Bugün bi firmaya gittik. Ben teknik personelim. orada satış danışmanı bi kadın içime düştü resmen. Bakmak var bakmak var. Uzun uzun gülerek yüzüme bakıyor , ben çalışırken ha bire yüzüme bakıyor. Benimde hoşuma gitti. Tavlamak için bende baktım. Her fırsatta ohun yanına gittim çay bahanesiyle.
İlk defa biri böyle açık açık uzun uzun bakti bana. Kadın fizik olarak da aradığım bi tip. Bi şekilde numarasını aldım. Daha doğrusu formaliteden bi numara istedim. Numaranı ver ordan atim dedi. 15 dakka sonra baktım arama gelmiş. Konuştuk çok kısa. Buluşma teklif ettim. Ses tonu gariplesti ve başka bir yere geçti. Akşama kadar yanımda 20 tane telefon görüşmesi yapti şebekesi gayet iyiydi. Benle konuşurken dedi ki şebeke çekmedi anlamadim tekrar söyler misin dedi. Sesin hoparlöre verildiğini anladım. Konuyu tamam deyip kapattim.
İçime düşen bir kadın, niye böyle birsey yaptı. Sesimi kime ne için dinletecekti anlamadim.
Siz ne yapardınız bu durumda.
İlk defa biri böyle açık açık uzun uzun bakti bana. Kadın fizik olarak da aradığım bi tip. Bi şekilde numarasını aldım. Daha doğrusu formaliteden bi numara istedim. Numaranı ver ordan atim dedi. 15 dakka sonra baktım arama gelmiş. Konuştuk çok kısa. Buluşma teklif ettim. Ses tonu gariplesti ve başka bir yere geçti. Akşama kadar yanımda 20 tane telefon görüşmesi yapti şebekesi gayet iyiydi. Benle konuşurken dedi ki şebeke çekmedi anlamadim tekrar söyler misin dedi. Sesin hoparlöre verildiğini anladım. Konuyu tamam deyip kapattim.
İçime düşen bir kadın, niye böyle birsey yaptı. Sesimi kime ne için dinletecekti anlamadim.
Siz ne yapardınız bu durumda.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biraz peşinden koşmanı istiyor ya da kız seni tuzağa düşürecek o yüzden birilerine dinletiyor
Ben ikinci ihtimal üzerinde durdum. Kadın evli bu arada.
Evli mi uzak dur başına iş alma yüz verme
Bir insana uzun uzun gözlerine bakmak ne demek hepimiz biliyoruz. Konuşurken arada göz kırptı 2 defa. Ben de bi defa kırptım. Ben çalışırken o başka biri ile konuşurken beni izliyordu. Ben de çalışırken onu izledim. Sonra bana bakarken dudaklarını ısırdı. Bu kadar gel gel yapan biri ya sesimi ordaki cayciya dinletecekti , nispet yapmak için ya da başka birine. İçimde kaldı.
Kadına mesaj yaz müsait misiniz de evet derse ara ve söyle yani açıkça ilk erkek arkadaşı olup olmadığını sor. Yoksa hoşlandığını söyle vs vs ilerle işte açıkça oyalama insanı
Oyaladıysan sıkılmış da olabilir niyetsiz deyip engel atadabilirdi.
Kadın evli aq.
Evli ise bir daha arama ve sorma. Etkin satış yönetimi için böyle dik dik bakarlar. Satana kadar yani. Başka bir kadın bak kendine
😃
Lan ben zaten oraya teknik servis desteği için gittim 3 5 bin kadwr bi rakama. Onun sattığı her bir ürün en düşük 2 milyon. Bu bana ne satabilir😄. Ya planına bir parça edecekti belkide kendi dostu yakalandı. Onu kurtarmak için beni yem edecekti. Ya da gerçekten aranan bi kadın.
Evli. Unut gitsin.
Yahu unuttum tabi de neye alet olduğumu merak ettim. Yoksa zaten takıldığım fb kadınlar var.
Kadın bir satış temsilcisi işini yapmış bu kadar basit.
Arkadaşım o kadar mal değiliz. Bakmak var bakmak var. Sempatik bakmak var. Ağzının içine girmek var. Satış danismanlarinin 40 takla attığınj da çok iyi bilirim. Ben dusuk halli bir teknik personelim. Bunlar makina satışı yapıyor. Her bir makina en düşüğü 1 2 milyon. Anlamadığın nokta bu. Ki oraya müşteri olarak da gitmedim.
Evli kadınla ne işin olur seninde ya. O o*** ise sende onun gibi mi olacaksın? Evli olup eşinin böyle olduğunu düşünüp empati yap biraz.
Duyar kasma be ablam
Gerçekler zoruna gitmiş, şunu unutma insan yaşattığını yaşamadan gitmez be amcam
Amcan seni ham yapsın mi
Ağzımı bozmak istemiyorum amca, yaşına göre konuş lütfen.
😄😄😄😄
seni fena shkcek gibi
Bana da öyle geldi