Hiç izlemedim ama Müge Anlı zeki bir kadın ondan eminim. Bazen haklı sebepler insanlara ağır gelir bana şöyle geliyor kimseyi aşağılamıyor aslında bazı aptal insanların yaptığı aptallıkları yüzüne vuruyor bu aşağılama değildir olanı söylemektir.
Sosyal medya fenomenleri gibi atıp tutuyor ahkam kesiyor. Hani aşk ilişkileri veya romantizm konusunda fenomen olup, 40 erkekten kazık yiyen kaprisli kadınlar varya 35 yaş üstü, bunun TV uyarlaması. Fazlası yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu zamana kadar kimsenin ses etmeyip onun ses etmesi bazılarının zoruna gidebilir. Kendisi için bir şey diyemem ama bazen öyle şiddetli ölümlerde dayak vesaire olduğu için psikoloji bozmaktan başka bir şey değil.
Kadın hep haklı kadınlar okusun daha iyi imkanlarda daha iyi maaşlarla çalışsın diyor altta bir bey bu ülkenin çöpçüye de ihtiyacı var demiş okumayan zaten başka ne iş yapacak ama bariz bir gerçek var bir devlet memuru olmak var masa başı rahat temiz birde millletin pisliği temizleyip amirine boyun eğmek var yani
Sen benim yaşadıklarımı yaşa intihar etmiştin, şizofren hapı bile yuttum gözlerim tavana dikildi, yanlış ilaç içtim yani. Sen gel beni anla görelim, bide yaşadıklarımı yaşa, öyle ordan sanaldan ne anlarsın diye kendinden büyük birine saygısız tavır takınır gibi yorum yapma.
Bu ve bunun gibiler sürekli okumalı diyor herkes doktor olmalı amir memur olmalı diyor ve bu ülkeye çöpçüde lazım kasapta bunlar boş kafalı kisiler ve bunları para akıtılarak yapılan programlar
@met96 ya detayı bilmeden kadını kötülemen bu soruyu sorani haklı çıkarmıyor. Bir kere de namusa laf atmadan tartışın. Ama sizlerin yapacağı maksimum tartışma bu olur.
İnternet den araştır yazdıklarımı kendisi de kabul etmiş gençlik de hata ettim demiş ben olanı yazdım ama sen fanatik olmuşsun evli adamı ayartsa da sorun yok diyorsun devam et iyi günler
@met96 programını izlemiyorum bile ama sosyal medyada bir çok konuşmasına ve programlardaki röportajlarına denk geldim. Görüşleri hoşuma gidiyor. Bu kadar dert olduysa baya zorunuza gitmiş işte. Hayatını bilmiyorum ama eminim ki senin bahsettiğin gibi değildir. Ayrıca hiçbir yazılı kaynağa da inanmıyorum. Beni de ilgilendirmiyor ama her şeyde bir kadını kötü göstermek için böyle şeyler söylemek asla hoş değil. Bir de emin emin konuşuyorsun
Bu kadın erkeklere ayar veriyor diye değil yaptığı yanlışlar ve kurduğu saçma sapan cümleler yüzün den sevilmiyor. Doğru sözleri de var yok diyemem ama bazen o kadar saçma konuşuyor ki resmen kocanız size hediye almazsa üst komşuya verebilirsiniz diyo tabi oda haklı kendisine yapacak haber lazım.
@met96 ben dediğim gibi programını izlemiyorum gündemde gördüğüm kadarıyla da düşüncelerini beğeniyorum. Söylediğin şey hoş değil orası ayrı ama genel olarak kadınların arkasında durması ve bir çok erkeğin dünya benim etrafımda dönüyor havasına az da olsa ayar veriyor olması iyi bir şey
O dediğiniz şeyleri yapsın bende desteklerim ama bunları yaparken üst komşuna verebilirsin kocan sana hediye almazsa derse benim için zerre değeri olmaz doğru sözlerinin