19 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmediğim intiharın eşiğinde olduğum bir çaresizlikteyim?

Sevgilim askerden gelmişti yaşadığım şehre (kendisi uzmandı) bütün günü birlikte geçirdik falan o kaldığı otele gitti ailesi aradi beni oğullarının iyi olmadığını söyleyip yanına gitmemi istediler bende o telaşla otele yanına gidip kapıdaki resepsiyon a bir ton para bayıp yanına çıktım içeri girdiğimde iyiydi oturup 5-10 dkka sohbet ettikten sonra telefonda beni aldattığının mesajlarını gördüm ben ayrılmak isteyince harbede çıktı ve bana tecavüz etti ailesine durumu söyledim fakat olayın üstünü evlendirmek eylemiyle kapatmaya çalışıyorlar kendi aileme söylesem onlarda evlendirelim diyecekler ben kendisinden şikayetçi olmak istiyorum bende tecavüz ettiğini söylediği WhatsApp ekran görüntüleri var gene aynı şekilde ailelerinde bu tecavüz ü bildiklerinin konuşma gecmisi var 19 yaşımdayım ailem e haber verirler mi ne olur nasıl bı işlem yapmalıyım sizce

19 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmediğim intiharın eşiğinde olduğum bir çaresizlikteyim?