Bu kadının amacı ne?

Bir kız arkadaşım var kendisi benden yaşça küçük ,7 yaş var aramızda ve üniversite öğrencisi. düzenli olarak takiliyoruz ama bu kızın istediği seyde benimle sevgili olmak. Daha ilk bulusmada benim bir c*nsel sorunumdan dolayı birlikte olamadık ama ona rağmen kocası yaptı. Kocam kocacim demeye başladı. Fakat şöyle birsey var kız arkadaşim diğer erkeklerden aşırı nefret ediyor bana öyle söyledi bir küçümseme var erkeklere karşı bir yandan beni seviyor bana iltifat ediyor sarılıyor hatta çok kıskanıyor diğer kızlardan beni onu farkettim. Bana şey dedi geçenlerde bazı kızların aynı anda birkac sevgilisi oluyormus ama ben asla erkegimi dolandirmam dedi. Sonra geçmiş iliskilerimden bahsettigimde çıldırdı cok sinirlendi aşırı kıskandı ama o geçmişinden asla bahsetmeyecegini söyledi bana. Birlikte olurken yeni şeyler deniyoruz ilk defa denemis gibi tepki veriyor mesela pre*ervatif li ilk defa denedik geçenlerde dedimki ona böyle de çok kötü oluyor o da dediki ya evet dedi çok kötüymüş. bende onsuz yaparım dedim hissizlestiriyor hissedemiyorum. evet öyledir yani öyleymiş dedi. Kendini şirin gösteriyor bir de göz göze geliyoruz bana uzunca bakiyor gülümseyerek cekinir gibi onun dışında bazen kendini agirdan satıyor istemiyor iliski ama tabi yapiyoruz beni sen yoldan cikardin diyor ya da bazen cok istiyor kendini sergiliyor fa*ise gibi. Bu kız ne yapmaya çalışıyor?

Bu kadının amacı ne?