İntihar edesim var ne yapmalıyım?

23 yaşındayım sosyal medyada popüler biriyim. İnstagram'da 25k twitter'da ise 153k takipçim var hatta mavi tikli hesaplarım fakat akrabalarım bunu dedikodu yapıyor. Takipçi sayıma kadar eleştiriyorlar. Hatta bir gün dayım twitter'da paylaştığım sözleri video şeklinde çekip anneme atıp 'kızın paylaşım yapmasın hesaplarını kapatsın' demişti. Annem de o an bana kapatmam için baya baskı yapmıştı. Neyse aradan zaman geçti bu olay yatıştı fakat bu sefer de geçenlerde spor salonunda büstiyerle aynadan göğüs dekolteli fotoğraf çekip instagram'a atmıştım. Biri fake hesaptan fotoğrafımı alıp whatsApp'tan bütün akrabalarıma tek tek atmış fotoğrafın altına da 'göğüsler bağımsızlığını ilan etmiş' yazmıştı. Dayılarıma kadar o fotoğrafı atmıştı her kimse. Akrabalarıma fotoğrafı yayan kişinin kim olduğunu soruyorum söylemiyorlar gizli tutuyorlar. O gün de teyzem ve eniştem bize geldi ve psikolojim alt üst olmuştu. Bana hesaplarımı kapatmam için baya baskı yaptılar. Hatta memleketten biriyle evlenmem için beni saatlerce ikna etmeye çalıştılar. Onları dinlemeyince annem de bana tip tip bakıp surat asıyordu ve psikolojimi bozacak şeyler söylüyordu. Diyordu ki 'koca istemiyorsun ama kendini boy boy sosyal medyaya atıyorsun, kendini kime gösteriyorsun kimsin sen bu kadar takipçin var çıkart hepsini' gibi saçma sapan cümleler söylüyordu. Benim de baya psikolojim bozuldu ve artık paylaşım yapasım bile gelmiyor bu yüzden. Sizce? Cidden kötü bir şey yaptığım yok sadece sosyal medyada takipçi sayım sürekli artıyor o da benim elimde değil. Sizce ne yapmalıyım?

İntihar edesim var ne yapmalıyım?