Eltimin aldığım eşyaları sürekli araştırıp aynısını almaya çalışması beni kıskandığını mı gösterir?

Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyim iyi bir şirkette çalışıyorum iyi bir maaşım var evlenmeden önce de hep marka giyinen marka alışveriş yapardım ama sırf marka diye değil durumum var kaliteli şeyler alıyordum. Bu hafta bir ayakkabı aldım 15bin tl. Story atmıştım orada görünmüş biraz eltim hemen araştırmış bu kadarlık ayakkabı aldı deyip kvdeye söylemiş. Aldığım her şeyi böyle yapıyor ben 5bin tllik parfüm kullanıyorum aynısını alamadığı için doldurmasını almış parfümün bir markadan alışveriş yapıyorum peşine o da yapıyor hemen durumu olmasa bile taksit yaptırıyor. Sürekli peşimde beni takip eden biri var. Eşime söylediğim zaman denk gelmiştir özellikle neden baksın diyor. Ben çok nadir satılan şeylerden alıyorum populer olanlardan değil özellikle bakılması lazım ki bulunsun ama anlatamıyorum işte. Ne yapmamı önerirsiniz çok yorucu bir durum çünkü teşekkürler

Eltimin aldığım eşyaları sürekli araştırıp aynısını almaya çalışması beni kıskandığını mı gösterir?