Senin en baştan bir tavır koyman şart. Yoksa evliliğinin her aşamasında içinde olmak isteyecektir. Tabi burada bir niyet olayı da var. Belki iyi niyet ile sana yardımcı olmaya çalışıyordur. Yani hemen negatif de düşünmemek gerekiyor. Sen biraz gözlemle tavırlarını. Ona göre bir çizgi çizersin kendince.
Elti terörü her evde var. cok iyi anlaşan eltilerde var anlasamayanlarda bende anlaşamıyorum mesela ama aramızdaki bu bağ benden kaynaklanan bir bağ değil kendi bu şekilde olmasını istedi bende ona o şekilde karşılık veriyorum. zaten birbirimize uzak sehirlerde oturuyoruz en son eltimi 3sene önce aramışım evime kalmaya veya oturmaya vs hiç gelmedi. ben ilk zamanlar iyiyken 1 kere gitmiştim okadar. cok fazla gözümün önünde olan bir insan değil sadece yaşadığından haber alıyorum elti olayını bu kadar kafaya takmaya gerek yok aslında görmemezlikten gel. yuz verme muhattap olma sallama yani kısacası olsada olur olmasa da kendi fikrini dusunceni ortaya koy haz etmediğini belli et bidaha gelmez mesela. kalp kirmiyim falan hanım hanımcık gelin edalarini boşver sen çok kasma kendini mesela ben olduğum gibiyim evlendim diye kimseye katlanmak veya kimseye hizmet etmek zorunda degilim. ya da bir yere gidiyorsak yanımda hiç istemediğim biri varsa direk yüzüne seni istemiyorum sen gelme derim patavatsiz gibi görünüyorum aslında ama dobra bir insanım sende öyle ol.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İki kuma anlaşmışta iki elti anlaşamamış. Boşa değilmiş :(