Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne var bunda merak etmiş sormus derim hatta cesur bi hareket. kendine güvenne biri olmalı der mutlu olurum. olurdum yani kız olsam:D biraz yoklarım inceden kızarım ki nasıl tepki verecek eger kıvırabilirse waw derim. hayran kalırım erkeğe. hatta gönlüm de kayar:D akıllı erkeklerden hoslanan bi kızsam. ya ne düşündürüyon bana ya :D
06 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılRengini söylerim yani gözlerin ne renk sorusu ile eş değer. Ama eğer saçık kısa mı uzun mu derse sıkıntılı o adam hele hele saç kesim şekline girerse direkt engelle sapık o 😀
01 Yorumla- +1 yıl
olur mu bu ucubeler saçı dikilecek diye korkarlar değersiz yaratik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabikide bir erkek soylerse asla soylemem.. Neden soyliyeyim ki?
Ozaman basortuyu takmasam daha iyi! bosuna niye takiyorumki ozaman?
Eger bir erkege soylersen kapaliligin bir anlami kalmaz.. o basortu zaten bir erkek gormesin bilmsein diye var. soylersen o hayalini kurar durur. sende oda gunaha girer..
basortu zaten bir kizin guzelligini korumak icin vardir, yani her erkek gorupta bayilmasin diye.. Hani mesela yeni telefon alirsin ona kap alirsin felan. iste tesetturde bir kizin/kadinin kilifidir koruyucusudur :)
810 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibilerin yeri timarhane rezalet bir durum
- +1 yıl
Dovulebilir cariye
Cevap sahibi+1 yıl@BlackAnggel Nealaka bos bos konusuyorsun..
Cevap sahibi+1 yıl@Canselllqx Keske islamin nekadar guzel olsugunu bilseniz kardesim cok yazik
Cevap sahibi+1 yıl@Canselllqx tamam.. Sanki kotu birsey dedik en basinda!! Islamda kapanmak farz diyor yani bunu itiraz etmene gerek yok. Bir cok nedeni var. Yani bosuna bosuna kapanmak farz degil yani dinimizde. Bir kadin kendisini korusun diye var. Neyse anlayana kardesim..
Herkes istedigi gibi yasar, kapali acil fark etmez. Her koyun kendi bacagindan asilacak
Cevap sahibi+1 yıl@AltınYaprakS Acik ya da kapali.. fark etmiyor ikisinede yasak kuzum😉 Ama nefis iste bazen agir geliyor bazilerine
- +1 yıl
Bu genelleme neden sadece kadınlarda yapılıyor?
- +1 yıl
Çünkü din deyince akıllarına kadın geliyor erkekler dal d... k gezse normal karşılayan bir topluma sahibiz
- +1 yıl
Asil sen bos bos konusuyorsun. Sac rengi ile kapali olmanin alakasi ne. Heleki rengini hayal eder falan o ney. Sacinimi seapacak hayal edip. Seni hayal edecek olsa sacin hayal edecegi en son sey bile olmaz. Bnde muafazakar biriyimde sizin giber sacmaladikca adimiz cikiyor bizimde. Sanalda erotik seyler var hatta bu sotede bile cinsellik var peki senin ne isin var ozaman burada
- +1 yıl
Basortunu s2m değersiz rezil içi pislik dolu adi yaratiklar
+1 yılBir kere dinen bilgili olan erkek olmalı. Eşine, çocuklarına dini anlatmak erkeğin görevi. Yani ben senden öğrenirim diyorsa ondan zaten olmaz. Ayrıca kapalı birinin flörtü, sevgilisi vs olmaz zaten. Sadece kapalıların da değil kendine inançlı diyen kimsenin bu sularda işi olmamalı. Bana da kimse soramaz. Sorana da cevap vermem, engellerim.
42 Yorumla
Soran+1 yılBuluşalım dedi asla dedim zaten engelledim
- +1 yıl
en güzeli
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı biri değilim bu yüzden kapalı hanımlarım bu konudaki hassasiyetlerini tam olarak anlamıyorum ancak kapalı olsaydım soran birine saç rengimi söylerdim. Kapalı pek çok arkadaşım oldu ve hemen hepsinin bir şekilde sormamama rağmen saçlarını gördüm. Hemen hepsinin gayet sağlıklı ve güzel saçları vardı.
63 Yorumla- +1 yıl
Sen canlı mıydın?
- +1 yıl
Yok kardeşim ben aslında bir zombiyim.
- +1 yıl
Biliyorum biliyorum
Aysun değilsin sen 😛
+1 yılKonuyla ilgisiz benim bi arkadaşım vardı. Üniversiteden. Tesetturluydu. Ve onun saçlarını hiç görmemiştim. Neyse bir gün gördüm ve şok oldum. Bir saç insanı bu kadar değiştiremez. Saçı açık kahverengi ne düz ne kıvırcık , kabarık yolunmuş gibi az bi saçı vardı. Önleri aynı kel gibi duruyordu. Anlı kocaman. Valla inanamadım. Tesetturluyken güzel bir kız dersin eli yüzü güzel düzgün çünkü. Bir eşarp çok şey değiştirebiliyor.
221 Yorumla- +1 yıl
Hmm olabilir bilmiyorum ama baya şaşırmıştım
- +1 yıl
@Uzunsavas kapalıların bir çoğu öylemiymiş 🤣🤣🤣🤣 kapalıların açık halleri çirkin mi yani
- +1 yıl
@Uzunsavas tesettürdeki amaç zaten cazibeyi örtmek çirkinlik güzellik aramak çok saçma geliyor bana
- +1 yıl
@Uzunsavas ee? İkisi de aşağı yukarı aynı kapıya çıkıyor
- +1 yıl
"CANCAĞIZIM"
- +1 yıl
İnsanların tesettüre girmesinin bir sebebi var. Sana güvenip saçını gösteren birini burada erkeklerin de olduğu bir platformda anlatman doğru değil.
- +1 yıl
Ne alaka ya isim mi verdim görüntüsünü mu gösterdim. Ayrıca güvenmek ne demek jshshkshdhs @LimonluPastanınHüznü
- +1 yıl
Ben öyle çok gür saçlı kapalı görmedim. Genel olarak ince telliler.
- +1 yıl
Boş ver kimseyi ilgilendirmez kimin ne niyetle kullandığı.
+1 yılDerim, ne olacak? Ayrıca aşağıdaki kızlar "O zaman dinine düşkün birinin biriyle görüşmesi de yanlış." demiş. Sorularla İslamiyet sayfasında "Evlilik düşüncesi içinde isen görüşmende sakınca yok." yazıyordu. Bunlar neye göre diyor? 🙄🙄İnsan nikah masasında mı tanıyacak o zaman evleneceği erkeği?
30 Yorumla
+1 yılKafa atarım. Roketatar alıp ateşlerim. Samuray kılıcıyla doğrarım onu. Nasıl benim saçımın rengini sorar vay köpek...
Soran zaten pek zeki değildir. Kaş rengiyle saç rengi aynı olur. Ama sanırım "seni ilgilendirmez" diyip geçiştiririm ve cesaretlenmesin diye yüz vermem. Bir daha muhattap olmam, oradan uzaklaşırım. İnternetten tanışmışsam engellerim.21 Yorumla- +1 yıl
Hahahshahah
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soru şaka mı? Aahaha akşam akşam iyi güldüm. Sen doğru bulur ya da bulmazsın kendi bileceğin şey saygı duyarım ama yani çok normal bir soru. Şahsen bu soruyu sormakta hiç bir sakınca göremiyorum, pek çok 'normal' insanın da göreceğini düşünmüyorum. Bence verdiğin tepki birazcık fazla olmuş.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaçık halini görmek istese veya resim istese anlarım veya açılmaya zorlasa teklif etse hepsini anlarım ama sadece günaydınn mesajı gibi naber nasılsın sorusu gibi normal ve sıradan bir soru bence rengi şeklini uzunluğunu sorup bilgi ogrenmek...🤷🏻♂️🤷🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı kızların çoğu açık saçlı fotoğraflarını sevgililerine yolluyorlar ama bir erkeğin kapalı birine saç rengini sorması saçma. Ben kapalı olsaydım "onu bilememen için bu örtüyü takıyorum" diye cevap verirdim onu sorana.
510 Yorumla- +1 yıl
🙃🙃🙃🙃🙃🙃
- +1 yıl
Düşündün mü peki tesettüre girmeyi?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp düşünmedim
- +1 yıl
Ama kapanırsan tam kapanırsın gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp hiçbir zaman kapanmam
- +1 yıl
Neden ki?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp istemiyorum çünkü. Sanane?
- +1 yıl
Merak ettim belki yorumum olacak bu kadar terslemene gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp seni ilgilendirmiyor benim durumum
- +1 yıl
Of ya ne garipsin
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık birisiyim. Açıkçası kapalılar için saçının rengini söylemekte bir sakınca görmüyorum. Saçını görmüyor sonuçta. Meraktan sormuştur.
67 Yorumla
Soran+1 yılMerak edebilir tabii ki ama ben saçımın rengini göstermek isteseydim açık olurdum ve bunun farkında olması gerekiyor
- +1 yıl
Saç göstermekle renk söylemek aynı şey değil.
Soran+1 yılOnu sormakla kalmadı düz mü kıvırcık mı diyor bide
- +1 yıl
O da normal bence.
Soran+1 yılOlur mu aşkm ha saçımı gösterdim ha şeklini rengini söyledim kafasında canlandıracak işte her baktığında
Soran+1 yılOlay bide öğrenmek istemesi değil daha tanışalı hafta olmadı bu soruyu soruyo garip
- +1 yıl
Merak. Söylemek istemiyorsan bu senin karar verebileceğin bir şey tabiî ki.
+1 yılBoyle biseyi sormanin uygun olmadigini soylerdim ki bence insanlarda yakinlastigi insanlar bence ayni pencereden baktiklari insanlar olmali boyle biseyi tuhaf buluyosa demekki biseylere ayni pencereden bakmiyoruzdur ve ileride bircok konuda ayni durumu yasayacagimizi dusunurdum
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kapalılık da sevgili, flört gibi tanışma da yoktur. İşinize gelen tarafı alıp işinize gelen tarafı atıyorsunu,
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında çok tahmin edilemeyecek çok özel detay bi şey değil bana kalırsa kaşınızla az çok aynı renktir diye düşünüyorum rahatsız olunabilir… fetva kısmına da vakıf değilim…
20 Yorumla
+1 yılYaş 30-35, kapalısın, her needen nasılsa biriyle tanışmışsın (kim?) Sana bunu sormuş, bu yaşta değer yargılarınla karar verememişsin, medet beklşyosun. En mantıklo cevabı vermeye çalışan adama yama kendini bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsöylemekte sakınca olduğunu hiç düşünmemiştim. :)
50 Yorumla
+1 yılBu kadar muhafazakârsan Elin adamı ile konuşma? Sevgili olma defol git görücü usulü evlen... Erkeksiz kal 😉
33 Yorumla- +1 yıl
İlk cümle çok doğru ama ikinci cümle neden bu kadar öfke dolu
- +1 yıl
Saç rengini sormuş alt tarafı sorun problem edecekse konuşmasın, hem suçlu hem güçlü insanlar dan nefret ediyorum nedeni bu. Saçını göster dememiş rengini sormuş
+1 yılAçık olsaydım zaten görürdün derdim çünkü onu kapatıyoruz zaten 😂kaşlardan ten renginden bariz anlaşılır ki zaten
30 YorumlaSana saçını göster dememişki rengini sormuş şekli nasıl dememiş bence çok büyütüyorsun basit bir soru alttarafı saç rengi saçının rengini gizlemek için mi kapandın?
10 Yorumla
+1 yılRengini sormasi neysede acik foto isteme mantigini nlamiyorum 😅
ben her isteyene foto aticaksam neden kapandim? 🤔20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemem, kendisiyle de iletişimi keserim.
Başörtüsü takmamın bir anlamı, bir sebebi var. Buna rağmen sorması büyük saygısızlık.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani zaten göremiyor hayal etmesine izin verirdim şahsen karsimdakinin beni arzulamasi begenmesi hoşuma gittiğinden dolayı madem gösteremem bari hayal ettireyim kafasında olurdum.
22 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim Alfa zeki bir kadın
Soran+1 yılAdam b0k gibi çıktı önceden benim arkadaşımla sevgiliymiş aldatmış başka bir kızla yatmış zaten bu soruyu soran birinden de bu beklenir
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoru tuhaf, karşımdaki insanın aptal olduğuna emin olurdum
21 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilmez mi? Annesine anlatmış hatta video gönderiyor annesini falan da gördüm… ben en başından beridir diyorum ki birbirimize çok zıtız o ben ayak uydururum bilmediklerimi bana öğretirsin yeter ki tanışalım diyor bende böyle söylediğine göre gerçekten öğrenir hevesli dedim yoksa neden bu kadar çabaladın bir kapalı kadın için
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen uzun mu kısa mı kıvırcık mı dalgalı mı diye de soruyorum fark etmiyor adam yemiyoruz bulunmaz hint kumaşı değil ondaki saç başkasında da var kezbanlığın lüzumu yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu bir kez yanlışlıkla bir arkadasa sormuştum. Renginin görünmesini bilinmesini istesem kapanmazdim herhalde dimi seklinde cevap alınca popiş olmuştum.😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunu soran bir erkek dış görünüşe önem veren birisdir senin için ayrılmak en iyisi olabilir, gerçekten seven biri dış görünüşü önemsemez evliliğe kadar yürür o insan ile
00 Yorumla
+1 yılOnu sormak yerine kibarlık olsun diye
Kapalı mısın açık mısın giyim tarzın nasıl dersin
Kapalı ve açık olmanda benim için önemli değil dersin üstü kapalı öğrenirsin02 Yorumla- +1 yıl
Gayet normal bir soru ayrıca
- +1 yıl
Ne var bunda
Çok saçma bir soru bence ama yinede cevap vericem, tabiki sorabilir sende söyleyebilirsin bunda ne gibi bir art niyet aranabilir ya🤣
10 YorumlaSorabilir. Söylemek istemiyorsan bunu sana söylemek istemiyorum derim. Ama sordu diye yadırgamam
10 YorumlaÖzel olarak konuşuyorsanız cevap vermende bir sakınca yok. Saçının rengini söylersen de mi günaha gireceksin..
11 Yorumla- +1 yıl
Tesettürü anlamı burada zaten. Tesettür, mahrem olmayan erkek senin nasıl gözüktüğünü görmesin ve bilmesin diye var.
- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılValla şimdiler çıktıkları ilk haftasında açık foto atiyo adamlar cüreti cesareti almış o kevaselerden
10 Yorumla
+1 yılKız ise sıkıntı yok erkek ise aptal olduğunu düşünürüm çünkü kaşlarının renginden az da çok tahmin edebilir
10 YorumlaSaç önemli detay aman ha söyleme, ama altına streç bir pantolon veya tayt giymende sorun yok, caizdir
15 Yorumla- +1 yıl
nerden bilyiorsun öyle giyindigini cok sacma bir yorum
- +1 yıl
onu farkettim fakat bunu tayt giydigine emin oldugugn kisiye söylersin kim oldugundan emin olmadigin kisiye degil
- +1 yıl
ayrica agir ironiden fazla hafif dalgaci bir tavri var bu yorumun 😉
+1 yılSana ne derim söylemem zaten insanın kaşından belli oluyor ama sığ oldukları için anlamıyorlar
20 Yorumla
+1 yılNasıl bir sakıncası var saçının rengini söylemenin? O da mı günah?
20 Yorumla
+1 yılSaçimın rengini söylerim, lâkin açık foto filan isterse, sert tepki gösteririm.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılOnu sormasının bir anlamı yok ki ya. Ne alâka? Siz cevap verdiğinizde kapalı olmanız da bir şeyi ifade etmez ki o andan itibaren 🤔
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılBilinmesini istesem zaten kapatmazdım diye cevap veririm ama ilerlemiş bir boyuta gelir ozaman söylenir
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu tuhaf bulmadım açıkçası ciddi bir ilişkinin başlangıcında soruyu gereksiz bulurum fakat merak edip sorduysa da cevap verilmeli
00 Yorumla
+1 yılBen de sordum, sorarım da. Madem bir şeyler yaşanacak o zaman baştan gizli saklı olması zaten bi fikir veriyor olacaklar için.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen çok büyütmüş gibisin bu basit mevzuyu, altı üstü biri saçının rengini sormuş türünü cinsini enini boyunu falan sormamış
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılSapık olduğunu düşünürüm. Benimle ilgili kurduğu fantezi hayallerine saçlarımı da dahil ettiğini düşünürüm. Engeli basar geçerim neticesinde
00 Yorumla
+1 yılKapalı diye saçının rengini sorması saçını gösterdiğin anlamına gelmiyor. Tabi sorması ayrı sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılYa kuzen sakin ol biraz adam soru souyo alt tarafi 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılSoramaz soramaz sormamalı 😂😂
- +1 yıl
Ahh ahh niye sordun be adam kurt düşürdün kızin içine haha 😅
Soran+1 yılvallahi ya bide yanlış bir şey olduğunu dile getirince hemen onay veriyor yok da demiyor napcağımı şaşırıyorum
Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. Saçını aç bakayım dememiş ki alt tarafı rengini sormuş ne var bunda🤷🏻
10 YorumlaSöylerim. Merak etmiş ne var bunda aç göreyim dememiş ki.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılSoru sormasında bir kusur olduğunu düşünmüyorum, görmeyi değil bilmeyi tercih ediyor.
10 Yorumla Renk sonuçta saçı görmüyor ki sadece soruyor söylerim
10 YorumlaNe alaka yani sorunca ne oluyor? Çok mu garip bişey bu ya. İlginç sorular ilginç insanlar.
10 YorumlaSöylerim napacam kapalı diye karşı tarafın saçı yokmu sanki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSinirlenirdim ama kavga etmezdim, niye sordun diye üstelerdim
10 Yorumla Kaş kirpik ten rengi zaten ele veriyor bu kadar canım mısın derim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe var bunda🤔 3 tane saç rengi var zaten😂 kahve veya sarı deyince haram mı günahmı oluyor🤔
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gereksiz bi özel konuya girmiş olur, konusulcak konumu kalmadida Ring konusuna giriliyor
12 Yorumlanet sapıktır amacı farklıdır. düzgün erkek asla böyle bir şey sormaz
16 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla kapalı arkadaşım var, sorunca söylüyorlar. Ne biçim zihniyet ve geri bir düşünce tarzı.
- +1 yıl
Ne sevmesi yahu. Sevgilim falan değil kimse. Normal arkadaş. Bu dediğin apayrı bir konu ve soruyla alakasız.
- +1 yıl
Sadece kalp sevilerek bir yere varilmazki ama beğenmek hoşlanmakta var kalbi güzel bir çok kadın var kendi güzelde var ama ben beğenmiyor olabilirim ne var yani bunda
- +1 yıl
Bana göre de böyle düşünen bir kız normal sayılmaz.
Söylerdim ne var ki bunda hem kaşlardan saç rengini tahmn etmeyi akıl edemio mu😄
11 Yorumla- +1 yıl
şeyda kabul etsene tpk yi
Ne var ki bunda siyahsa sihay derim sarıysa sarı. Göstermediğin sürece ne olcak.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etmiş olabilir. Sarışın mısın esmer misin diye? Niye bu kadar abartıyorsnuz
10 Yorumla
+1 yılNe alaka :) sarı , kahve desen nolucak sonucta sacini aç resmini at demiyor. Rengini bilmek ister. Yani anormallik nedir
415 Yorumla
Soran+1 yılben saçımın rengini göstermek isteseydim açık olurdum ve bunun farkında olmayan bir erkek bana bu soruyu soruyor komik değil mi ya
Soran+1 yılOnu sormakla kalmadı düz mü kıvırcık mı diyor bide
- +1 yıl
Bazı erkeklerin kriterleri vardir.. esmer , kumral , sarisin tercihi ne ise. m :) Eğer ciddi düşünüyorsa belki bu yuzden merak etmis olabilir
Soran+1 yılAçık biriyle tanışsın o zaman beni bu şekilde görmüş bu şekilde beğenmiş tanımak istemiş tanışalı 2 gün oldu saçımın rengini şeklini soruyor o kadar rahat ki ileride nolur ben onu da düşünüyorum belki açık fotoğrafımı isteyecek
- +1 yıl
Bu kadar kasmayın bence :)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@sew7en o evlilik düşünüyorsa saçımın rengini söylemek zorunda değilim belki ben evlilik düşünmüyorum o ne olacak
Soran+1 yıl@sew7en kötü biri çıktı başka bir kızla daha konuşuyormuş dahası var da neyseee
Soran+1 yılZihniyetine tüküreyim çocuk b0k gibi çıktı belliydi zaten o sorduğu sorudan da sen ne anlarsın gavur
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaw nolucak rengini soruyorsa. Ac goster demiyor ya
00 Yorumla
+1 yılBen de bunu kız arkadaşıma sordum normal bir şey sonuçta saçını göstermiyor ki?
00 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat