once tevrata sonra islama girmis ama senin gibi sadece tek yanli okuyan bir cahil bir akilsiz aklini haciya hocaya belese satmis bir kezbullah bunu görebilir mi hic sanmam
seks ayetlerini ölünün arkasindan okur hatim indirirsiniz siz cunku malsiniz hic dusunmez ki ben niye Araplara para kazandirip seytan diye bir sembole tas atinca gunahlarimdan ariniyorum diye hic dusunmezsin aldim kabul ettim okkk Arapların elinde oyuncaksin ruhun duymuyor o kafaya sardigin bez de musevilik zamaninda * kendilerini belki etmek icin doladığı seydi ac tevrati oku gorursun ahahahaha 😂😂 kime ne anlatiyon ki adam arap toplumunun les halini duzeltmek icin bir devrim yapmis bunun icin de mitolojileri karma yapmis din diye satmis kendine de pay cikarmis ayet diye yazmis siz de aglaya aglaya okuyumln beyinsizler lan o kuranda mucize diye yazanlarin hepsi mitoloji miraca yukselme dedigin olay zerdustluk dininin mitolijisi namaz dedigin zerdustlukten gecme AC OKU LAN ama tutar der ki eski kavimlere de peygamber geldi o yuzden nuh tufani da cok tanrili dinlerdr var dersin simdi kafa bu kadar calisiyo peki bunlar neden insan kurban ediyo demezsin beyin yok ki saman yigini 😂😂😂😂
Eski cok tanrılı dinlerde bas tanrinin ejderha ile savasi olmus sana allah seytan savasi sen kuduruyoruz zannet dur tabiki tiksinirim sizden bu ulkeyi yarin bir gun filistine cevirecekler arap seviciliginden siz de alkis tutuyorsunuz ayrica o kafaya sardigin seyle COK KOMİK GORUNUYORSUNUZ ahahahah kil erkekleri niye tahrik ediyor diye dusunmek yok kil dedigin sey erkekte de var kadinda tahrik olur demek yok neden anca cinsellik uzerine din kurulmus demek yok ana baba ne anlattiysa kabul et otur ger zo su saksiyi calistir biraz calistir gerci calismak gibi bir islegi olsa bu zamana kadar din ile ilgili en az bir soru sorardin 😂😂
Ac oku kulturlen bira cahili cuhela her seyi hece hece kayit altinda tutan misirlilar neden Kızıldenizde yok olan bir ordudan bahsetmiyor dunyayla iletisimin kisitli oldugu bir dönemde uydurulmus oldugu icin olmasin sakin? Peki sen neden sozde Tanrı'nın gökten indirdiği anayasayi bes vakit domalarak tek kelime anlamadan ona bir daha bir daha okuyorsun neden? Cevap vereceksen bunlara ver bana bin kez okuduğum seyleri anlatma git once bi eski mitolojileri sumerleri oku az kulturlen sonra gel disime gore degilsin
Bu arada ilk yazdigina cevaben kuran insanin bel kemiğinden cikan bir sıvıdan yaratildigini soyler yani sperm 😂😂 ama herkes spermin testislerden olustugu bilir ve bilim de bunu gosterir nolduu
Aman söyleme sakın cehennemde yanarsın 😅