Eltim her şeyimi kıskanıyor?

Merhabalar,

hemen konuya varıyorum. Eltim her şeyimi kıskanıyor ve sürekli benimle uğraşıyor.

Eltim köyden gelen mesleksiz biri. Ben okutup ve yüksek maaş alıyorum. Aileye ilk ben girdim yalnız ilk evlenen o çünkü eşimin ailesinde ilk büyük olan evlenirmiş.

Ben severek evlendim o ise görücü üsülü.

Aile apartmanında yaşıyoruz ve ben evimin elektrik aletlerini hepsini kendim karşıladım. Eltim buna kudurdu kavga çıkardı eşine dedi bana da mecbur aynısını alacaksın diye. Eşi ortak paradan aynısını aldı.

Sonra sık sık yurt dışına çıkarım çünkü İngiltere doğma büyümeyin aileni ziyaret ediyorum. Ona bile kıskanıyor. Tatillere çıkıyorum kuduruyor.

Sürekli arkamdan konuştuğunu sağdan soldan duyuyorum. Sorunca da yok öyle bir şey diyor inkar ediyor. şu an evimi tadilat yapıyorum. Bilin bakalım kim de tadilata başladı. Eltim. Ve her şeyimi kopyalıyor. Benim evim ve onun evi bire bir benzemeye başladı.

Her boş vaktinde bana laf çarpmakla geçiriyor. Sosyal medyada Eltim çok kötü diye paylaşımları beğeniyor. Neden beğendin diye sorunca elim çarptı diyor.

O kadar yalancık ki anlatamam.

Artık nasıl baş çıkacağımı bilemedim. Ben de artık onun gibi laf çarpmaya başladım yalnız çok çirkef olmaya başladı.

Bir şey alıyorum. Çok paran varsa hayrına bana da biraz ver diyor. Ortak arabayı alıyorum, arkamdan hemen konuşuyor arabayı aldı diye.

Eşim abisiyle birlikte çalışıyor ama sürekli sadece kazanan para onların mış gibi davranıyor.

Çok bıktım susması için ne yapa bilirim. Görmezden gelmek de olmuyor çünkü beraber yaşıyoruz.
Eltim her şeyimi kıskanıyor?